Твърде много време за плейстейшън

• 4 824
  • 109
  •   1
Отговори
# 45
numbers7, не гони някакви цифри, правете, колкото ви се прави. Не е задължително да се пристрастявате към алкохола, само пример беше. Ние обичаме вечер да си пускаме и смешни компилации, да си четем вицове, събрани през деня, смехът също пристрастява. Покрай тях се сещаме и за разни наши стари истории, което провокира разговори. Избирай хубави филми, които като жанр се харесват и на двамата. Въобще, двамата предлагайте неща, които са ви приятни като двойка. Другото само ще дойде.

# 46
Малко са хората, които си мечтаят през цялото време, в което имат възможност да са само двамата, да бъдат сами.
Значи съм рядък екземпляр. Sweat Smile

Авторката бих посъветвала да му каже нещата в прав текст и твърдо, а не сякаш му се извинява. Все пак е омъжена за този мъж, не разбирам как така няма да му изпляска директно това, което я дразни.

# 47
В смисъл, че не изпитваш нужда от никакво общуване, освен по семейни въпроси? Не си рядък, хората са различни. Ако се съберат със себеподобен са си перфектно.
Но в неговия случай не е много ясно, предвид пристрастяването. Понякога просто измества нормалните за тях нужди без да го осъзнават.

# 48
В смисъл, че не изпитваш нужда от никакво общуване, освен по семейни въпроси? Не си рядък, хората са различни. Ако се съберат със себеподобен са си перфектно.
Но в неговия случай не е много ясно, предвид пристрастяването. Понякога просто измества нормалните за тях нужди без да го осъзнават.
В смисъл, че всеки нов човек в живота ми, независимо от какъв пол е, ми е интересен и мога да си говоря с него с часове, докато не го опозная. После ми става скучно и ми се губи желанието да слушам едни и същи неща и истории по сто пъти, отегчавам се и предпочитам да си стоя сама, иначе се изнервям от комуникацията и предпочитам да я сведа до минимум по съществени въпроси и ако може по същество.

Авторката каза, че преди мъжът ѝ не е играел толкова, което ме навежда на мисълта, че има някакви проблеми между тях, за които тя дори може и да не подозира.

# 49
Липсва инициатива тук. Авторке, ти за какво поемаш инициатива, освен секса?

# 50
Стрина Калина, все някой филм може да се изгледа и без разговори Simple Smile разбирам те по принцип и няма лошо, но пък си мисля, че ако никога една двойна не прекарва време заедно (сами), бавно по бавно ще се отдалечат. Поне това съм видяла в живота досега.

# 51
Мисля си, че еднообразието и монотонния живот покрай бебето дразнят авторката. Иска й се ухажване, внимание, романтика. Предполагам, че е на 30 + години. Седи в къщи, скучно й е. Ако ходи на работа ще се разнообразява с колежки, някоя невинна закачка с колега. А сега очаква всичко това  от съпруга.
  С разговори няма да стане. Тя само ще иска, той ще се напрегне, че жена му не е доволна. А той доколкото разбирам прави доста и за нея и за семейството. Хубаво е авторката  да си намери хоби и да се занимава с него, докато съпугът й играе.

# 52
Липсва инициатива тук. Авторке, ти за какво поемаш инициатива, освен секса?
Еми май като цяло, след женитбата за почти всичко. Аз организирам екскурзиите, събиранията с приятели. Преди две седмици той поиска да идем на кино, но пак аз трябваше да избера филм и час.. В крайна сметка не отидохме, защото киното беше към 21.00ч,той бе уморен и си останахме вкъщи. Тъй като детето беше при майка ми, той си игра на игрички, аз си легнах и четох. Права си за инициативата. Прехвърчат в ума ми хиляди варианти как да му привлекат вниманието и нито един не ми харесва. От 2 години сме заедно, малко време е, не се познавахме достатъчно, пък и в началото не беше така, не знам какво стана след като забременях...

# 53
не разбирам как така няма да му изпляска директно това, което я дразни.
И аз не го разбирам. Страх, свян ... какво е, не ми е ясно? Как може да го напишеш общодостъпно, пък да не можеш да го изречеш вкъщи на "най-милото".

# 54
Стрина Калина, все някой филм може да се изгледа и без разговори Simple Smile
Съгласна съм, но досега не съм попадала на такъв човек, само бърборят като футболни коментатори.Sweat Smile

Прехвърчат в ума ми хиляди варианти как да му привлекат вниманието и нито един не ми харесва.
А защо трябва да влизаш в ролята на аниматор, за да му привлечеш вниманието? Поне по себе си съдя, че ако не ми идва отвътре желанието да комуникирам с някой, каквото и да прави, няма да ми привлече вниманието, най-много да ме изнерви още повече.

# 55
  • USA
Приспивате детето и като се залепи за плейстеишъна, сипваш му едно вино и казваш, че искаш да говориш с него сегааа.
 "Уважавам, че играенето на играта е товя начин да изключиш от действителността, начин да останеш сам със себе си, товя начин на релакс...но аз се чувствам пренебрегната.
Секс правим само когато аз поема инициативата, дори и да те превличам и секса да се получава, аз като жена не се чувствам сигурна и уверена в това, че те привличам.
Само от 2 г сме заедно, мисля че не се познаваме толкова добре, бих искала да те опозная.и т.н...."

едва от 2 г сте заедно и ти се чувстваш пренебрегната и тъжна....оправяй това докато е време, дори и да не се получи знаеш , че си опитала....

# 56
  • София
Има ли вариант да не го привличате вече и гледам, че в други постове си мечтаете за още едно детенце? Да не би съпругът ви пък не и затова да се дърпа? Говорили ли сте на тази тема?

# 57
От 2 години сме заедно, малко време е, не се познавахме достатъчно, пък и в началото не беше така, не знам какво стана след като забременях...
Ако сте от две години заедно и имате дете на 10 месеца, реално сте били гаджета 4-5 месеца, не се чуди какво му става, семейният живот му е дошъл неочаквано и явно не е бил готов.

# 58
"....и в началото не беше така, не знам какво стана след като забременях.."

В началото се е напъвал да те очарова, да те ухажва. Сега вече си "негова". Той е баща и съпруг. Няма нужда да си дава зор. Оглдай се какво прави баща му - синът ще е същия.
   Не пишеш на колко си години, но той на 42 вече не е млад и иска да си почива, след като е направил каквото трябва. Радвай  се - ММ не си играеше с децата и пак само ТВ гледаше. И никъде не излизахме. Като имахме гости - само аз подготвях, той идваше и сядаше - и той гост. Даже негов приятел по-вече помагаше: да нареже колбас, нещо друго, а ММ - не.

# 59
Има ли вариант да не го привличате вече и гледам, че в други постове си мечтаете за още едно детенце? Да не би съпругът ви пък не и затова да се дърпа? Говорили ли сте на тази тема?
Той също иска второ. Колкото за привличането, не знам. Напълнях около бременността и детето, но той твърди, че харесва закръглени жени. Предишните му приятелки са били по-пълни от мен. Не мисля, че е това. Плюс това не говорим само за секс, а за времето прекарано заедно. Малко е. Малко след раждането на детето, му поставих ултиматум, или да намали игрите, или развод. Намали ги за около две седмици, и пак същото. Т. Е. По твърдия начин няма да стане..

Общи условия

Активация на акаунт