1001 нощи - сърцето ти си отвори и в приказка се потопи - 71

• 23 837
  • 440
  •   1
Отговори
# 420
Аз да напиша няколко реда за това, което се върти в главата ми в момента.

Определено като че ли се чувствам удовлетворена, от това, което постигнахме с всички момичета от превода.Обещахме и въпреки съмненията ми, вече почти изпълнихме обещанието си. Вече две седмици подред сме в крак с турските зрители и заедно с тях ще гледаме финала във вторник.
На 25 март, края на втори сезон бяхме на 47 тема, а сега сме в края на 71 тема...24 за 40 дни.
Някои от старите момичета се разпиляха, но затова пък дойдоха нови фенки...Шеф определено по-малко ни радва, защото вече е доста по-натоварена служебно (предполагам), но дано се сеща по-често за нас и да пише и през лаптопа.
Анна3ком ни залива с безброй информация и фотоси, които са радост за очите ни. Появиха се и нашите поетеси, които изливат душата си тук...развълнувани от любимия си сериал.
Много се радвам, че тук намерих приятели в лицето на Севи, Шеф, Синди и Емел...с някои от тях съм вече ежедневно.
Радвам се, че открих и с помощ от тук се свързах с Дамла...страхотен и изключително разбран човек. Преодоляхме взаимно различията си и сега сме бих казала добър тим от 4 човека.

Предполагам, че общите ни интереси ще ни събират и в бъдеще с вас, но пък в крайна сметка нищо не е вечно. Важното е, че ще запазим много добри спомени от тези повече от 6 месеца, откакто сме заедно пред екрана и гледаме "1001 нощ".
Много малко са хората, които не се раздадоха в името на тази кауза, всеки според възможностите си.

Две изречения за теб Мишел и момичетата:
Трудът слави човека. Браво на вас момичета[smilie=smile3501.gif]
 Най-голямата отплата/вече съм го казвала/ за вашия труд са хилядите фенове на филма които вие ощастливихте!!!За което аз лично БЛАГОДАРЯ!!! smile3525

# 421
  • Атлантис, Галактика Пегас
Изгледах със субтитри 89 серия.
Момичета!!! Защо искаме да се събере Онур с Шех?  Rolling Eyes За мен тя не го заслужава. Не го обича.  Rolling Eyes Twisted Evil
А пък и си мисля че няма мъж който да продължи да обича след всичко направено, казано, извършено до тук.  Crossing Arms Naughty Мисля си че щастлив завършек е Онур да си живее живота с Нилюфер.....
А пък Шех да си ляга с Енгин и да преживява всяка черна нощ, ама този път да разбере какво е наистина черна нощ!
Това е.  Peace Hug

Ами много правилно.... аз, отдавна вече така се дразня на Шех, че ....... спрях и да пиша ....  Crossing Arms
Честно след тази серия Шех не мога да я дишам...  Crossing Arms

# 422
  • В тъмната гора.
Искам да намеря изпълнинето на Халит в "Беяз шоу", но попаднах на тази песен накрая.

Много е позитивна
http://www.youtube.com/watch?v=xCyZdx1eCOI

Много моля, ако може да намерите читав клип на изпълнението на Халит в Б.Ш да го пуснете тук.

# 423
здравейте, не намирам целия 89 епизод със субтитри може ли някой да ми помогне.

благодаря

# 424
BİNBİR GECE 90 Bolum

Masal nasıl sona erecek?
Türk televizyon tarihinin efsanevi dizisi, son üç yılın izlenme rekortmeni Binbir Gece, her sahnesi nefes nefese izlenecek final bölümüyle bu gece ekranlara veda ediyor…
Şehrazat’ın Engin’le evlenmeye karar vermesi Onur’un dengesini altüst eder. Bennu Kerem’den boşanıp kendine yeni bir hayat kurmak için plan yapar. Kerem Bennu’yu boşanma kararından vazgeçirmeye çalışır. Onur ve Kerem’in mutsuzlukları iş ilişkilerine de yansımaktadır. Hırsızlık suçuyla hapse giren Ali Kemal ve Gani, Burhan’ın aldığı hayati kararlar karşısında şoke olurlar. Kerem evleneceğini yeni öğrendiği  Şehrazat’a sürpriz bir adım atar. Kerem’in holdingten ayrılma kararı Onur’u çok şaşırtır. Bennu her şeyi geride bırakarak uzun bir yolculuğa çıkar. Şehrazat Engin’le nikâh  masasına oturur…
Bennu Kerem’den boşanacak mı? Kerem Şehrazat’a ne anlatacak? Burhan Evliyaoğlu ailesini nasıl bir hayat bekliyor? Onur Şehrazat’ın evlenmesine göz yumacak mı?

Ако някой може да хвърли малко светлина по въпроса  Praynig

# 425
# 426
много благодаря

bouquet

# 427
Мишел и всички момичета, които превеждате приемете хиляди благодарности. Вие положихте и полагате огромен труд, за да задоволите желанията на хора, които не познавате и никога не сте виждали. Не знам как можем да ви се отблагодарим! Вие сте просто възхитителни! newsm20

# 428
Нека и аз да благодаря на всички преводачки! Мили момичета , вие ни спасихте! newsm51
Желая ви доброто, което направихте, да ви се върне хилядократно!

# 429
Мишел, очакваме края на клипа да съвпада с големия финал на филма.

# 430
Искам да благодаря и на всички участници в този невероятен форум, които се включваха със снимки, клипове, размисли и мнения, стихове... Благодаря ви, че не бях и не съм сама във вълшебната Гедже клиника!  bouquet

# 431
И това е за преводачките - да превеждат, ако може.
Пускам само линковете, защото картинките на снимките са много големи и ще ми ги резнат модераторите.
Това са 2 статии от турски вестници. Не съм задалбавала какво пише в тях. Embarassed

http://img149.imageshack.us/img149/3559/sac1o.jpg

http://img149.imageshack.us/img149/7717/sac2u.jpg

инка----от 2 -я линк който си дала това е преведено в 68 тема на стр. 9

от 1-я линк не съм го превеждала от тогава защото не е  нещо за връзката им.а за отношението на хората ,че не иска да я снимат скришно с мобилни телефони ,и че не иска да я питат много за личния живот ,такива неща.

# 432
Момичета, кога ще има субтитри за 90 епизод? Аз от скоро следя вашата тема и не съм наясно с това в кой ден от седмицата се излъчва сериала и кога се качва при нас със субтитри. извинете ме ако е коментирано това по-рано Simple Smile

# 433
Момичета, кога ще има субтитри за 90 епизод? Аз от скоро следя вашата тема и не съм наясно с това в кой ден от седмицата се излъчва сериала и кога се качва при нас със субтитри. извинете ме ако е коментирано това по-рано Simple Smile

Ами душе първо трябва да пуснат серията в Турция .... чак после титри ...  Wink
Серията ще е във вторник ... и след ден два момичетата са готови ... Живи и здрави да са ...   bouquet

# 434
Благодаря ви много за инфото и извинете за неосведомеността Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт