МАРТенското бебе вече е голямо, и си гука мила мамо!

• 10 840
  • 286
  •   1
Отговори
# 75
Добре дошли на новите мами! Hug
Моля да ми пишете на лични с данни за бебетата-на коя дата са родени, кг и см, за да мога да ви впиша на 1 стр.Също така, пак на лични, ще ви дам паролата за албума където можете да качвате снимки!

# 76
  • София
Благодаря за топлото посрещане! HugДа ви кажа и моя Сашко е от доста ревливите бебоци с много силни колики,като се почне вечер от 9 и не се знае до кога...с баща му вече всичко пробвахме капки,шумове... примирихме се,че нищо не помага...е освен гушкане и носене Simple Smile .Относно лапането на ръцете и нашия момък нещо от няколко дни ги предпочита пред бибата,но по често като го къпем.

# 77
Още нови мами - добре сте ни дошли. Hug

oki4, аз купих комплект за количка от Вис Виталис, но нашият е само пелена с възглавничка. Не съм се огледала явно да видя за подложки за количка, но тези дни ще ходя за перилни препарати и памперси и ще погледна, ако има памучни подложки ще взема и аз за лятото.
Бельото на Мария Дизайн го препоръчвам - аз съм с него: имам 3 комплекта чаршафи и са супер удобни, защото са с ластик и много добре лепват на матрака и обиколниците, панавана и порт-бебето ми са от там - много съм доволна. Peace

Благодаря ви да идеите за хапване - ще си открадна някоя, само да видя с какви материали разполагаме в хладилника и фризера. Blush

# 78
здравейте мами Simple Smile
tedsan твоята Яни слу4айно края на февруари да си махна сама преградките на ко6арата, за да си излиза навън Simple Smile ?

мами да споделя, намерих някаква бу1ица на рамото на бебо и слеобед отиваме при докито да каже...
имам и въпрос4е, знам за зъбките след 4ти месец запо1ват, но стефан 1во се лигави и си бута ръцете постоянно в устата нервен е и мрънкоти видимо без при4ина, а и има нещо бяло на венеца и твърди4ко.... Shocked 4етох, 4етох, пише   първо долните пробиват, а при него е горе от ляво  #Crazy

има ли бебоци със на4енки на зъб4ета още на 2 месеца или ние сме по бързата процедура  Grinning
и на вси4ки кремове за венци пише след 4ти месец, взели сме бонджела  Grinning, но сега какво да му дам незнам, взех и от тези 4есалки с вода в тях на 4ико, пак след 4 месец пише  Wink
дайт идея  Simple Smile

# 79
Белла много ти благодаря за помощта със снимките  Hug

# 80
Мерси за топлия прием, момичета!
Само да допълня  ooooh!, че си имаме и кака на 12 години Simple Smile
Беба, бучицата сигурно е от ваксината за хепатит или от мантуто..., Марти има също такава и предишния път на консултацията ни предупредиха, че може да излезне (тогава нямаше нищо)!

# 81
Окич много 10х  на теб  bouquet

# 82
Беба, тази бучица е от ваксината, която се бие в родилното!Всички бебета я имат, ние включително, и ако не ме лъже паметта(нека мамите с други деца да кажат)мисля че трябва да остане белег.Няма смисъл да ходите при педито, но за да си спокойна-отиди, но това ще ти каже! Hug
За зъбите първо долните пробиват, така че не е това.И моя син постоянно си лапа ръцете, но както каза Слънцето, явно се успокояват така!

# 83
Рила ние закъсняваме с ваксините и за сега му е бита само в кра4ето, а бу4ицата е на рамото отгоре.

# 84
Благодаря Белла   bouquet
дано до довечера успея да свърша нещо, че тоя запек ще ни побърка, толкова я боли коремчето, и само като я оставя в леглото и се започва едно мятане,рев. Май ще сменя фризовома с аптамил дано да се оправи.
да кажете отзиви за Аптамил #Crazy

Добре дошли на новите мами, на мен тук много ми харесва.................. newsm10

# 85
О дано да е това!  Grinning

# 86
Рила ние закъсняваме с ваксините и за сега му е бита само в кра4ето, а бу4ицата е на рамото отгоре.

О, и ние закъсняваме, даже първата ваксина ще ни е на 6 месеца, но за хепатит на Марти му я направиха в МД още и затова реших, че може да е това.

Марти е на хипоалергенната храна на Нестле и са му доста меки акитата Simple Smile

# 87
А нашите са зелени и твърди/като пластелин/ Confused

# 88
vanita76 понеже  аз сменях млякото, 4етох доста за аптамила и много мами от него преминават на лактана био, затова си взех направо лактана био, много съм доволна, можеш да про4етеш вси4ки подробности за състав и т.н. в сайта на вносителите им. помага за запека! а аз взех и едн свещи4ки 4ист глицерин за екстремни ситуаци, но съм ги ползвала само в на4алото, първите 2-3 дни след смяната и от тогава няма проблем. а за рева като оставяш бебето и нашето реве и се гъне докао не го гушнем пак и мисля, 4е си искат внимание и пове4е гушкане по тоз на4ин Simple Smile)))

# 89
Децата спят! Пиша тихо, че да не ги събудя.  Crazy Joy

Беба, Яни дотам не е стигнала все още, защото сме с кошара. Като се събуди и чака някой да я извади от креватчето. Ако се забавим и ни подвиква сърдито ЕЕЕЕ! Но при майка ми успя още декември на изкоруби две от пръчките на тамошното дървено креватче и да се скрие за телевизора, та баба й побеляла за секунди.  Mr. Green

Днес съм без татко и сама с двете пискала. Ей ги как ги сварих докато аз заредя пералнята.  Crazy

После Яни успя да се пробва да захрани Калина с банан, но осуетих светлите й намерения. А ако вдигна шезлонга с Ина и двете започват да реват.  ooooh! Затова само ги пазя да не се омаскарят.

И аз събирам идеи за манджи. Аз за мен си направих едно пиле фрикасе с фиксовете на Маги. За сефте ги пробвам и за бързо ядене стават. Но за довечера събирам идеи.. може би нещо постно?

Добре дошли на новите мами. Пишете по-смело!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт