Агънцата малки страх ги лови, ЯНУАРЧЕТО вече чевермето върти!

• 12 579
  • 283
  •   1
Отговори
# 255
Честито, Нинка! Да е жива и здрава малката Марина и много да ви радва!

Не че съм Нина, ама да ти се връща Mr. Green Laughing Mr. Green Laughing Mr. Green Laughing Mr. Green Laughing Mr. Green Laughing
Не че съм Ива, ама да потретиш Simple Smile Laughing Laughing Mr. Green Mr. Green Heart Eyes

Joy Joy Joy
Аре решавайте за срещата, че с Лилита ще си поприказваме Mr. Green

# 256
Момичета от Русе, снощи с ужас установихме, че в големия шадраван срещу съда има жаби  ooooh! Може и други години да е имало, ама тогава Евангелина не е искала да пипа водата. Брррррр, още потрепервам като се сетя как се надуваха и подскачаха  Tired

Диди, колкото и странно да звучи - свиква се  Peace И ти и тя ще свикнете и ще се нагодите към новите неща, новите игри, новите приятелчета и най-вече - свободното време  Hug

# 257
Честита дъщеричка Нинище!    bouquet  bouquet  bouquet
Нека расте здрава, красива, умна и пробивна малката Марина! Бате Наско много да я закриля и да са си първи приятелчета!   bouquet
На теб, бързо възстановяване!  Hug

# 258
ЧЕСТИТО БЕБЧЕ НИНИЩЕ!!! ДА Е ЖИВА И ЗДРАВА МАЛКАТА ПРИНЦЕСА, А НА МАМА БЪРЗО ВЪЗСТНАНОВЯВАНЕ!
Ние сме си вкъщи, Айя много добре приема бебето, само го гали и целува. Показва му играчките си и му ги дава да си играе  Wink пее му песни, общо взето много добре го приема с изключение на това, че се буди по-често от него за да ме провери дали съм около нея Tired и две нощи се напикава в леглото, което не и се е случвало от 1 година Sad . Дали това напикаване се дължи на появата на бебето как мислите? 

# 259
  • София
ЕЕЕ, откога те чакаме да дойдеш да кажеш как сте! Hug
Вероятно е свързано с бебето, но пък може и да е съвпадение. Не може да не и се отрази по някакъв начин все пак. Гледай да имаш време само за нея, т.е. да даваш бебето на някой друг и да обясняваш, че сега ще се занимаваш с нея. И от друга страна я включвай в помагането, нека да се чувства кака и по-голяма и значима от малкото бебе.
Ти как си?

# 260
Да точно това се опитвам да правя, повече внимание обръщам на нея .
Аз съм добре ,благодаря макар и много недоспала и уморена. Tired

# 261
  • София
Включвай помагачи, колкото можеш повече. И ти си човек.  Peace
Ако имаш нужда от нещо свиркай.
Отивам на лични да си говорим. Heart Eyes

# 262
Ваня, а как подготвяше Айя за идването на бебето. Аз наскоро започнах да говоря повече за това. Преди не виждах много смисъл. Струва ми се, че и сега на Пламена не и става съвсем ясно за какво става въпрос. Та се чудя по какъв начин да и поднеса информацията.  Thinking

# 263
  • София
Ами...обясняваш, че в корема на мама и едно малко бебе, което като порастне достатъчно ще излезе и ще дойде при вас. И купуваш кукла, съответстваща по пол на очакваното бебе. Казваш, че е много добро бебето /и куклата/ и тя много ще го обича. Ей такива неща.  Grinning

# 264
  • В сърцата на четирима мъже/е,може и малко повече да са:-)))/
Ееее, влизам след дълга липса от София и  какво виждам? -  много бебета се появили  bouquet  bouquet  bouquet

Нинище и Ваня - да са ви живи и здрави малките бебоци, много щастлив живот им желая, а на вас - усмивките да не слизат от лицата ви ,защото имате прекрасни семейства, с прекрасни деца  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet
[/size]

Не съм чела назад,поради липса на време, но се надявам всички да сте щастливи,здрави, пролетно-лятно настроени,защото животът е прекрасен Hug Hug Hug Hug

Аз съм тук до края на седмицата и пак паля метлата - България и светът имат нужда от мен Mr. Green Mr. GreenParty Party Party Моят любим мъж забегна у сръбско, там ще е до края на годината Crazy, ще се наложи и аз да уважа съседите,да ме видят колко съм убава Mr. Green Mr. Green С талибаните се отглеждаме в движение, или движейки се се отглеждаме Rolling Eyes/това сега нямам време да преценя Crazy Crazy/, но така или иначе ми се ще да ви видя на по бира някой път, че така като се замислих,май на куп тази година не съм ви виждала Rolling Eyes Rolling Eyes

Хубав и недъждовен ден на вас мили дами, децата да са здрави, а бирата да не спира,че мъка,мъка е без нея Peace Grinning Grinning

# 265
  • София, Лагера
Ейййй, Ванче, Ехо, Клемс! Колко сте ми сладкиии!
Така ми става мило и бебешко като ви чета!  Heart Eyes Hug

Мацки, вие за дневна или вечерна среща говорите? Аз целия уикенд съм на лекции (баси, три поредни уикенда ще прекарам в университета, първия ми свободен ден за наспиване оттук нататък е... 6 юни   smile3511)

# 266
Здравейте!
Ноеми,аз вече се отчетох за този живот! JoyПо скоро теб ще очакваме с включване Mr. Green
Ваня,аз по скоро мисля че е съвпадение това с напишкването!Наистина трябва да и обръщате повече внимание и да и показвате и казвате че я обичате много и ще свикне.Макар че ние май доста поразглезихме Алек с това.Ама няма начин.Чакам да пуснеш снимки от изписването или изобщо някакви на бебето Praynig
eho82 ,аз още от началото говорих на Алек че има бебе в коремчето на мама.После добавихме и името на бебето.И той знаеше че в коремчето на мама е скрита на топличко неговата Дая.И сега е толкова смешен като види бременна жена и казва че тази ще си има Дая Laughing
Мопси,пиши как сте вие.Бебе2 как е?Знае ли се вече пола или е твърде рано? Hug
Рали,детенце свикна ли в грдината.Алек вече не реве като магаре но е само до обяд.Категорично отказва да спи там и на този етап съм се примирила.
Ели,това с жабите ОТВРАТ.Аз изпитвам панически ужас от това същество.

# 267
  • София, Лагера
Норче, Мони   Flutter към края на зимата бях на тим билдинг с мъжа ми и неговите колеги. Към 2 през нощта се пренесохме във външния минерален басейн (с все бебефона, Пресиян спеше в стаята)... беше много хубаво!! А на сутринта като видях къде сме се киснали  ooooh! ooooh! ooooh! не само живи и умрели жаби по дъното, ами и едни слузести водорасли!  Whistling Whistling Whistling

Ама то си имаше табелки, че басейна не работи, но кой да ги чете в тъмното  Mr. Green

# 268
Клеми, Мони, благодаря за споделените идеи. Имам още 2 месеца. Смятам, че ще е достатъчно като подготовка.

# 269
Ноеми, обикновено ти завиждам за посетените от теб места, ама за този басейн мисля да се въздържа  Grinning Crazy Hug

Общи условия

Активация на акаунт