Твърде много време за плейстейшън

• 4 735
  • 109
  •   1
Отговори
Здравейте. Мъжът ми е на 42г.и всяка свободна минута играе на плейстейшъна. През нощта си ляга към 2, през уикенда и по-късно. Днес си взе болничен, за да не ходи на работа, че му било лошо, но е повече симулация.. Имаме дете на 10 месеца, обичам го, така че раздяла не е на дневен ред, ама ми омръзна и не знам какво да правя. Отделя по час-два почти всеки ден за детето, но за мен, не. Правим секс на 10 дни веднъж, повечето пъти аз го инициирам.
Когато дойдат гости, ме прегръща и целува пред тях, но между нас има някаква пропаст и не знам само плейстейшъна ли е виновен.. Вероятно не.
Идеи какво да правя?

# 1
  • София
Открит разговор.

# 2
  • София
Прибери му джойстиците и му отпусни някакво време през уикендите.
С децата -така!

# 3
  • Далече, далече
И аз мислех да напиша нещо подобно. Grinning

# 4
Добре че пусна темата, за да забърша прахта от моят. Имам плейстейшън, на който съм играл за 2 години час и половина-два.

Тва не е работа за възрастни. Много скучно е, игрите са тъпи...

# 5
Разговор с него?

# 6
Нищо не можете да направите,това е вид зависимост.Не е проблемът във вас,просто е обсебен от игрите,увлича се и забравя за всичко друго.Мой познат,понеже сам си е шеф и може да си позволи не нормирано работно време,играеше по всяко време,дори вечер,като се умори,ляга и си навивал часовника към 2-3 часа да стане пак да поиграе,че все пак през деня трябва и да поработи,има жена и две малки деца,нищо не го спира.Мъжът си е така устроен,да си гледа себе си,а ние жените и децата,покрай него се нагаждаме,ако ни устройва!Казвам ви открито,няма да го откажете,това е трудна битка,загуба на нерви и излишни спорове,моят съпруг не играе,но пък си има любими теми и сайтове,нали работя и се грижа за прехраната казва,това ми е развлечението,не казвам,че е нормално,а че няма оправия.Опитах с добро дето се вика,предлагам заместващи занимания,които да са приятни и за двама ни,директно,заявих,че имам нужда от внимание,скарахме се,спорихме никакъв ефект!

# 7
Отделя по час-два почти всеки ден за детето, но за мен, не.
Той работи ли? Ти работиш ли? (Да, видях, че детето е на 10 месеца, но все пак.) Какво значи почти-то в случая - кои дни пропуска? Какво точно внимание обръща на детето?
Мисълта ми е, щом отделя време за детето, а за теб не - не звучи като да е проблем плейстейшънът, а точно вие двамата някъде се разминавате.

# 8
Това си е вид зависимост.Опитайте с директен разговор.Вменете му повече домашни задължения,ама наистина/ако не го свърши,не го правите и вие/
Пишете ,че го обичате,но това няма да продължи дълго при липса на секс,внимание,помощ.

# 9
Ма, моля ви се, каква зависимост да цъкаш 3 копчета. Неизживяно детство е. И аз много исках да се зарибя, за да си губя еремето, ама е голяма скука. Предпочитам форума. Joy

# 10
Той работи, аз съм в майчинство. Той си върши домашните задължения, ремонтира разни работи вкъщи, натоварен е.. Но плейстейшъна му отнема повече от 2 часа на ден през седмицата, уикендите много повече..
От време на време гледаме филм, дори той го предлага, но пак е рядко. В свободното време, повече е за игрите му..
Пробвала съм да говоря с него, е тогава бях ядосана, но успях да му го заявя с тих глас. Имаше промяна, за кратко.. Сега пак същото.
Той твърди, че ме обича, чуваме се през деня.. Не излиза на бира с приятели и съм сигурна, че няма любовница. Но пак нещата не вървят..
По-скоро си мислех аз да започна да се променям и да не го търся изобщо, пък дано усети, че има проблем и тогава да поговорим. Пусто его...

# 11
От кога е така?

# 12
По-скоро си мислех аз да започна да се променям и да не го търся изобщо, пък дано усети, че има проблем и тогава да поговорим.

Вие не живеете ли заедно? Как така да не го търсиш?

# 13
  • Варна
Каза, че тя инициира секса.

# 14
Е, иска да каже да не го закача за нищо, да го остави намира па барем се сети.
Мм, чакай го. Абе, вие не си ли говорите верно?

Общи условия

Активация на акаунт