1001 нощи - сърцето ти си отвори и в приказка се потопи - 71

• 23 864
  • 440
  •   1
Отговори
# 15
мисля че ще има малко почивка и на есен четвърти сезон

# 16
Май ни баламосват с трейлър включващ само началото на филма, че да можем да плачем от радост и изненада накрая, ама тея мои мисли ми се струват доста смели  Thinking

# 17
bz, 1001 благодарности newsm51 newsm51 newsm51

# 18
  • София-Банкя
Ако съм на Онур няма да я погледна- ми тя си е дива коза по природа.

# 19
  • Между гори и планини
Беше булка от първата сватба с Онур, когато той заметна булото за да й целуне врата

# 20
БЗ моля те кажи нещо по трейлъра моля те миличка  Hug Hug Hug

# 21
момичета съжалявам, че не мога да кажа повече ...аз това успях да видя и асимилирам...дано грешката да е в моя телевизор

=== за трейлъра нищо не мога да кажа ...буквално това което написах ==== > манджа с грозде ....шехи говори с керем на една маса,,,плаче пPед едно огледало ....баба надиде чете 1001 нощ (ама на кой ...на каан ли на внучките ли).,\"това е приказка , която продължила цели 1001 нощи\"...даваха оттук оттам онур ...НИКOЙ НЕ БЕШЕ УСМИХНАТ НА ТРЕйЛъРА ....сватба не показаха ...не показаха и булка или младоженец (НО АКО Е НА ЖИВО НЯМА как да покажат ...а бе оптимист  до последна капка кръв и така на всеки километър до края на света.......)

# 22
  • София
Май ни баламосват с трейлър включващ само началото на филма, че да можем да плачем от радост и изненада накрая, ама тея мои мисли ми се струват доста смели  Thinking

Чакай ти! Този Сабънджъ да вземе и да не пише повече сценарии, че не знам какво ще го правя!  #Cussing out

# 23
# 24
не мисля , че ще има 4 сезон в едно интервю баха казали че няма да има
мисля че ще има малко почивка и на есен четвърти сезон

# 25
  • Стара Загора
Олеееееееее ще си изгриза ноктите от яд тая потка ще се ожени за козела

Не си само ти.   #Cussing out  #2gunfire   #Cussing out  #Cussing out Ще се побъркам.  Sick Как може Онур да я търпи толкова време не ми е ясно.  ooooh!

# 26
Благодаря на БЗ за превода!

Онур много изтърпя! Вече не съм сигурна дали искам да се съберат с Шехи! По-добре тя да се наказва цял живот с Козела в леглото, а той да си намери друга, която ще го обича наистина!

# 27
бз благодаря за превода
много гадно свърши серията
в трейлъра има надежда ще видим другия вторник сабанджъ какви ги е забъркал пак

# 28
Дано има щастлив край - т е сватба на Онурчо с Шех
  bouquet  bouquet  bouquet за превода!

# 29
БЗ, благодарим ти много, мила
 newsm51 newsm51 newsm51

Общи условия

Активация на акаунт