Гледам Ванчето се включила
Какво да споделя - не знам дали е случайно съвпадение, или има връзка появяването на бебо. Аз точно поради тази причина бях решила, че няма да отучвам Веско от памперса, преди да е свикнал с Цеци. От друга страна и той ми е влязъл в един период, когато отказва да ака на гърнето или да пика и обикновено съобщава, че е свършил работата (просто ме уведомява, искайки да види резултата излязъл от дупето му
). С цел избягване на ревността се стремях да му обръщам повече внимание, когато нямах време за вниманието, купувах играчки. Резултата е един малък егоист, който кара бебешки пубертет и всяко изречение му започва с "Не" Ехо още когато започна корема да ми нараства, започнахме да говориме на ВЕско, че вътре има бебе, с което ще са братчета и ще се обичат много. Милваше ми корема човека, говореше на бебето и го целуваше. Определено беше много ентусиазиран при появата на Цеци, не че сме нямали гафове, но със сигурност беше предварително приел мисълта, че мама няма да е само негова. ЛОшото беше с бабите и дядовците, когато се оказваше, че обръщат внимание и на Цеци. И сега се съобразяват и когато и двамата са вътре, първо се обръща внимание на Веско. Но пък любимото му е сутрин като се събуди, да иска да му донесеме Цеци, за да го гушка и целува.
Доколкото прочетох Сту и Лилита хубави пожелания са си разменили
Аз пожелавам и на двете да им се сбъднат

Честита Марина на мама Нинище!