Проблем в отношенията

• 3 782
  • 35
  •   1
Отговори
Здравейте, съжалявам, че толкова късно пиша, но сега се прибирам от работа и имам сериозен проблем с мъжа ми имаме връзка от 9 години и се оженихве преди 2 години имам и дете на две годинки и живеем  в Германия тримата аз мъжа ми и детето но от както съм родила за майка му съм най черната най лошата възможна майка и жена за синът и 24/7 са на телефонът и си говорят    разговорите йм са насочени изцяло към мен и дететони а когато се караме той звъни по телефона на майка си за да ми каже как е по добре да се разделим и да ни остави с детето в Германия за това колко съм лоша като жена и не е само това тя определя къде да инвестиране парите си как да се грижим за детето как да го преобличам обличам къде да ходим на почивка през лятото и в кой хотел да отседнем когато ходим на почивка тя е със нас плътно а когато се приберем в българия оставаме при майка му по нейно желание в което не виждам нищо лошо но когато сме при нея той  и майка му спят на едно легло защото тя го контролира и когато не стане на нейното започва да му се сърди а той от своя страна започва да се кара с мен и убижда държи се като простак арогантен дори е способен да ме удари а за секс и дума да не става просто той става различен човек в нейно присъствие всеки път говоря с него без да убиждам и не говоря лошо не искам да прекъсва връзката си с майко му но просто случващото се не ми харесва не е нормално за мен моля ви дайте ми съвет

# 1
Горе- долу с 9 години ще е закъснял тоя съвет. Генерално не е окей да се хващате с момчета, дето още ги кърмят.

1. Караш си сама с двете деца - твоето и тва на майка ти;

2. Ограмотяваш се и си намираш мъж с топки. Ограмотяването тук е важна стъпка по очевидни причини, надявам се. Пак ще си сама поне временно, но с едно дете и по- малко зависима.

Мисля, че тва горе- долу обобщава всичко, което ще ти напишат останалите. Впрочем, май за пръв път чета тук как голям мъж (зрял е пресилено доста) спи с майка си. Дъртата мъж няма ли си или той е между тях?

# 2
Защо стоиш с мъж, който не те обича? Обижда те, способен бил да те удари, обаче майка му ти е големият проблем?
Да не говорим, че най-вероятно всичките ви циркове се случват пред детето, което си е чисто насилие.

# 3
  • София
Пързалка.

# 4
О, свещена простота.
Ебаси  и дългото изречение.
Нищо не разбрах Grinning
С такава неграмотност, нищо чудно, че имат проблеми хората.

# 5
  • София
И мама му го е оставила да се ожени за теб? Официален брак и т.н.! Да!
Най-готино е, че спи с мама. Тези подробности обикновено се дават някъде след 3 стр.

# 6
С мама на едно легло, докато жена му е там в другата стая? Сигурна ли си, че ....хм как да го напиша да не ме изтрият пак - отношенията им не са точно майка и син ?

# 7
Много добре го е предложил човекът, разделете се. По-умно нещо едва ли може да се измисли.
Значи ти да останеш в Германия с детето, а той да се върне при мама? Това е пълна идилия, всички щастливи. Ти сигурно работиш?

Последна редакция: ср, 17 юли 2024, 09:40 от Uncommon

# 8
Със спането при мама - пресоли манджата. Другият път по-леко с подробностите.

# 9
  • София
Това излияние е нечетимо. Ако искаш някой да отговори по темата, имай поне минималното уважение да сложиш тук-таме точки, за запетаи не смея и да се надявам.

# 10
Е,ти 9 години не ги ли видя тези отношения,че и дете роди.
Ако не е пързалка,детето на градина,ти на работа,мъжът-при майка си.

# 11
Немски говориш ли? Ако да, изнасяш се с детето, почваш работа, наемаш жилище, завеждаш дело за развод и си живееш живота. Ако не говориш немски, връщаш се в България, работа, развод, гледаш си детето и живота.
Това е. Няма как са промениш мъжлето, затова промени живота си.

# 12
Пързалка, но вярвам и такива случаи има.

# 13
Това излияние е нечетимо. Ако искаш някой да отговори по темата, имай поне минималното уважение да сложиш тук-таме точки, за запетаи не смея и да се надявам.

Абсолютно, аз такива постове вече не чета.
Просто и цапотя тъпата тема Sunglasses
Дет се вика, тя не уважава аудиторията си, и аз па няма да я уважа с мнение.

# 14
Здравейте нова съм и идея си нямам дали пиша на правилното място.Моля да ме извините,ако е на грешното място,но имам нужда от съвет.От 30 години съм омъжена имаме две деца всичко беше наред или поне аз бях доволна от всичко и така преди 5год.мъжът ми почна работа в Германия,но миналата година когато за мен беше тежък период (гледах болния си баща )Моя мъж се е запознал с една жена сервитьорка не съм ревнива,но факта че за 5 месеца той нищо не сподели за нея докато аз не намерих чат в който са си писали,нямаше флирт в чата но имаше видео разговор от 5 мин. и 2-3 пропуснати обаждания и тогава от няма и накъде сподели,че са се запознали в кафето където ходи и че е нямало нищо,а просто разговор различен от ежедневните приказки между колеги и сподели,че разговорите им са били свързани със семействата им нищо повече,но аз тогава си вкарах филм в главата и от тогава вече 9 месеца не мога да изляза от този филм не мога да спя вечер без да сънувам,как тайно я обича и мисли за нея и сега когато пак е в Германия не спирам да мисля дали не се чува с нея и пак всякакви филми,а той се кълне че никога не я е обичал и не е било флирт,а просто жена с която можел да разговаря,но аз ставам все по нещастна почнах да слабея и да не мога да спя не помня от кога не съм се чувствала щастлива,а той не спира да се кълне  че ме обича и децата му вярват но аз не мога.Усешам се,че почнах да го задушавам дори вайбъра си махна заради мен ,но това мое недоверие ще ни побърка.Страх ме е че ще отблъсна семейство си помогнете ми !

Последна редакция: чт, 18 юли 2024, 08:43 от Анастасия 2224

Общи условия

Активация на акаунт