НОЕМВРИйчета добри, чакат вече летните игри

• 10 561
  • 295
  •   1
Отговори
# 30
  • София
Ето ме и мен по нощите!!! Shocked
Ели  bouquet!!!
Лора много са хубави песничките и пожелавам скорошно оздравяване на Еми!!!Дано по-бързо избият зъбките. Hug
BlueBeri welcome!!!
Еllеeе милата Ники!!! Много Hug!!!
Това да ти е болно детенцето е най-лошото нещо, пожелавам на всички болнички да оздравяват!!! Hug
То и на мойто Крисче са му излезнали отзад на дупето едни такива като прижки и може да се окажат от мокрите кърпички, не се бях сещала за тях. newsm78
Аз съм Tired, цял ден се занимавам на мъж ми с образованието и сега отивам да спя Wink.
Крис като плаче и говори - лаброарммм, ей такива звуци издава. Много е смешен Joy. Той плаче милия, а ние с баща му се смеем. Ама това е нов номер и е супер hahaha  LaughingLaughing И всичко, което хване се слага в устата. А как спи само - главата задължително опряна в обиколника или плюшките около него. Много обича да се гушка и задължително напряко на кревата. Laughing
Лека и безревлива нощ от мен!!!  bouquet

# 31
Добре дошли на новите мамче и бебче  Hug

Ели, и аз съм със същата болест - обувки. Понякога забравям да си купувам дрехи, ноооо видя ли витрина с токчета ставам като болно слонче  Mr. Green и понеже харесвам все изчанчени модели, все в краката ме зяпат. Умирам за летни ботуши и за сабо. Пък тъ-ъ-ъ-ъ-нък ток...  Crazy
Изобщо - улучи ми най-голямата странност с тези линкове  Mr. Green ходя редовно на процедурки и педикюр за стъпалата, че нали обувките да изглеждат добре на краката ми, а забравям да си махна лака от маникюра на ръцете  Joy

Нямам сили сега да дам линкове, но ако не забравя, ще ти покажа любимите ми обувки  Mr. Green

Тихичък сън момичета  Hug

# 32
  • до Пловдив
запис и от нас посред нощите
ели    bouquet
и сега да почерпя че мъжът ми днес Е именник
честито и на всички които носят това хубаво име ГЕОРГИ

Последна редакция: ср, 06 май 2009, 02:48 от dani_gangova

# 33
  • Бургас
Да ви настигна и аз най-после!
Ели - прекрасна темичка! Hug  bouquet Hug
elleee, Лорче - стискам палци на Ники и на Емили много бързичко да се оправят!
За пюренцата на Ганчев не съм сигурна в информацията си, но някоя мама ми беше казала, че използвали модифицирано нишесте, като компонент, което за мен автоматично ги прави негодни за ядене, не съм склонна от сега да му давам генно модифицирани храни, не че ще му се разминат, но колкото по-късно, по-добре! За сега смятам аз да приготвям пюренцата за захранването в началото (снабдила съм се с домашни картофи, моркови и тиква), пък после ще я мисля!
За алергиите - ами те могат да се отключат по всяко време! Аз също смятам, че след 6 месеца няма вече кой знае каква опасност, но ако детето има склонност към  алергични реакции и до две години да е само на кърма пак ще се проявят за съжаление! Лошото е, че все-още лекарите не са наясно защо се получават алергиите и лекуват симптомите! В общи линии май стрелят на тъмно, но това е отделен въпрос!
BlueBeri добре дошла newsm51
Честито на всички именници! На всички месечинки и на ИВКО на Деница, чието кръщене ще е днес![smilie=smile3525.gif] newsm51 smile3525

# 34
  • Попово
Здравейте дами и господа  Sunglasses
да почерпя и аз за моя именник Генчо
честито на всички празнуващи   bouquet

# 35
# 36
  • София
Добро утро!!!
Честито на всички именници!!!! Много здраве и любов!!!!  bouquet  bouquet  bouquet
Честито на месечинките ни!!! Дени ще чакаме снимки от кръщенето!!!  bouquet  bouquet  bouquet 
Ще ви пусна едно линкче с видео, да чуете Крисчето какви ги говори(и моля ви кажете ми това нормално ли е, правят ли вашите бебоци така newsm78) Joy и да му видите по-голямата зеница(това бонус hahaha). Ето го и видеото:
http://aleksasm.multiply.com/video/item/15/15

# 37
  • София
Честит празник на всички именници!  bouquet
Мишле, бързо да се оправяш! Аз също изкарах нещо такова. Грип ли беше, настинка ли не разбрах. Поне бързо ми мина - за 3-4 дни. При това само с Осцилококцинум и Цитросепт се лекувах.
За подсичане на Косето най-добре му действа Судокрем. Но то си е индивидуало. Също така колкото може повече по голо дупе.
Добре дошла на Blue Beri! welcome

# 38
  • София
Мами, добро утро!
ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ ИМЕННИЦИ! ДА СТЕ ЖИВИ И ЗДРАВИ!

Добрe дошла, Blue Beri  Hug

Момичета аз да ви кажа че бяхме на разходка до Солун като ни се провали почивката и останах очарована! Малката се обзаведе с марков гардероб на ZARA ама хората като напишат там намаление е наеистина намаление а не като нашите тук  #2gunfire И мама си облече с нови дънки блузки и маратонки и съм много доволна. А пък откъм храни и други домашни потреби направо не можеха да ме извлекат от супермаркета. Е затова толкова им завиждам на всички други и се ядосвам на нашите. Похарчихме с кеф сума ти пари. Обядвахме в Мола Космос и като си спомня миналата седмица в каква мизерия ядохме в нашия МОЛ.....нямам думи.

Аз изчезвам малко на въздух с девойката докато има слънце  Hug

Последна редакция: ср, 06 май 2009, 10:08 от valya_76_08

# 39
здравейте набързо и изчезвам че ще закъснеем за църквата.

Наш Ивко и той порасна.Кога минаха 6 месеца.

Честити на всички празнуващи

Айде,ние отиваме да кръщаване Ивко.Снимков материял по-късно(и то доста по-късно Joy)

# 40
Добро утро.
Честит празник на Генчо, на Ивко, на мъжо на Дани и на всички, които празнуват.Нека Свети Георги ни закриля.
Малка почерпка и от мен, че днес е моят професионален празник.

# 41
BlueBeri- welcome
Ели -темата е страхотна  Hug
Еле -за дупето .аз почнах да давам пюрета преди 10-тина дни и на 4-тие се здобихме със страхотни мехури по дупето(никога преди не се беше случвало)Разбира се ,че отложихме захранването (аз и без тва неисках да давам ) Twisted Evil.Минахме на мляко и сме си ОК  Peace Най-вероятно е от храна .Мажи с кремчета ,мий дупето без сапун(дори и бебешкия изсушава кожата)и стискам палци буързо да се оправите  Praynig

Честит празник на всички празнуващи -именяци и мини рожденици Hug Hug Hug
Ванина и Алекс е така по цял ден .Само,че тя повтаря "ба ба ба  ба"и е много сладка  Heart Eyes
Момичета Алекс усилено се мъчи да пълзи  ShockedДаже се мести около 20тина сантиметра .Почти е синхронизирала гърдите и дупарата  Laughing

# 42
Честит имен ден на всички именници. да сте живи и здрави и много щастливи!!!

Честит професионален празник на ЕЛИ!!! И на всичко професионалисти  Wink Много успехи!

Честито на порасналите бебоци!! Да растат здрави, силни и усмихнати!

Да почерпим и ние, че преполовихме годината  baloni

На болничките, бързо да се оправят Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover

# 43
Лелееее, колко много празнуващи  Hug Дано не забравя някого  Mr. Green

честит имен ден на Гошковците, живи и здрави и много късмет да ви носи името  Hug

честито на преполовилите годинката бебоци  Hug

честит професионален празник на сватята (сега вече ме хвана шубе и обещавам да съм много добра и послушна, усмихната и мила сватя и да накарам Фафи да се откаже от идеите за харем)  Mr. Green

Дени, дано мине кръщенето по план и без непредвидени ситуации   bouquet чакаме снимки  Grinning

# 44
Брей колко много месечинки имали сме днес.Рая, Стефани, Димитрия, Ида, Калина, Ивайло, Николай, Виктор Да растат здрави и усмихнати деца, много да радват мама и тати.

честит професионален празник на сватята (сега вече ме хвана шубе и обещавам да съм много добра и послушна, усмихната и мила сватя и да накарам Фафи да се откаже от идеите за харем)  Mr. Green

smile3532

Последна редакция: ср, 06 май 2009, 10:58 от tsvetkova_elica

Общи условия

Активация на акаунт