128 ДЕ. Огледалце, огледалце, я кажи кой е по-по-най, не ме лъжи!

• 15 092
  • 301
  •   1
Отговори
# 210
  • Варна
Едно бързо и много голямо ОФ от мен-
в болницата е ад,няма какво да обяснявам,Слава Богу за сега нищо няма,продължават
 да търсят причината за тая ниска кръвна захар,а те можело да са 1...........0.
Обадиха ми се по едно време от градината,че Анджи заспал.Питах я има ли температура,а тя ми
вика-ами пипнах го и няма.След 40 мин ми звъни пак-ами Ангел е с 39.9
Полудях!Оставих Владо в болницата и аз хукнах като луда,сега го прибрах,после пак към болницата....
Трябва да издържа,нали...?Май нямам друг избор!

# 211
diangeli , дръж се мъжката!Опитай се да си спокойна,така помага6 на вси4ки!Разбирам те донякъде и ние утре влизаме за ден в болница! Sad
Еклерите станаха много вкусни,сно6ти ги правих и не ми отнеха много време !
Сбъдваща мечти ,благодаря за рецептата!

# 212
  • в сърцето на един мъж...
Дианджели, едно голямо  Hug от мен! Разбирам те много добре, ако имаш нужда нещо от помощ - насреща съм! Дръж само децата разделени, че е много гаден тоя вирус Close

# 213
Дианджели, ще издържиш  Hug

# 214
Перла, честит рожден ден!  bouquet

# 215
Дианджи, дръж се! Вируса ще преборите, а и кръвната захар ще се разбере че е от нещо безобидно. Бих искала да ти помогна някак, за съжаление възможността е само за виртуално гуш.

# 216
Дианжели , мисля  за  вас!  Hug

ЧРД  на  Перла!   bouquet

# 217
  • Немция
Офффф, от поне половин час изчитам темата, както и предишната... Нямате спирачки! ooooh!
Аз си мислех , че от 2 дена нямаме Интернет и че проблемът ни е в модема, а то се оказа нещо съвсем безобидно. Техникът дойде и забелята , че от Speedbox-a е откачена една джаджа по невнимание- кога и как, е неизвестно. Подозирам, че с прахосмукачката,с която последно се навирах в този ъгъл, съм откачила това незабележимо чудо на техниката. ooooh!

Дианджели, дано ниската кръвна захар се окаже нещо безобидно! Praynig
Видях, че си писала, че си мома- добруджанка, уточни от кой град по-точно(да не се окажем съгражданки)?

За филма Борат- ами, и аз останах разочарована- гледахме го преди 1-2 месеца на ДВД и очаквах нещо повече. Виж, банският на Борат е един път! Mr. Green

Азалее ме бие по височина- мислех си, че съм най-високата тук, ама нъцки.
От пишещите в немската тема може да съм най-бременната ?  Wink newsm78

# 218
Перле, да си жива и здрава! На многая лета!   bouquet
Дианжели, да  се оправят момчетата!  Hug

Много тлъст компромат  Mr. Green

# 219
  • Германия
Перла,   bouquet здраве, щастие и късмет да не те изоставят!

Дианджи,  Hug кураж и вярвай, че ще се справиш; дано дечковците бързо се преборят!

Питанка- някой да е имал вземане-даване с детски психолог? Мартин става все по-зле с ходенето в градината; сутринта го оставихме разреван, не е искал да прави каквото и да било, единственото добро- поне е обядвал малко.  Cry Знам, че го е страх да остава без нас, но не знам как да го убедим, че няма да бъде изоставен Rolling Eyes

# 220
Пепе, вземай си от детския лекар веднага направление за такъв и ако може той да ти препоръча някой.
Но имай предвид, че ще чакаш много за час.

# 221
Пепе, детският ни лекар ни иzпрати на детски психолог, но наистина много се чака, то докато чакахме повече от месец да ни се обадят zа час проблема отмина и не се срещнахме с такъв. Ти сигурна ли си, че това е истинскита причина Марти да не иска да ходи на ДГ?

Дианджели имаш едно виртуално рамо и от мен, две болни деца си е иzпитание.
Току що чух, че са тествали пастите zа zъби и пак се окаzа, че теzи на дискаунтите са по_добри от марковите, в които открили съставки убийци на добрите бактерии Thinking

# 222

Азалее ме бие по височина- мислех си, че съм най-високата тук, ама нъцки.

А, не си най-високата. Със сигурност те бия по височина Wink.

# 223
ЧРД на Денис на Надя-Буба и на Перла  bouquet

# 224
  • Немция
А, не си най-високата. Със сигурност те бия по височина Wink.
Много станахме стройните тук.  Sunglasses

Честито на рождениците - да са здрави и усмихнати , само хубавини да им се случват! Tada

Някой беше питал къде е Биба- и аз се чудя на нейното отсъствие тук, по принцип е редовна в темата. newsm12

Общи условия

Активация на акаунт