''Велико Търново и региона''

• 36 696
  • 300
  •   1
Отговори
# 180
  • При децата ми
Да се присъединя и аз с пожеланията: ДА СА ТИ ЖИВИ И ЗДРАВИ ДЕЦАТА СИСЕ! ЖЕЛАЯ ИМ ЩАСТЛИВО И БЕЗГРИЖНО ДЕТСТВО! smile3525
Добре дошла на новата мама и от мен! Hug

# 181
Момичета ето сайта за  веселите тениски http://www.babymaxstudio.com/store/osc/products_new.php
Аз вече поръчах струват 6 лв.Но с доставката ще стане 14,50 ooooh!
ами нямаше ли някоя мама да се комбинирате?обаждай се в такива случаи-доколкото си спомням доста мами изявиха желание за такива тениски newsm78
аз си харесах тази пижамка
http://www.babymaxstudio.com/store/osc/specials.php
ако още някой си избере нещо,да пише и да си делим доставката Peace

# 182
 Ох, Сисе, като видях снимките от родилното и получих дежавю! За щастие аз оттам имам само хубави спомени (може би с едиснтвено изключение тарапаната в стаите - 5 мами и 5 бебета ми дойдоха в повечко след раждане  Rolling Eyes). Поздрави за детенце!

Иман, Егишиора, какво стана с изпитите, колежки? При мен резултата е 4 от (2 ми предстоят тази седмица). За сега запазваме тенденцията "всичко 6", пък да видим...

Ренито, за козметик - само Боби ! Студиото й се намира в новия оранжев блок над Скорпиона. Аз веднъж реших да експериментирам с едно студио до нас (да ме питаш за чий  ooooh!) и после се чувствах все едно съм изневерила, а и услугата беше не само по-некачествена, но и по-скъпа  Money ... Ако се интересуваш, ще ти дам номер на ЛС.

# 183
Деси, искам да се комбинираме, но нещо май само малки номера се предлагат в сайта  newsm78 Не знам дали да рискувам. Тарик вече е над 1м, а те предлагат само до 98р.
Сиска, много красиво име сте избрали за малката госпожица Simple Smile
Мартеничка, браво колежке  smile3501 И аз съм почти отличничка ама сега едно 4.45 по синтаксис ми развали успеха  Laughing  Crazy
Да свършват тези изпити, че и други неща са ми на главата и направо изпушвам  Rolling Eyes
Привет,tefterche    bouquet Ние май сме си писали на ЛС. Познат ми е никът ти newsm78  Thinking
мая06, има ирисодиагностика при д-р Георгиев ( под Пазара, до спирката за селата - как го обясних и аз  Crazy ,но не се сещам името на улицата ).Мои познати ходиха при него и са доволни.
Лека вечер на всички  bouquet

# 184
  • Велико Търново
Честита сладурана на Сиска!
Влязох във форума единствено, за да видя дали има новини от Плевен Joy , пък то имаше две изненади.... бебчето на Сиска и Дикси, която съобщи новината! От къде я познаваш Сисе? Ние с нея сме съученички от прогимназията...
mari rus относно питането ти за имунологията - случайно видях, че всеки последен петък от месеца в МЦ "Авицена" на ул.Ален мак идва Доц. д-р Емилияна Конова - шефката на Имунологичния център и на Инвитро центъра в Плевен. Тази седмица мисля да я посетя. В момента подробности за телефоно и записването не мога да дам, но ако си на зор, ще проверя утре и ще пиша.
Лека вечер на всички!
Аз се глася за нощна смяна... ooooh!

# 185
само да драсна за отчета

Сисе - прекрасни госпожици   bouquet  И малката Мина (страхотно име междудругото) отсега е модерна - супер чорапогащник има  Grinning . Чак ми се напълни сърцето като видях Божа как се е хванала за бузките от умиление докато гласят малката... Да са ти живи и здрави  Hug

добре дошла на новата мама  Hug

Козметик - хотел Премиер - Естетик лайн - супер качествено, хипер хигиенично, страхотен резултат...тел на лични...

хайде толкова от мен...иначе нищо интересно- да не ви досаждам с битовизми

лека вечер  Hug

ПС - глася се за ретро-парти в Deep - някакви мнения за мястото и музиката??
  bouquet

# 186
  • Stuck in a moment
Мерси за посрещането!
Iman, писала съм ти много отдавна по незначителен повод и с друг ник, но ти тогава не ми отговори.
Ще драсна лично на Щастлива мама да ме включва Simple Smile
Ние с бебчето излизахме в парка на Триъгълника,има ли мами, които се разхождат там?

# 187
  • Велико Търново
Ние с бебчето излизахме в парка на Триъгълника,има ли мами, които се разхождат там?
аз Blush

# 188
*Iman* Благодаря   bouquet  bouquet  bouquet

# 189
  • някъде там
аз Blush

и аз и аз  Mr. Green да вземем да се разберем за среща  newsm78, на мен малко ми е трудно сега с парковете но ще устискам някак си, имам сенна хрема и е кихане та чудо  ooooh!, ама ако ме изтърпите съм за  Peace

# 190
И аз искам да поръчам от веселите тениски, само не знам дали ще улуча размера на детето така по Интернет.

# 191
  • Велико Търново
Добро утро!
Рени,срещата може да се премести в кафето до Теона-та Mr. GreenХем Ема ще научи полезни неща от Божидара Mr. Green
И аз искам да поръчам от веселите тениски, само не знам дали ще улуча размера на детето така по Интернет.

Спокойно,аз само така си обличам децата.Всичко за Мина ми е  от Англия и няма грешка,пък и за Божа преди време като пазарувах от редута пак нямам сбъркано Grinning

Марта,моите спомени и двата пъти са прекрасни.Даже и от пълна стая не мога да се оплача-първия ден бях с една жена,а останалите три сама CrazyБе да са ни здрави децата всичко минава и се забравя.

Бах мама му  и прасе да имам поспаливо дете демек Божа,ха дано и това е такова и да съм такава кукуквица-не е истина ooooh!

Хубав ден на всички Hug

# 192
Добро утро.
И аз се разхождам в парка на триъгълника.Така че хайде да уреждаме срещата.
Сиска и мойто детИ беше поспаливец а аз се събуждах по нощите,но сега не е така.Ставаме в 6 ooooh!

# 193
  • Велико Търново
Божидара може да спи и до обед,ако не я събудя и след това да заспи отново в 14 часа Mr. GreenБаща и казва,че съм я научила да спи по цял ден,че да не се занимавам с нея Blush

# 194
Хи-хи.....Сиска, вчера видях  Божа с тати да тръгват в посока Пилето....веднага ги познах....Simple Smile Ама не смея да се обадя, най-мног мъжът ти да ме сметне за ненормална, не че не са ми го казвали.... Simple Smile За всички мами на Триъгълника-дайте да се съберем....ние сме там почти редовно(освен ако не сме забегнали някъде извън града), а вечер сме като абонати за площадката под Стиви, че кака Ники там най-обича....  1swing 1swing

Общи условия

Активация на акаунт