ОРТОПЕД В БУРГАС

• 16 229
  • 8
  •   1
Отговори
Здравейте мамчета искам да попитам за ортопеда Стоян Христов за Бургас,насочиха ме към него,трябва да минем профилактичен преглед на бебка на 6 месеца сме,искажете мнения?И къде се намира кабинета му?

# 1
Аз съм много доволна от него, смятам, че и доста други са, защото пред кабинета му постоянно е пълно. Внимателен е, добре обяснява  си разбира от работата. Намира се в ж.к. Зорница, в новата кооперация срещу болницата, над пицарията си пише медицински център.

# 2
  • на дъното
 Peace доволна съм от него и сестрата

# 3
  • Бургас
А аз да попитам, предварително ли се записва час за преглед и ако да - на този телефон ли става: 056/ 91 86 31?

# 4
  • на дъното
loopy виж тук за повече инфо http://www.rlkbs.com/doctor.php?id=1232

# 5
  • Бургас
Днес ми казаха, че преглеждал всеки ден от 9.00 до 14.00 часа в поликлиниката в "Меден рудник" newsm78, това вярно ли е и дали си носи мобилен ехограф, понеже доколкото ми е известно в самата поликлиника няма такъв? newsm78

# 6
  • Бургас
до колкото знам д-р Христов е единственият детски ортопед в Б-с.много съм доволна,няколко пъти сме ходили.работи и със ЗК и на частно.

# 7
А аз да попитам, предварително ли се записва час за преглед и ако да - на този телефон ли става: 056/ 91 86 31?

На този номер си записахме час,но още не сме се прегледали.В понеделник ще се видим с доктора и ще дам повече инфо  Peace

# 8
Водих моят син, когато беше на 3 месеца на преглед при д-р Стоян Христов... Чудесен лекар е. Обърна достатъчно внимание на бебето ми, обясни ми как да му правя гимнастики, кога да го слагам седнал и още много неща, които са полезни една майка да знае за доброто развитие на своето дете. Сега отново ни предстои да ходим на преглед, защото сина ми проходи и д-р Христов препоръча да го заведа отново. Имам доста познати майки, които са водили там децата си и всички са доволни.
Млад лекар, който обича професията си и непрекъснато се развива. Нямам какво да добавя повече.

Общи условия

Активация на акаунт