Агънцата малки страх ги лови, ЯНУАРЧЕТО вече чевермето върти!

• 12 594
  • 283
  •   1
Отговори
# 195
  • София; Дружбето
Абе мойто дете отказва да казва как се казва, да казва чао и здравей и тем подобни. Само се чува на Миши, на Миши и си придърпва нещата Crazy Но виж ако е някой батко глей кво става. Влачи всички играчки, разказва му кво ли не и после реве като си тръгне. няма значение какъв е баткото, дали го познаваме, важното да е над 20 Crazy Crazy Почвам да се чудя как да и обеснявам, че тия батковци трябва да ги избягва

# 196
  • София
Олелееее, Цвето, почнА ли се при теб?!  Sunglasses  Mr. Green (ген е, не мой с лошо!)  Joy

# 197
Еха, какви хубава новина! Ваня, честито момченце! Нека е здрав и с голям късмет! Бъдете щастливи!!!

Мале от колко време не съм писала - не, че съм от редовните, но все нещо ми намират домашните и не мога да стигна до компа! Иначе за да надникна как сте имам време  Blush

Да ви разкажа малко за нас  Simple Smile Давид е добре, научил се е да целува мацките от неговият набор право и директно по устните, като с двете си лапички ги хваща за лицето и си ги наглася, така че да му е най приятно! хи хи хи скоро ще ходим на консултация и тогава ще мога да ви кажа и колко е пораснал! по време на големите празници си бяхме в София и си починахме много добре - имахме време за себе си и да се видим тримата на спокойствие. тази събота и неделя, обаче бяхме на гости на наши приятели - на час път от София близо до златна панега в едно много приятно селце и една страхотна селска къща! бяхме голяма компания и 2 деца - Давид и Хари. Момчетата много си играха, но непрестанно деляха играчки и се караха - това е мое! дай ми го! крясъци, но като цяло ситуацията беше овладяна с родителска намеса  Crazy разреших на Давид да полива с един маркуч ягодите и райграса и той поливаше с голям кеф, чисто гол и щастлив като мида! Много добре си прекарахме и най хубавото беше, че с част от приятелките ми се видяхме и си поговорихме до зори! Вече сериозно се замисляме с Асен да си купим една малка спретната къщурка и да имаме един оазис на спокойствие и радост!
Плувам до уши в работа, но ще се радвам да се видим скоро, върти ми се предложение към вас за един съботен пикник в западният парк! да направим баници и сандвичи и да сложим в ратановите кошници по бутилка вино, да пуснем децата на воля да си играят и да си побъбрим сладко на карирани покривки? Grinning!

Нинище, как си?

От мен за сега толкова лека и спокойна вечер  Hug

# 198
  • Русе
Добро утро  Grinning

rali_m, успех!  Hug За съжаление, бързо ще се адаптираш и лесно ще ти омръзне.  Sunglasses

Благодаря, Ив  Heart Eyes Дано да си права за бързото свикване, а за омръзването - то е ясно, особено по избори  Crazy
Желая ви слънчев и усмихнат ден   bouquet

# 199
  • София
Днес е Св. Св. Кирил и Методи.
Да са ни живи и здрави именниците, да изкарват много пари и да слушат безусловно, ще си пожелая азссссссссссссссссссссссссссссссс!

Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 200
  • София; Дружбето
Да са живи и здрави всики именници, пък най-здрав да е Киро Mr. Green
аз отивам да маам гаще по центрото, че да позяпам витрини и народ

# 201
Аз съм вече на стартовото блокче и ме тресе от нерви. Седя си на хемороида, които ми излезе преди 2 дена, чета за секциото и се боря с хремата си  Shocked След като изпратихме Наско при баба му и дядо му и мина сватбата на брат ми явно се отпуснах и избиха от всякъде екстри  Joy

# 202
Рали, спорен първи работен ден   bouquet
Честито на всички именници! Живи и здрави да са  Hug
Нинка, Кай Рен  хайде, чакаме девойките   Heart Eyes

# 203
ivonska, честит имен ден на твоята половинка! Да ти е жив и здрав, много да те обича, да се разбирате и уважавате!

rali_m, успех в работата! Казвай как е първия работен ден?И аз от днес съм на работа, но вече по цял ден и се чудя дали ще издържа до края на деня.

tsveta, Миша от сега се ориентира правилно. Не се притеснявай.Може би търси нещо и за мама.

Мимоза, понякога гледам новините и чакам да видя дали няма убийство в Пловдив. Но за сега явно нещата със свекито са под контрол.   Mr. Green#Cussing out Mr. Green

# 204
Здравейте момичета и честит имен ден на всички именици Hug
И аз ще почерпа днес,за имения ден на моята половинка-Кирил Wine Glass

# 205
Ивонска, честит имен ден и на твоята половинка с пожелание повече да те слуша и обича Hug

# 206
Честито на всички празнуващи днес!!!
 Нас днес ще ни изписват и нямам търпение да се прибера при Айя и да я нагушкам и нацелувам.
 Нинище оправяи се бързо,не точно на финала.

# 207
Честит имен ден на празнуващите !!!

# 208
  • София
Ванче, докладвай как е минала първата среща на Айя с Лю.  Thinking  Hug (видях чантата, която купих за абитуриентката - наистина е много стилна и оригинална - БЛЯГОДАРЯ, нямаше да се справим по-добре без твоята помощ!!!  Hug  Hug  Hug )

Нинище, стискаме палци и дебнем в напрегнато очакване да родиш бързо, леко и успешно!  Praynig Hug Hug

elica_2007 , да ти е жив и здрав и твоя мъж!   bouquet Както казахме - да слушка и пари да изкарва за семеен комфорт и съпружеска радост!  Mr. Green

# 209
  • София
Честит имен ден на всички празнуващи днес!

Специално за Киро на Ив - да е здрав и да му е здрав!  Mr. Green Наздраве!

Нинище, стискам всички палци!  Praynig Hug Heart Eyes За Кайрен също!  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт