Агънцата малки страх ги лови, ЯНУАРЧЕТО вече чевермето върти!

• 12 582
  • 283
  •   1
Отговори
# 225
Нинище честита радост! Да ви е жива и здрава малката Марина, и само радост и любов да ви носи!  Hug

Елица, честита книжка. Лека и безавариина ти пожелавам.  travel

rali_m, успех в работата, и все по нагоре, по стълбицата да се изкачваш!  Simple Smile

# 226
  • София
Не разбрах само кога ще поливаме бебетата? Mr. Green

# 227
Каква прекрасна розова новина! Честито, Нинище! Да е жива и здрава малката Марина и да ви носи много щастие и гордост! Бързо възстановяване!  Hug

# 228
Честито Нинка! Нека малката Марина расте здравa, щастливa и умна!!!
bouquet  bouquet  bouquet

# 229
  • София; Дружбето
Честито на мама Нина, да е жив аи здрава малката Марина и да расте послушна и усмихната като батко си Grinning

Аз се връщам от училище за бременни релаксирала приятно. Мернах Деси, но тя си беше на  масата за напреднали Wink

# 230
  • София
Нинище мило, много се радвам за теб и от сърце ти желая щастие, щастие и щастие с порасналото ти семейство!

# 231
  • Русе
Еех, че хубава новина  Hug

НИНКА, ЧЕСТИТА ТИ РАДОСТ!

Прекрасно име сте избрали  Heart Eyes
Ив, по-активна съм във форумско, защото тук няма кой да ми скача с две ръце по клавиатурата, докато се опитвам да напиша 2 реда  Grinning
Днес снимах един материал в частната клиника, където раждах. Срещнах се с докторката, която изроди Дени и си припомних обстановката. Връхлетяха ме едни миииили спомени....
Целувки на всички  Hug

# 232
Честито момиченце на Нинище ! Добре дошло и на фъстъчето на Ваня !
Да са им живи и здрави, усмихнати, добри и безгрижни !

# 233
  • У дома... някъде
Честита рожба на Нинище!Нека расте много здраво и палаво детенце!А на мамата бързо възстановяване!   bouquet Hug
Айде кой е наред да си признава че чака бебе  Mr. Green,м?Амам без бой,тва са само хубави работи. Hug

# 234
  • София
...
Айде кой е наред да си признава че чака бебе  Mr. Green,м?...

И аз така едно време питах кой ще ражда, та първа "улетех"...  Mr. Green

# 235
Честита розова радост Нинище   bouquet
Нека малката расте здрава, красива, винаги усмихната и когато порасне да създава много работа на батко си Наско при опазването й от ергените    Grinning

ПРЕДЛАГАМ ЧЕТВЪРТЪК ДА НАПРАВИМ СРЕЩА-ГОРЕЩА, НА КОЯТО ПОДОБАВАЩО ДА ПОЛЕЕМ НОВОПОЯВИЛИТЕ СЕ МОМЪК И МОМА. ПЪК ТОКУВИЖ СЕ ПОЯВИЛА И ОЩЕ ЕДНА МОМА  Party

# 236
  • Русе
Ех,че хубави новини!Здраве и много късмет на бебките на мама Ваня и мама Нина.Рали,лека работа и лесна адаптация на Дени!

# 237
otmiana-Diana  Hug как сте с Андреа? Рядко пишеш и не пишеш нищо за вас  Heart Eyes

# 238
  • София
Нинище, честито! Да е жива и здрава малката Марина, да е много щастлива, усмихната, да расте безгрижна и весела, много да те радва и слушка. На теб желая бързо и леко възстановяване!   bouquet

# 239
Честито, Нинка! Да е жива и здрава малката Марина и много да ви радва!

Общи условия

Активация на акаунт