Хайде да откажем цигарите завинаги!-2

• 20 791
  • 440
  •   1
Отговори
# 330
Цитат
От раз ще ми е невъзможно  
За съжаление,това е единственият верен отговор на "загадката"  Tired
Питай,ако не вярвяш,останалите дето са ги отказали.Нито ел-цигарата помага,нито ,каквото и да било.Единственият ти приятел в отказването и единственото лекарство,трябвада е мозъка ти.Каже ли той,че няма да пуши,ако ще и камъни от небето да падат/дето има един лаф/...то това ще стане.Не е ли готов мозъка ти да се раздели с вонящите фъшкии /без извинение-такива са си/,нищо друго не може да контролира ръцете ти да не палят цигара и крачетата ти да не ходят до магазина за цигари-само мозъка ти може да се справи с това!Запомни го!Не се надявай на чудеса с електронните цигари или с намалянето на цитарите-чудесата са в главите ни!Най-голямото чудо е човешката психика и нейните способности са неограничени.Тя може да ни накара да откажем цигарите завинаги ,стига да знаем,как да и дърпаме юздите...А всеки знае как,но ...понякога е по-удобно да кажеш-не става и не става.А добре знаеш,че това не е така.Ако не си готова -не бързай!Откажи ги тогава,когато онова нещо в главата ти ти каже-"Айде вече сериозно и край с глупостите завинаги!"   Peace
smile3501

# 331
Ехх, момичета 24 часа без цигарен дим. Мъжът ми така се зарадва и послее. Малката вдигна температура, баба /80г./ с която живеем започна да реве от болки в кръста и да иска да я отровя за да не се мъчи и аз се предодох. В главата ми изникнаха веднага цигарите и лъжливото успокоение, което ще ми донесат.
И въпреки, че разбирам всичко това и зависимостта си не издържах.
Разочаровах всички, най вече мъжа ми, който каза, че така или иначе не ми вярвал, че ще ги спра.
И днес пак си купих цигари.  Не мога повече тази борба ме побърква.

# 332
здравейте
да ви кажа аз бях страстна пушачка. пушила съм  до 2 кутии на ден. но реших край и това е. и да ви кажа това е единствения начин. ако се отлага почва и спира не става. а имаш ли цигари в чантата ........... няма отказване мислиш само за това 4е са там и как ти се пуши. затова от РАЗ.
единствения проблем при мен беше че не знаех какво да правя с ръцете си. седим в кафето и не знам какво да правя ама в началото си играех с лъжицата или пакет4етата захар. ако щете вярвайте играла съм си с ъгъла на блузата само и само да не посегна към цигарите на масата. почнах да отбягвам компаниите с цигари и учудващо оказа се че много колеги не пушат. и така постепенно отвикнах.

# 333
Ох прави сте. И аз знам много добре, че тактиката е от раз, но ...
Мозъка знае, че е вредно, знае че трябва да се спре, но...
 Hug Hug Hug

# 334
Не се предавайте момичета  Hug Щом го искате, ще успеете  Peace
Важното е наистина да сте го решили окончателно и на 100 процента.
 dodyniki много точно е казала, че ако не се чувствате готови няма как да стане  Peace изчакайте подходящия  момент и ги спрете от раз.
Lia случва се, но не се предавай....загубена е битка, но не и войната  Hug Опитай пак, когато го обмислиш,направи го...откажи ги, за да покажеш на мъжа си че трябва да ти вярва.  : Grinning

Успех на всички Hug   Hug

# 335
Здрасти на всички да не си мислите че съм се предала не е така просто замествам баща си на работата му и затова не мие оставало време да ви пиша.Мога да се похваля и със мъжа си защото и той не пуши не се знае докога но поне се стараем.Виждам че всички се справяте добре на мен най трудно ми беше със кафето но не мога да го откажа аз съм със ниско кръвно и ако не пия кафе ми се вие свят.Но в момента си пия кафето със такова голямо удоволствие ,а никога не съм вярвала че ще мога без цигара да му се наслада.Шуши  пожелавам ти успех и ти стискам палци да успееш,а на теб пепел от рози опитай пак когато си готова и не се отчайвай. smile3503

# 336
Успех момичета!Но ако се оправдавате всеки път с проблемите, няма как да стане!Вече 2г. и 6м. сме НЕпушачи с мъжа ми.Какви ли не мъки изживяхме, но и двамата си казвахме, че ще успеем...Ами така е Peace

# 337
Да спреш да пушиш е лесно!Просто трябва да си кажеш:"От днес спирам да пуша завинаги!"И не само трябва да си го кажеш,а по-важно е да си повярваш,че наистина ще го направиш!

# 338
Да живеят Бебетата!!!
Сега и обяснението  newsm62 newsm62

Ще ставам мама и то ме накара да спра цигарите още в 10 седмица почти по това време разбрах че съм бременна ...
Така или иначе бях ги намалила, защото ми беше трудно да пуша, понеже си мислех че съм болна от нещо т.к. имах температура, виеше ми се свят и неможех да стоя на краката си. Окончателното ми спиране е от преди месец и половина  Simple Smile
 Дано да не ги почна след това ... newsm78

# 339
Здравей,Клодия!Изобщо не си и помисляй да ги започваш някога пак.Иска ли ти се отново да минеш през "кошмара" на отказването?Пиша го в кавички,защото всъщност не е точно кошмар,но сме свикнали да преувеличаваме.
Аз трябва да ви кажа,че изобщо,ама изобщо не се сещам за вонящите хартийки...Много ми е гот и без тях.Ако знаете колко добре се наспивам и вече не ми се налага да пия по една кана кафе,за да се събудя.Или пък да присвивам очи като лисугер,докато си дръпвам от цигарата.Има една съфорумка,чийто аватар направо ,като го видя и ми настръхват косите.Една сбръчкана баба пуши ли пуши и е чернааа...направо е точно ,като печка!...Още преди,като видех подобни снимки,докато бях пушачка,ми се е случвало по цял ден да не пуша...Явно са ми всявали някаква психоза....
Давайте смело!Не се отказвайте от взетото решение,защото ви гарантирам,че то ще е най-разумното ви през целият ви живот!

# 340
  • София
Здравейте момичета,аз все още не пуша въпреки че изминалия ден е един от най-тежките  в живота ми.  smile3518
Баща ми получи голям масивен инфаркт и сега е в интензивното,а аз съм на 400км. от него и не мога да го видя.  Weary
От горе на всичкото утре има рожден ден и се надявам да е добре,та дори и в болницата да го изкара...
Това е оплаках се,поплаках си и си лягам че бях и на работа...  cry
Приятен ден на всички и не пушите,че виждате ли какво става.....баща ми е пушач от почти 40г.  Hug

# 341
Здравейте момичета,аз все още не пуша въпреки че изминалия ден е един от най-тежките  в живота ми.  smile3518Баща ми получи голям масивен инфаркт и сега е в интензивното,а аз съм на 400км. от него и не мога да го видя.  WearyОт горе на всичкото утре има рожден ден и се надявам да е добре,та дори и в болницата да го изкара...Това е оплаках се,поплаках си и си лягам че бях и на работа...  cry
Приятен ден на всички и не пушите,че виждате ли какво става.....баща ми е пушач от почти 40г.  Hug
Миличка, съжалявам че минаваш през това. Hug Моля се всичко да е наред с баща ти, бързо възстановяване му желая и още много рождени дни с хората, които обича и го обичат. spoko Стискам палци и ще чакаме да напишеш добри новини още днес. Praynig

# 342
О,мила!!! Cry...Дано се оправи баща ти! Praynig
Ако запалиш,няма да си помогнеш,а напротив още повече ще се притесниш!Недей,запази спокойствие и всичко ще се нареди!Моля се с две ръце всичко да е наред с татко ти! Praynig Praynig Praynig

# 343
  • София
Всяка седмица се заричам, но кафе без цигара.....

# 344
Цитат
Всяка седмица се заричам, но кафе без цигара.....
.....е много по-вкусно и приятно!Питай НЕпушачките да ти направят сравнението между кафе с цигара и кафе без цигара.Ще се изненадаш,кое от двете е по-добро,гарантирам!  Peace

Общи условия

Активация на акаунт