BG-Мamma форумки в ЮАР - една весела компания!

• 51 427
  • 575
  •   1
Отговори
# 150
Мислители да взимате децата с вас. За час аз предпочитам да не е много касно някаде между 11 и 12 часа. Какво мислите?

# 151
Часът ме устройва.

Аз ще съм с мъжа и детето.

# 152
Момичета там съм и аз  Peace Hug
Разбира се със детето , а щом и мъжа на cybercat е там и моя ще дойде .Тъкмо по-спокойно ще си лафим  WinkЩе има кой да тича след бандитчетата

# 153
Аз ще съм с майка ми и двете деца. Кажете каде точно ще се чакаме. На Cafe Gallini ли пак. И в колко точно часа.

# 154
  • Sofia
Привет момичета   bouquet
Жалко ,че не се е състояла срещата.Скоро очаквайте включване и от нас

А ето и малко снимки ,на местата които посетихме
http://www.flickr.com/photos/31378210@N05/?saved=1
Хайде, няма да разбунвам отново духовете ,но страната ни найстина е много красива,и ако сте решили това лято да почивате по българското Черноморие изберете Южното ,където кристално чистата вода на морето къпе полите на  мистичната ,зелена Странджа

Здравейте, бих искала да ви попитам къде точно е това:
http://www.flickr.com/photos/31378210@N05/3743332820/

Момичета имам някой конкретни въпроси за Южна Африка,  кого мога да попитам на лични, за да не запълвам темата с въпросите си?

# 155
Момичета имам някой конкретни въпроси за Южна Африка,  кого мога да попитам на лични, за да не запълвам темата с въпросите си?

Питай в темата, не се притеснявай, ние напоследък само спамим (т.е. уреждаме си срещи).
Току виж пак се заформи някой съществен разговор.  Peace

venus1, мястото мисля че е онова кафе, дето е с детска площадка отпред. Ама за "точен час" хайде да не се уговаряме, че някои сме много "точни".  Wink
Между 11 и 12 е добре казано.  Laughing

# 156
vaflichka намира се в село Скобелево
За повече инфо виж тук  http://www.damascena.net/

Да  cybercat ,същото е мястото ,където намерихте Сиска ,когато се беше загубила.
И мен ме устройва часа

# 157
  • Sofia
Като цяло ме интересува доволни ли сте от живота в ЮАР, има ли някакви ограничения за работа и живот за жените, колко пари са нужни, за да се живее добре (нормално) на месец.

Дано не досаждам с въпросите си!

# 158
Като цяло ме интересува доволни ли сте от живота в ЮАР, има ли някакви ограничения за работа и живот за жените, колко пари са нужни, за да се живее добре (нормално) на месец.

Имаше две съфорумки, които питаха същото в старата тема - nomadka и nadej (абе, какво стана с  тях двете? не се обадиха повече) Ето линк:

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=371492.210

Вафличке, ако ти се занимава, прочети темите за ЮАР, ще добиеш някаква представа.

Да  cybercat ,същото е мястото ,където намерихте Сиска ,когато се беше загубила.
И мен ме устройва часа

Ох, не ми напомняй, че ми се изправя косата като си помисля.
Напоследък се случва да я загубя и в комплекса. Ама вече й знам маршрута - ходи в комшийката - тя я пуска да играе в градината и в стаята на нейното дете. Като ми изчезне от погледа, знам къде да я търся.  Laughing
За нещастие, комшийката ми се разболя. Тази сутрин я закараха с линейка в болницата със силни болки в белите дробове. Откриха й пневмония. Чакали сме линейката около 3 часа. Накрая дойде, забележете, линейка и пожарна. За какво беше тая пожарна, не разбрах...  Thinking
Дано да оздравее скоро!  Praynig Аз нямам други приятелки в комплекса, освен нея...  Sad

Ох, момичета, как ми е домъчняло за вас!!! Не сме се виждали цяла зима!
Нямам търпение да дойде неделя!
travel Ще се постарая да пристигнем между 11 и 12 часа.  Laughing Laughing Laughing

Последна редакция: пт, 14 авг 2009, 02:17 от Анонимен

# 159
Само да потвардя в Cafe Galini li shte se vidim. Дано всички да се саберем до 12 часа. Кой друг ще идва освен Samuin i Cybercat?

# 160
cybercat ,извинявай Hug
Дано по-скоро се оправи комшииката ти.

Винъс ,да -мястото е Галини кафе .Lelu също ще дойде.

# 161
cyebrcat дано не е свински грип, защото той точно в белите дробове удря. Може и затова да са дошли и с пожарна, много е сериозно положението. Аз спрях Кристиан от детска градина, защото нали сега трябва много да се пазя и ме е страх да не го прихване от някое дете.

# 162
Слава Богу, Биби, не е свински грип.
Пневмония - вторична инфекция от нелекувана настинка.
Днес я изписаха и се прибра. Simple Smile

# 163
Добро утро момичета  Hug
Как сте днес?Готови ли сте за срещатата?
Албена и Тина ще дойдат ли ?
Ние ще сме на уреченото място в уречения час ,може би по -рано ,Има някакво представление за децата от 11  до 14 часа .

Биби привет   bouquet.Имали случаи на свински грип при вас ?
Не се притеснявай толкова .Ние пътувахме с малкия ,без проблеми ,никъде по летището невидях хора с маски.В БГ казаха за няколко случая ,дори и за деца ,но нито един смъртен случай.И Слава Богу .Мисля си ,че е повече медиина психоза ,но не е лошо човек да се предпазва .По статистически дани в Германия 2000 човека ,всяка година умират от нормален грип .
Не се притеснявай ,това повече може да навреди на бебето.
Лека бременност Биби и повече положителни мисли   bouquet

# 164

Общи условия

Активация на акаунт