Твърде много време за плейстейшън

• 4 740
  • 109
  •   1
Отговори
# 105
Всеки човек има нужда от хоби и начин да разпуска. Моите два часа нетфликс на вечер броят ли се за зависимост? Явно мъжът си гледа семейството, просто не инициира секс... Еми има и такива, ако пък искаше всеки ден щеше да е зависим от секса сигурна съм
Предпочитам игрите/филмите пред това да се запива с приятели или да играе хазарт.

# 106
ММ е същия, като се приберем след работа готвим, оправяме масата. Като седнем да вечеряме, веднага се пуска някой филм, не можел да яде без телевизия, не му вървяло. След вечеря задължително на лаптопа играе, докато не легнем. Като легнем телефона в ръка. И така всеки ден. Един нормален разговор не можем да проведем, постоянно погледа му е забит в някое устройство и на мен ми писна, аз отивам в другата стая и се занимавам с нещо. Събота и неделя ако не излезем, по цял ден или филми или лаптоп. Колкото и да сме говорили той го смята за нещо напълно нормално, всички негови приятели, колеги и познати били така. Така бил разпускал, много му било натоварено на работа. Отказах се просто и го оставих да си прави каквото иска.

# 107
Авторке, според мен мъжът ти прекарва достатъчно време с детето, недостатъчно време с теб... Опиши преди да забременееш какво правехте - ти и той. Какви професии имате? Ако е от типа на мъжете, които харесват успешни, алфа жени - най вероятно го отблъсква превръщането ти в домакиня, ако е от типа мъже, които желаят да бъдат обгрижвани от жените се, може да го дразни, че вече отделяш твърде много време на детето, по-малко на него, или че не си достатъчно сексуална покрай майчинството (тук не визирам качените килограми, а излъчването) .
При всички положения, според мен не си губи времето в разговори, осигури си време за себе си и занимание, което те зарежда с енергия, съответно докато той играе, ти се занимавай с твоето си нещо.
Или ще спре да играе и ще ти обръща внимание, щом те види пак дейна и активна, или ти ще си запълниш времето приятно и ще има мир у дома

# 108
Жената иска мъжа й да я ухажва и да й обръща внимание както преди/ бебето, живота заедно/. Омръзнали са й битовизмите и иска емоции, изслушване. Сигурно й писва цял ден с детето и иска да поговори с мъжа си.
   А я съветвате как да си седи сама и да си се занимава все едно не е омъжена.

# 109
Жената иска мъжа й да я ухажва и да й обръща внимание както преди/ бебето, живота заедно/. Омръзнали са й битовизмите и иска емоции, изслушване. Сигурно й писва цял ден с детето и иска да поговори с мъжа си.
   А я съветвате как да си седи сама и да си се занимава все едно не е омъжена.

Много бъркате- съветвам я да анализира какво я е правело интересна за мъжа й и как да си върне интереса му, така че пак да я ухажва и каквото там иска.
Кофти е, да но се случва, вместо да мрънка и натяква може просто да реши проблема....

Общи условия

Активация на акаунт