Агънцата малки страх ги лови, ЯНУАРЧЕТО вече чевермето върти!

• 12 583
  • 283
  •   1
Отговори
# 210
  • София
Честит имен ден на всички именници  bouquet
Ванче честито ти момченце, да расте здрав и чаровен момък като майка си  bouquet
Тук съм аз и ви следя из късо Mr. Green
Мимозе Рая е вече при мен от близо месец и аз съм страшно щастлива, малко още ми куца организацията, сутрин като стана се чудя на къде да хвана по напред, но свиквам.
Соффффффиянки да пуснете и на мен един смс ако ще се събирате, че откога искам да ви видя,сега като не пътувам вече всяка седмица ще имам възможност и аз да идвам по срещи.
То поне това ми остана, спрях цигарите, алкохол не помня от кога не съм употребявала, а пък за мъже просто не ми се говори ooooh!
На Ноеми и Сту ще им отговоря като се видим,от "съображения за сигурност" Flutter
Нинка и Кайрен стискам ви палци!

# 211
  • Русе
Честито на всички именници   bouquet
Ще съм по-телеграфна, защото ме подкараха от сутринта - още не беше свършила оперативката и ме натириха на снимки  Crazy Тук си е лудница, както обикновено. Ама е различно и ме кефи /за сега/  Mr. Green
Чао!

# 212
Рали,що кръшкаш от работа и си във форума ,бе момиче?

# 213
Ехоооо!
честит имен ден на всички именици и по специално на половинките  LaughingДа са живи и здрави,послушни и обичливи!Наздраве!
Ваня,чакаме снимков материал от изписването ви и добре дошли у дома!
Рали,успех на работата/ама аз съм пропуснала каква е тя?/ако не е тайна де//
Нинка,Кайрен успех  bouquetСтискам палци всичко да е бързо и лесно!

# 214
  • София
Честито на всички празнуващи днес!

# 215
Честит празник и честит имен ден на Киро Ивонскин! Честито и на половинката на Елица! Да са ви живи и здрави!  cheers

# 216
  • Русе
Добрутрооооооо  Grinning

Рали,успех на работата/ама аз съм пропуснала каква е тя?/ако не е тайна де//

Не е, разбира се. Работя в местната програма на БНТ.
Желая ви усмихнат ден   bouquet

# 217
  • София
rali_m, работата се отразява много благотворно на участието ти в нашата тема!  Wink

Дали си нямаме някое сладко бебе вече?...  Thinking

# 218

И аз надникнах да получа отговор на този въпрос.  Grinning

И на патерици да честитя именния ден на всички, празнували вчера!   bouquet

# 219

Нинка са я резнали тази сутрин в 6 часа, така че трябва да имаме...Ама май си нямаме щъркелче Laughing

# 220
 newsm51 newsm51Днес на бял свят се е появила бебка Марина на Нина newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44
Нека да я орисаме да бъде здрава, красива, умна и голяма късметлийка. newsm17 Вие добавяйте Heart Eyes
Мерки още не знаем, защото мама Нина реанимира, така че по-късно ще разберем Hug

# 221
Честито на Нина! Нека малката Марина расте здраво, щастливо и обичано дете!   bouquet

# 222
Честитооооооооооооо Нинка   newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51
Нека да е прекрасна, щастлива, красива, здрава и обичана малката Марина, а на мама бързо възстановяване и скоро да са си вкъщи при батко Наско!!!!

# 223
  • София
Честито щерка на Нинище!!! Да расте здрава, красива и много обичана!!!

# 224
Честита дъщеря на Нинище,да е жива и здрава и много,много щастлива! newsm51 newsm51 newsm51

Общи условия

Активация на акаунт