98 Американска Пролет моя, моя бяла пролет

• 14 067
  • 310
  •   1
Отговори
# 240
ЧРД на Матю на Рая!  newsm67 . Чакаме тортата  smile3508

# 241
  • USA
Честит Рожден ден на Матю! Да е здрав и усмихнат!   bouquet

Хиър, аз съм носила шини тук - 3 години близо, като отначало ми казаха 18-24 месеца.  Laughing Много е скъпо това което са ти казали, за договора също е много странно. Не е от града, моят град е един от най-скъпите. Потърси друг ортодонт, най-добре ако ти препоръчат някой. Имай предвид, че първоначалната оценка често е подценена, защото обикновено е по-дълго лечението. Моят е само ортодонт, обаче, не е зъболекар.
За Инвизалайн - не се хващай. Опитала съм и двете системи, традиционната е много по-добра и по-евтина и имат по-добър контрол върху процеса. Аз бях с прозрачни брекети отгоре и метални отдолу, за да не ми е супер метална усмивката.  Mr. Green.

# 242
Честит  рожден ден на Матю   bouquet

Да е здрав и усмихнат Simple Smile

# 243
за договора също е много странно

Какви бяха условията в твоя? Най-вече ме интересува как сте се пазарили. Аз ще ида, ще кажа "тва и тва не ми харесва" и тя като свие рамене и ми каже "ми тва е стандартен договор", аз какво да кажа?

# 244
  • USA
При мен нямаше договор. Просто си ходя като на лекар. Казаха ми условно колко ще ми излезе лечението в началото - около 5 хиляди за 2 години. След първоначалното приготвяне и слагане на шините, което е около 1,000, плащам на месец около $200, като ходех веднъж месечно или като се наложи по-често, но средно е 1 месечно за стягане на шините. Сега съм с ритейнър през нощта и ходя рядко. И двете застраховки, които съм имала през това време поемаха около 2К lifetime maximum за ортодонтски услуги.

# 245
ЧРД на Матю на Рая!  newsm67 . Чакаме тортата  smile3508
Благодаря  Heart Eyes Тортата по-късно че още не е готова .

# 246
Един въпрос малко в страни от темата: колко време (след влизане в САЩ) си получихте зелените карти?

# 247
Рая да ти е Жив и Здрав Матю.

Titina нашите дойдоха много бързо- 45 дни.

# 248
Благодаря за бързия отговор. За SSN номерата ни казаха, ако не дойдат до 21 дни да кандидатстваме отново, но пропуснах да питам за картата. Имах си цял лист с въпросчета и сега като ги гледам се присетих за картата.

# 249
Титина, за Тексас-1 месец  Peace

# 250
Ние подадохме в Хюстън. Но сега мъжът ми е в Охаио,надяваме се до септември октомври да сме в Хюстън отново. Аз започнах да кандидатствам за работа в Хюстън.

# 251
Ами за Далас е този срок, дано да станат бързо вашите ЗК.

# 252
  • USA
Вики, днес видях твоята любимка Елън, барабар с Гуен Стефани на живо. Много ми е кеф. Подарък послучай скорошното напускане.  Grinning

# 253
Титина, 1 месец.

# 254
Честит рожден ден на Матю. Да е жив и здрав и много палав

Общи условия

Активация на акаунт