НОЕМВРИйчета добри, чакат вече летните игри

• 10 560
  • 295
  •   1
Отговори
# 285
  • София
Разпореждане

На временно изпълняващите длъжността по промяна на темата.
smile3532 smile3532 smile3532
(извинете хванала ме е лигата)
Сега сериозно-намислили сме с Валето да правим нов колаж на вече попорастналите ни дечица.За целта трябва да качите снимки на бебоците в албума за колажа, който се намира на първа страничка.На снимките трябва да се виждат хубаво личицата на децата, защото самата рамка го изисква.Валето е надписала нашата снимка, която да ви служи за образец как да си ги надписвате.Краен срок за качване на снимките е 25 май 2009г.

Малеле то стана като един офиСиален документ hahaha

Малееее  hahaha
Ели да не вземат да ни уволнят с тия разпореждания  Mr. Green

# 286
Здравейте и от нас.Не сме писали отдавна , но нямаме време от скитане.За колажа Peace, но имам и една друга идея, която видях http://vbox7.com/play:ad5aa0e9 ,ако искате може и ние да си направим.Ако няма желаещи, аз ще го направя  Embarassed само дайте предложения за музика.Айде че сме кисели. Hug

# 287
  • София
Здравейте и от нас.Не сме писали отдавна , но нямаме време от скитане.За колажа Peace, но имам и една друга идея, която видях http://vbox7.com/play:ad5aa0e9 ,ако искате може и ние да си направим.Ако няма желаещи, аз ще го направя  Embarassed само дайте предложения за музика.Айде че сме кисели. Hug

Аз съм за само че незнам как се прави това филмче, ако ти знаеш Ели ще разпореди и за там снимки  Mr. Green

# 288
Мамчета току що се връщаме от болницата по спешност-Мони падна за втори път от спалната-егати и некадърната майка съм, само че този път не се разминахме така леко като миналия-нещо си е навехнал ръчичката-дадохме панадол за болката и заспа но не спира да плаче вече 2 часа а аз ще се побъркам  newsm45

# 289
  • София
Мамчета току що се връщаме от болницата по спешност-Мони падна за втори път от спалната-егати и некадърната майка съм, само че този път не се разминахме така леко като миналия-нещо си е навехнал ръчичката-дадохме панадол за болката и заспа но не спира да плаче вече 2 часа а аз ще се побъркам  newsm45
мимеHug дано като се събуди вече да не го боли ръчичката и да се усмихва Мони.  Хем ми стана смешно, че си некадърна хем си представих как си се уплашила. Успокой се, юнак без рани няма  Hug После да кажеш как сте.

# 290

valya_76_08 Знам ,качвайте снимки ще го направя. Heart Eyes .
mimeto_mss  много съжалявам за Мони дано е добре Hug

# 291
Миме, не се обвинявай толкова- знаеш, че всички бебета падат- така ще е- стават все по-големи шила... Но да са ни живи и здрави! Ако са прекалено спокойни- пак ще се притесняваме защо не се търкалят  Hug А и Валето ти е казала- юнак без рани не може  Peace

# 292
Миме, не се обвинявай ( и аз се обвинявах вчера) просто се случват такива неща, няма бебе което да не пада. Дано на Мони му няма нищо Praynig.Заведи го на лекар.

# 293
Стискам палци Мони да се оправи бързичко.

Момичета на първа страничка съм сложила и линк към албума за филмчето.Качвайте там различни снимки от тези за колажа, а Таня ще се наеме със самото филмче.Ако някой не знае как да надпише снимката:

Как да кача и надпиша снимка за колажа?

1.Качвате снимката
2.Връщате се  в албума
3.Цъквате на албума (да го маркирате )
4.После кликвате на Организирай албума (това се намира в ляво където се показва избраният от вас албум)
5.След като ви отвори албума над всички снимки в дясно има едно бутонче Опиши снимките натискате го ,
отивате на вашата снимка, цъквате на нея, пишете си описанието и давате потвърди.
6.МОЛЯ качвайте само по 1 снимка в албумът за съответният месец като  в описание да има името на бебето и никът на мама!

А сега заемете нисък старт, защото след малко пускам нова тема  Mr. Green

# 294
Мами има ли някоя от вас, която е захранвала с каша и ако-да как се прави  newsm78 пак ли по една - две лъжички и постепенно или може по смело-например по няколко на ден  newsm78
Хресах си напосоки да отговарям на някои мнения, че не съм изчела всичко...

Кашата съдържа бебешко мляко /АМ/ и може с нея да се замести хранене още от първия път, стига на бебето да му харесва вкуса. Може за начало 130 грама вода с 5 супени лъжици каша в шише с биберон с по-широка дупчица и после малко водичка. След няколко хранения така, като свикне, може с лъжичка. Бебетата приемат добре новостите /храна, лъжичка/ ако са здрави и веселки.
Емили вече яде каши и пюрета и кърма. Не харесва вкуса на броколите и праза, а обожава морков, спанак и картофче. Банановите каши се дават вечер, защото имат безвредни успокоителни съставки и съдържат и семена, които даряват сън на детето. Оризовата е най-добрата, тя се дава по обед по принцип. За закуска може портокалова каша на която пише за след 5 месеца, но аз давам съвсем малко-лъжичка, две, понеже предлагам и изкиснато сирене, бебешка бисквитка или сух бебешки хляб, и пюре, малко жълтък - правя една каша от тях, даже мисля след седмица да сложа вътре и обезсолена маслина.
Има каша от зърнени разни, смесени - пшеничена е май в България... тя също се дава за вечеря но не по-късно от 21.00 часа. Дори след нея/тя много засища/ се кърмим в 12.00 пак. И закусваме в 8.00 - новия ни режим.

Изпихме шише антибиотик и капки за храчки и оздравяхме вече.

Миме, падат децата... не се самообвинявай... но вече трябва да сме много нащрек. Някой ден както едва едва се обръща, може да намерим бебето до някой контакт.
Емили днес се извъртя по корем за 1 път. Обаче докато успя да се обърне, се беше изтласкала на метър от мястото, където я оставих.
Аз я слагам само на пода, никога на легло, диван...
В болницата миналата година видях едно 4 месечно бебе цялото в гипс. Беше паднало на плочките в банята, а майката му сменяла дрешките върху автоматичната пералня...

Ай стига вече, отивам да си дочитам  Mr. Green Mr. Green

...

Анита - 6 месеца, 29 дни  Shocked Shocked
Скоро ще проходи бре  Shocked
Как лети времето само...

Последна редакция: ср, 13 май 2009, 15:04 от Norass / Лора

# 295

Общи условия

Активация на акаунт