Агънцата малки страх ги лови, ЯНУАРЧЕТО вече чевермето върти!

• 12 578
  • 283
  •   1
Отговори
# 270
Здравейте мили дами  Hug Гледам Ванчето се включила  Wink Какво да споделя - не знам дали е случайно съвпадение, или има връзка появяването на бебо. Аз точно поради тази причина бях решила, че няма да отучвам Веско от памперса, преди да е свикнал с Цеци. От друга страна и той ми е влязъл в един период, когато отказва да ака на гърнето или да пика и обикновено съобщава, че е свършил работата (просто ме уведомява, искайки да види резултата излязъл от дупето му  Crazy). С цел избягване на ревността се стремях да му обръщам повече внимание, когато нямах време за вниманието, купувах играчки. Резултата е един малък егоист, който кара бебешки пубертет и всяко изречение му започва с "Не"  Twisted Evil
Ехо още когато започна корема да ми нараства, започнахме да говориме на ВЕско, че вътре има бебе, с което ще са братчета и ще се обичат много. Милваше ми корема човека, говореше на бебето и го целуваше. Определено беше много ентусиазиран при появата на Цеци, не че сме нямали гафове, но със сигурност беше предварително приел мисълта, че мама няма да е само негова. ЛОшото беше с бабите и дядовците, когато се оказваше, че обръщат внимание и на Цеци. И сега се съобразяват и когато и двамата са вътре, първо се обръща внимание на Веско. Но пък любимото му е сутрин като се събуди, да иска да му донесеме Цеци, за да го гушка и целува.
Доколкото прочетох Сту и Лилита хубави пожелания са си разменили  Wink Аз пожелавам и на двете да им се сбъднат  Mr. Green

# 271
  • Русе
Здравейтеееееее   Hug
В тоя час на деня вече съм  Crazy, но все пак ми е готино, защото е различно от досегашното еднообразие  Grinning
Мони 77, Дени също е все още до обяд и плаче само като я оставям. После си се заиграва и си мисля, че нещата при нас засега се получават по-бързо, отколкото очаквах  Praynig
Желая ви приятна сънища  Heart Eyes

# 272
Нинище, да ти е жива и здрава прекрасната малка Марина, да расте умна, красива, обичана и щастлива!

Ванче, добре дошла! Как сте?

Ив, да ти е жив и здрав именника, макар и на патерици, много да те слуша и обича!

Сту, аз съм тук, ама нямам време да пиша, и само 1-2 пъти седмично влизам да прочета новините, но ти благодаря за посрещането!

# 273
  • София
newsm51Честита Марина на мама Нинище!   bouquet  bouquet  bouquet
Да расте здрава, щастлива и много обичана малката принцеса!  newsm51

# 274
  • София
Ейййй, какво е това мъртвило тука бе???
Мисля да кажа вълшебните думички, може пък да се посъбудите...мъжеееее, алкохоооол  Mr. Green

# 275
  • София, Лагера
Ето ме! (де ги мъжете и алкохола?) Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 276
  • София, Лагера
То като не се мърда темата с пиене и мъже, дай да го избия на мамьосване  Wink
Имам 2 въпроса:

1. Кога ще местите малките да спят в големи креватчета?

2. Въпрос към мамите, чиито деца ходят на ДГ и си ги взимат сами - кога ги карате и кога ги взимате?

# 277
  • София; Дружбето
Не върви с мъжете гледам, пак сте се забили някъде по градинкките ми се струва Mr. Green
Мойто спи в голямо креватче, но все още с нас. Живот и здраве септември се местят с тате в детската.
Детето ходи на детсска към 8, когато я водя аз, иначе в 7 като я води Вики. Взимам я в 5, ако ми е скучно - към 4, но принципно до 6 ги прибират, нищо че работното време е 7 Crazy

# 278
  • София, Лагера
Еми да де, ти не работиш сега, но... баси... какво правят тези, дето работят до 6 и са далече от ДГ на хлапето?  newsm78

# 279
  • София; Дружбето
Е т'ва незнам. Вики я взимаше Миша аз докато работех, ама той е до 5 и на 5 мин с колата от детската. Повечето деца ги прибират баби или свестни комшии Rolling Eyes

# 280
  • У дома... някъде
Мойто дете сутрин го водим към 8.30 и вечер я взема някой от нас между 16.30/18.30 часа.
Стискайте ми палци,че от другата седмица се надявам да съм на нова работа  Rolling Eyes

# 281
  • София; Дружбето
Мойто дете сутрин го водим към 8.30 и вечер я взема някой от нас между 16.30/18.30 часа.
Стискайте ми палци,че от другата седмица се надявам да съм на нова работа  Rolling Eyes
Стискам

# 282
  • Русе

Praynig

Ноеми, ние с мъжо караме Дени към 8.00-8.10 на яслата, но сме все още до обед - вземат я баба и дядо. Като започне да остава по цял ден, ако аз или баща й не можем - пак бабите  Rolling Eyes
Лека нощ  Heart Eyes

# 283

Общи условия

Активация на акаунт