МАРТенското бебе вече е голямо, и си гука мила мамо!

• 10 810
  • 286
  •   1
Отговори
# 285
Новата тема
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=395473.new#new
Айде и ние изчезваме!!

# 286
  • Варна
Здравейте и от мен  Hug
Иве  Hug  стягай се да няма бой   Hug
Аз му намерих цаката на моето бебе - ще живеем навън  Mr. Green  два дни подред излизаме в 13 часа и се прибираме в 21 часа и няма рев няма колики няма нищо кофти - само усмивки и добро настроение  Rolling Eyes  И мамите дето се разхождам с тях ми викат - какво си го нар Rolling Eyesчила детето бе - супер добричко е гласа не и чухме  ooooh! А у нас.....  #Crazy Съответно и двата дне след баня ядем и към 23 като заспи та чаааак в 5 часа -  Shocked А днес дори след това заспа сама в леглото  Crazy  Много гот така.... май навън ще живеем, добре че идва лято  Mr. Green
Днес нашия татко идва да ни види  Hug  Толкова много му липсваме че милия намерил начин и идва за няколко дни  Hug
За подаръците - не съм от тези дето държат на тях, и не съм очаквала и искала, даже бебка е подарък за мъжа ми - той става на 30 тази година, но от свеки имам много готина гривна - специална изработка, а от баща ми - солидна сума прички - да не повярва човек  ooooh!  А от мъжа ми - достатъчно ми е че го имам и че е цяло съкровище, а той подаръци си ми прави постоянно така че ....   Embarassed
Хайде да се пооправя и да бягаме навън. Лек ден и приятни разходки на всички  Hug
Ааа и честити месечинки на бебчетата от дата 10-ти  Hug

Общи условия

Активация на акаунт