1001 нощи - сърцето ти си отвори и в приказка се потопи - 71

• 23 835
  • 440
  •   1
Отговори
# 435
Изгледах 89 епизод мноого тежък епизод в тази серия обаче се влюбих във Бенну до сега не ми беше любимка за мен тя е по-силен човек вече от Шех щом прости на Керем изневярата бори се със алкохолните си проблеми е по-силна Шех какво прави нарани всички хора които я обичат и увисна на врата на шефа за да я издържа -какъв живот !!!! предпоследното изречение на Онур"сега е твой ред любима "ми казва че той се отказа вече от нея сега тя ще трябва да се побори за него (само дето не остана време де ама...колкото толкоз)
Някой каза че вече не иска Онур да е с Шех не не се заблуждавайте той без нея ще е развалина той я обича и трябва да бъдат заедно дано стане мамка му!!!!!!
Дано някой преведе текста на Варна 72 аз малко си преведох през преводача и има израза "на сватбената маса със двигател??????????)все пак сватбата ще е с Енгин ...........

# 436
Пак гледах трйлъра на 90еп - явно Онур осъзнава, че Шех не го обича, но въпреки всичко е е благодарен на съдбата, че е изгорял в любовта си към нея.
Е, това вече никой не го заслужава. И тя как само се насилва, а как ще заповяда на сърцето си. Както и казва Онур,че за нея отсега започва кошмара, сутрин да се буди до човека, който не обича...........Да я видим колко ще издържи пак.

# 437
  • планетата Земя и по точно до морето
http://www.youtube.com/watch?v=QLkgcKHEnms
http://www.youtube.com/watch?v=qlIUmZ9mckc

Ето Mishel не знам какво имаш предвид под читави? Дано ти свършат работа!
 Simple Smile

# 438
Недей бе Красе! Каква сватба с дъртия пръч! Оф, Сабанджъ, ще ме накараш да метна лаптопа през прозореца!

# 439
# 440
Следя темата от много време .... адски голям фен съм на филма ... и си мислех, че макар да не ме чувствате толкова близка и за вас съм непозната, трябва да изкажа искренните си благодарности за момичетата които превеждаха филма!!!
Смятам, че накрая ще остана разочарована малко, но в края на краищата това е живота и за това толкова ми харесва филма, защото не е боза и е толкова истински!!!!
БЛАГОДАРЯ ВИ МОМИЧЕТА ОЩЕ ВЕДНЪЖ НАЙ-ИСКРЕННО!!!!

Общи условия

Активация на акаунт