Проблем в отношенията

• 3 786
  • 35
  •   1
Отговори
# 30
Да, винаги сме си споделяли и точно това ме нарани,че той скри от мен,а когато криеш нещо такова значи това което правиш е нередно 😔

# 31
В Германия има работа и за жени, така че авторката може да остави мъжа тука да го пазят децата и тя да отиде да вади пари за сметките, а той да ѝ мърмори всеки ден защо си е приказвала с някой сервитьор.

То верно че на тази възраст жените влизаме във втория пубертет, но и второтинейджърските драми трябва да с мярка.

# 32
Доколкото разбирам ,децата са пълнолетни.Вземете самолета за Германия и прекарайте отпуската си при съпруга.Погрижете се за него,освежете си малко връзката.

# 33
Сложни са тези гастарбайтерски визити, може съпругът да е в споделена къща с други работници, може да е шофьор на камион и те често нощуват по паркинги в камионите. Едва ли ще се дават пари за хотели, хората пестят за да има за битието у дома.

# 34
Благодаря на всички Ви!Имах нужда да чуя вашето мнение и съвети,тези дни съм по спокойна и което е по важно Вие ми помогнахте да разбера как се чувства съпругът ми,защо няма настроение и защо вече не се радва на нищо 😔 Бях толкова ядосана и наранена,че не си давах сметка,че той като мъж се чувства още по зле от факта,че няма сигурна работа (сигурни доходи).Благодаря Ви!

# 35
  • Sofia
Считаме и този случай за приключен.
Заключвам.

Общи условия

Активация на акаунт