Агънцата малки страх ги лови, ЯНУАРЧЕТО вече чевермето върти!

• 12 604
  • 283
  •   1
Отговори
# 165
Все така емоционално-положително заредени теми да имаме  Grinning
Имам леко главоболие  Mr. Green

# 166
Ваня, не надничай само, а разказвай.  Hug

Анджи, до късно ли продължи запивката снощи?  Grinning

Ние днес сме на сватба. Като се гледам в белия панталон (все още не мога да си обясня защо се запънах, че трябва да слагам точно бяла панталон  ooooh!) и ме обхваща лек ужас. Затова - днес ще стоя колкото се може по-далеч от огледала.  Crossing Arms

# 167
Не до късно, Ехо. На нас всичките ни посещения по заведения са с децата и си тръгваме в човешко време  Grinning
Ти поне имаш оправдание за формите под белия панталон  Grinning

# 168
Добро утро дами  Hug
Баткото от вчера е на бабин дом - като ревна, че тръгваме и ми се сви сърцето  Sad Досега не беше имал такава реакция, винаги е много по-интересно кучето, дядо как работи и т.н., но вчера ... Понякога се питам дали няма да ме намрази след време, че той остава при баба и дядо , а мама взема Цеци с нея  Confused, или пък да намрази ЦЕци.
От друга страна малкото диваненце е голямо кротушанче. Събудил се е в 7 сутринта и ме остави да си спя до 9, а той си пееше в креватчето.
Цветке що спря кафето? По теориите на моите доктори е по-добре да пиеш по чашка. Така ще можеш да продължиш и като кърмиш, защото няма да влияее на бебето. Цъкнах без да ща на лентичката  Mr. Green

# 169
  • София, Лагера
Ку ку!
Здрасти, мацки!
Андж, тази нощ беше мой ред - сънувах те. Разхождахме се из морската градина с децата, но кой знае защо беше в Бургас, не във Варна  Sunglasses

Бременлинки, на всички ви желая раждане като на Ваня! Ох, така се развълнувах, като четях! ... сетих се как снесох Пресиян като яйце за около 3 минути  Simple Smile

Ние тръгваме по автосалони да си търсим ново семейно возило. От повече от половин година търсим нещо подходящо, хем да е голямо, с голям багажник, с голям двигател, но и високо проходимо + да не струва повече от апартамента, ама и да не е джип  Crazy. Крас не иска джип, въпреки пиленето от моя страна, предишния ми мъж имаше Toyota RAV, който карах понякога и с оттам съм фен)Mr. Green  Е, та практиката показва, че такова още не е произведено, та още си караме Н-годишните любими верни таралясничета  Wink ... да видим днес дали ще изскочи нещо  Peace

После потегляме пак. Този път на вилата със сестра ми и зета. Писуна да търчи там, че в това време е грехота да се седи на затворено!

Целувки, момичета! Желая ви прекрасен слънчев уикенд!  Hug

# 170
Ейййййй, за два дена ви оставих Simple Smile
Ванче, честито бебче. Да ти е живо и здраво и много послушно.
Поляхте ли бебето бе, мискинки? Ако не сте давайте да го поливаме..................мъж е това. Може и в градинката на Токуда.........и Ваня да се включи.
Анджи, честито и на тебе, малко на патерици!
Аз за два дни извърших редица геройски глупости ама не са за нет /и не съм бременна/. Давайте пак да се виждаме

# 171
manana а дано ми купат такава колица,ще ми бъде много кеф PartyИначе мисля както казва Ноеми да карам системно,че как съм още новобранка,ако спра хем ще ме дострашее,хем ще забрава Wink
Ваня много се радвам че пак се появи във форума,честито ти бебче отново и бързо възстоановяване ти желая. Hug
Приятен уикенд  желая на всички ви Hug

# 172
Момичета, представлението на Кукления театър утре е "Котаракът в чизми".
Само че ние ще си ходим на село днес и няма да можем да се върнем утре навреме, за да дойдем Peace

# 173
  • София; Дружбето
Не пия кафе, защото не ми се пе, само мисълта за него ме убива Crazy Както и не ми се пие бира, а миналият път не се спрях. Това бебе не ми влияе хич добре Laughing
Ние така се разходихме, че едва си стоя на краката. А следобед пак трябва да излизаме ooooh!

# 174
Любо е такъв екстремист  ooooh! Днес се качи на една въртележка с кончета и коли и по едно време си разкопча колана и скочи в движение. Добре, че отхвърча по-встрани и си тупна на дупето. Няма да види повече такава въртележка!

# 175
  • София; Дружбето
Супер Любо Mr. Green Mr. Green Аз затова до сега не съм я качвала Миша на въртележка, че незнам кога ще и писне и ще си слезе Crazy А увеселителните съоръжения са ни срещу блока цяло лято ooooh!

# 176
И аз ще пропусна театъра... Дара е в командировка, а ние ще излизаме.

Ех, този Любо... вземи му направи една застраховка...  Rolling Eyes На въртележките се качвам с Дара и я държа, че и тя е каскадьорка... и на батута ме пускат с нея  Crazy

# 177
Ели честито!Лека и безаварийна!И спортна колаааа! Wink
Ванче,много се радвам,че е било леко и бързо!Голямо гуш за теб и бебе Лю!
На всички бременелки пожелавам ей такова бързо и леко раждане без много пънене Joy
Анджи,наистина сте за застраховка с този малък разбойник! Laughing
Ноеми ,ами в Бургас за да ми дойдете на гости.Това е пророчески сън Mr. Green
Цвет,това за кафето както и да е ама за биратааа....... Лоша работа

# 178
  • София
Ако щете вярвайте, но Шош е обходил зоопарка на собствен ход, а разходката завършиха на пързалките до нас!  Crazy А аз изкарах градската отпуска в шопинг и обяд с приятелка...  Party

# 179
 smile3501на Шош
Ив,само обяд ли????

Общи условия

Активация на акаунт