1001 нощи - сърцето ти си отвори и в приказка се потопи - 71

• 23 842
  • 440
  •   1
Отговори
# 405
Халит както е вперил поглед сигурно Берг е на сцената....само тя може да му задържи така погледа

Последна редакция: чт, 07 май 2009, 17:10 от anna3com

# 406
Джейда каза че финала ще е приказен ама тихо никой да чуе от сценаристите...

# 407
И Мелек го потвърди....

# 408
този поглед си е само за Берг и за никой друг

Джейда е много сладка - ще мълчим за финала и още как, няма да я издаваме нали сме партизанки

щом и Мелек го е потвърдила .... работата е опечена. На нея сигурно последна са казали й за финала - тя нали не може тайна да пази   Mr. Green

# 409
  • София
Уф ей мъ на наревах се, колегите се чудят що подсмърчам ама като видяха зомбирания ми поглед се усетиха.
Вижте какво момичета вие може и да си редите каквито и да е финали с хепиенд, аз отивам да намеря най голямата тояга и като ше я почна Шехи, барабар с Козльо!!!!!! Два пъти нея три пъти него, някой писа че се надявал да се откаже, да бе да, дърт пергишин дояло му се агнешко и ще се откаже.......
Единствено имам надежда за Бену и Керем - е не го харесвам толкова ама хайде от мен да мине. Ама оня дзвер Еда мноооого леко умря, да ме питаха мене първо и на нея един бой ама як бой па тогава да мре.
И понеже съм серазвилняла ще зема да си тръгвам щото току виж станало беля покрай тях и някой дето не заслужава ше отнесе дървото.
Лека вечер целувки и до утре!

# 410
  • В тъмната гора.
Да видим дали ще можем да я преведем със Севи...колко ни е капацитета.
Нали се сетихте песничката на Халит и Джейда в "Беяз шоу"
Това е оригинала и по-добре на него да се направи превод.

http://vbox7.com/play:fd9a8877

Последна редакция: чт, 07 май 2009, 17:34 от Mishel_

# 411
Стиховете са страхотни браво на поетесите  bouquet  bouquet  bouquetБлагодаря и за превода на песента Самота,любима ми е и отдавна търсех превода  bouquet Hug   За преводачките хиляди благодарности за бързия превод  bouquet  bouquet Hug Hug  И аз изгледах 89еп с превод много тъжна серия всички старадат и ние с тях,незнам как ще се оправи всичко за една серия,но вярвам че сценаристите са намерили начин да го направят достатъчно достоверно за да поеярваме PraynigСлед тази серия си мисля че през целия филм Онур и Бенну бяха влюбените и силно обичащи и показващи и доказващи любовта си по всякакъв начин,а Шех и Керем бяха обичани и това им харесваше,но с времето и те обикнаха, но не можаха да покажат и докажат любовта си така както ни се искаше и накрая Онур и Бенну явно с основание се осъмниха в чувствата им и сега ще се наложи май да си сменят ролите и е дошло времето и те да докажат свойте чувства защото се търпи до едно време и после ти са нужни убедителни доказателства за да повярваш отново в любовта на човека срещу теб, Керем и Шех  сега ще трбва да намерят начин да докажат че и те са влюбени и обичащи и че с времето са разбрали колко са били щастливи с човека до себе си и че при никой друг няма да намерят това щастие, разбиране и любов,който са имали  но загубили заради собствените си грешки и искренно се надявам те да успеят да докажат това по безспорен начин за да убедят и полувинките си и нас в това, за да изживеем с тях пълното отддаване на двете двойки един на друг и оправянето на приятелството помежду им,за да повярваме и ние в приказния край и в това че любовта побеждава всички трудности Crazy

# 412
все си мисля,че Шех сама не си вярва,че иска да се омъжи за този Енгин, заблуждава се защото така и е по лесно да се справи
с болката и срама които изпитва от това,че всичките и близки хора вече знаят тайната и,
и по скоро се надява нещо да стане,да се случи в последния момент/преди женитбата/, за да реши какво и как да постъпи
а също съм сигурна,че Онур повече няма и да я потърси,така че остават Бенну и Керем да оправят нещата-като се има впредвид,
че "заслугата"е тяхна,Шех и Онур да се разделят,както може да помогнат и Бурак и Севал - та поне малко да изкупят вината си
за това,че несправедливо обвиниха Онур за раняването на Керем
всъщност нямам представа какво ще стане,само искам хубав,ама много хубав край,и за Шех и Онур,както и за Бенну и Керем,
защото повече не понасям толкова болка и мъка в този 3 сезон   no Praynig  tantrum

# 413
Снощи varna72 беше написала .че снощи в 22,30 ще има предаване по каналд за финала на 1001 нощи не мога сега да намеря поста на VARNA72 ако някой е гледал нещо нека да сподели  Praynig мисля че ставаше въпрос за това предаване Магазин ..не съм сигурна  Thinking

Предаването е довечера от 22.30 по star tv. В анонса пише, че някой от артистите е казал, че финалът ще бъде "приказен".

# 414
  • В тъмната гора.
Аз да напиша няколко реда за това, което се върти в главата ми в момента.

Определено като че ли се чувствам удовлетворена, от това, което постигнахме с всички момичета от превода.Обещахме и въпреки съмненията ми, вече почти изпълнихме обещанието си. Вече две седмици подред сме в крак с турските зрители и заедно с тях ще гледаме финала във вторник.
На 25 март, края на втори сезон бяхме на 47 тема, а сега сме в края на 71 тема...24 за 40 дни.
Някои от старите момичета се разпиляха, но затова пък дойдоха нови фенки...Шеф определено по-малко ни радва, защото вече е доста по-натоварена служебно (предполагам), но дано се сеща по-често за нас и да пише и през лаптопа.
Анна3ком ни залива с безброй информация и фотоси, които са радост за очите ни. Появиха се и нашите поетеси, които изливат душата си тук...развълнувани от любимия си сериал.
Много се радвам, че тук намерих приятели в лицето на Севи, Шеф, Синди и Емел...с някои от тях съм вече ежедневно.
Радвам се, че открих и с помощ от тук се свързах с Дамла...страхотен и изключително разбран човек. Преодоляхме взаимно различията си и сега сме бих казала добър тим от 4 човека.

Предполагам, че общите ни интереси ще ни събират и в бъдеще с вас, но пък в крайна сметка нищо не е вечно. Важното е, че ще запазим много добри спомени от тези повече от 6 месеца, откакто сме заедно пред екрана и гледаме "1001 нощ".
Много малко са хората, които не се раздадоха в името на тази кауза, всеки според възможностите си.

# 415
И аз да изкажа благодарност отново към Дамла и Мишел за чудесния превод на 89 серия както и всички серии до сега, момичета страхотни сте Hug

# 416
Мишел,написала си го точно и ясно - доставихте радост и вълнения на много от нас ей тъй от добра душа.
Но как ли ще Ви благодарим незнам, но Вие си знаете, че сме повече тия, които сме Ви задължени.
Още веднъж благодарности и признание към труда Ви. Това чувствам аз и понеже немога да редя словата го казвам направо.

# 417
Аз да напиша няколко реда за това, което се върти в главата ми в момента.

Определено като че ли се чувствам удовлетворена, от това, което постигнахме с всички момичета от превода.Обещахме и въпреки съмненията ми, вече почти изпълнихме обещанието си. Вече две седмици подред сме в крак с турските зрители и заедно с тях ще гледаме финала във вторник.

Радвам се, че открих и с помощ от тук се свързах с Дамла...страхотен и изключително разбран човек. Преодоляхме взаимно различията си и сега сме бих казала добър тим от 4 човека.

Много малко са хората, които не се раздадоха в името на тази кауза, всеки според възможностите си.

Мишел, как почти, вие (визирам целия екип преводачки) изпълнихте всичко, което можеше да бъде изпълнено.

Просто не мога да намеря думи, за да изкажа възхищението си от вашата всеотдайност. Сигурно съм банална с благодарността си, но съм абсолютно искрена.

И, ако ми позволиш, ще те поправя за последното изречение. Не знам кой как се е раздавал, но това, че сме пълнили форумите с разни мнения, се дължи основно на това, че вие сте се раздавали - в противен случай щяхме да коментираме сините очи на Онур и къдриците на Шех и да благославяме Нова ТВ. Ние - останалите - консумирахме плода на вашия труд, който вие раздавахте само и изключително с благотворителна цел.

# 418
  • Атлантис, Галактика Пегас
Изгледах със субтитри 89 серия.
Момичета!!! Защо искаме да се събере Онур с Шех?  Rolling Eyes За мен тя не го заслужава. Не го обича.  Rolling Eyes Twisted Evil
А пък и си мисля че няма мъж който да продължи да обича след всичко направено, казано, извършено до тук.  Crossing Arms Naughty Мисля си че щастлив завършек е Онур да си живее живота с Нилюфер.....
А пък Шех да си ляга с Енгин и да преживява всяка черна нощ, ама този път да разбере какво е наистина черна нощ!
Това е.  Peace Hug

# 419
Изгледах със субтитри 89 серия.
Момичета!!! Защо искаме да се събере Онур с Шех?  Rolling Eyes За мен тя не го заслужава. Не го обича.  Rolling Eyes Twisted Evil
А пък и си мисля че няма мъж който да продължи да обича след всичко направено, казано, извършено до тук.  Crossing Arms Naughty Мисля си че щастлив завършек е Онур да си живее живота с Нилюфер.....
А пък Шех да си ляга с Енгин и да преживява всяка черна нощ, ама този път да разбере какво е наистина черна нощ!
Това е.  Peace Hug

Ами много правилно.... аз, отдавна вече така се дразня на Шех, че ....... спрях и да пиша ....  Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт