МАРТенското бебе вече е голямо, и си гука мила мамо!

• 10 847
  • 286
  •   1
Отговори
# 90
Привет и от нас Hug

Днес бяхме на консултация и сме пораснали с 1100гр и 4см - вече сме 6100 и 60см. Party Party Party
Само на кърма сме и по малко водичка ако нещо е нервен Peace
В понеделник ще слагаме Пентаксима, стискайте ни палци да го понесем леко Praynig

За срещата ще следим и щом е през уикенда сме на линия Peace

Целувки от нас  bouquet

# 91
аз не съм в 4ас тез ваксини които в болницата са му били на бебо къде то4но се слагат, дано да е от тях.

tedsan питам те защото ми се струва, 4е бяхме в една стая в МД февруари и и се върти такава слу4ка в главата!?  Grinning засякохме се за малко, аз заместих май4ето на средото легло кикики

# 92
Добре дошли но всички нови мами!

Ние пак сме с ревящ ден. Ей сега го приспах , но то в 14 ч ще яде та пак почваме наново.
След толкова почивни дни се заринах с купища  за пране и дрехи за гладене , а това малкото като не спира не знам как ще се оправя , пък за ядене вобще не знам дали ще смогна.

Записах си за вторник час за боя и кичури- има много противоречиви мнения по този въпрос дали да се боядисваш докато кърмиш . Е аз ще се боядисам щото не приличам на нищо,  не знам как бебето не се плаши от мен пък за другите хора  ooooh!. Та  вие какво мислите по този въпрос , дали е много вредно.

Мале Ели много вода пиете бе!  #Crazy Ние едвам за два дни 100гр изпиваме . Да не е малко не знам ама той не ще повече. И нощно време пак не иска вода , но пък като яде в 22-23 ч. се събужда към 3-4 и му давам цица и така до към 5-6 изкарва и яде. Това от няколко дни го мъча така. Ама като заспи към 1-2 и  аз тогава  и в 3-4 се събуждам и от там на пресекулки спя , щото той къде яде къде не все търси и аз дремя , абе страшна работа.

# 93
  • София
Благодаря Белла   bouquet
дано до довечера успея да свърша нещо, че тоя запек ще ни побърка, толкова я боли коремчето, и само като я оставя в леглото и се започва едно мятане,рев. Май ще сменя фризовома с аптамил дано да се оправи.
да кажете отзиви за Аптамил #Crazy

Добре дошли на новите мами, на мен тук много ми харесва.................. newsm10

Ние бяхме на Аптамил, но бебата се проака много жестоко от него. Спрях го, върнахме се на Фридолак и от тогава нямаме проблеми. Пращам ти линка на едно сайтче, където можеш да прочетеш за различните видове млека.
http://www.papa-bebe.com/mlekamarki.html

И мойта беба пие вода, но не чак толкова много. Има дни, в които изобщо отказва водата.

# 94
  • София
Здравейте мили момичета !

Добре дошли на новите мами и специлани поздрави на Rila и нашия приятел Марти Simple Smile))) Мнооого се радвам, че сте в мартенския отбор

Ние си починахме чудесно тези шест дни и по този повод пропуснах да изчета предната тема. А виждате,че бяхме активни и на срещичките в Св. Троица.

Нашата Билянка е добре - коликите отминаха, но от време на време я присвива коремчето. Още сме само на кърма, дано да изкараме така още месец-два. Плюнчи се доста - ама нямаме зъбки - за сега. И един въпрос: Някой дава ли zymafluor Ние го купихме и педиатърката щеше да ни обяснява как и кога да го пием, но на последната консултация забравихме да питаме... та се чудех някоя от вас дали знае повече - аз съм чувала противоречиви мнения...

Хайде на финал честити хубави поводи на всички, които празнуват и много усмихнат ден ви пожелавам

Зеленко - пиши ни и нас за срещата, пък дано дойдем Simple Smile

# 95
  • София
ЕДИТ: Съжалявам, но качвам снимките и ги няма. Може ли някоя от мамите, на които ги пратих, да опита? Създадох и нов албум, да не би в стария да са прекалено много снимки - но нищо не стана  newsm78

djudjanka_2808, добре дошлa при нас...

ЧЕТВЪРТА СОФИЙСКА СРЕЩА: Борисовата градина (до езерото Ариана), 15.05.2009 г.  П Е Т Ъ К. Ако прогнозата по новините на бТВ в 19 ч. е за дъжд, срещата ще е от 11 ч., ако няма дъжд - за 14 ч.
Записваме: зелено човече, Тони_ст, ?глафира, поли+, TaniaR

# 96
  • София
Таня, аз давам на малката по четири капки след яде веднъж на ден. За съжаление, понякога забравям. Педито ни го предписа на първия контролен преглед барабар с Вигантола.

# 97
djudjanka_2808 и стефан беше, сега рядко, с много силно изразени колики, смених 6 вида капки, даже ги комбинирах и нищо... последното, което провах и му подейства са хомеопати4ните драженца а боарон - нух вомика 5цх!!! давам по 2 драженца, разтворени във вода, мляко или 4ай докато пла4е и се гъне бебо, ако се налага след 10тима мин. още 2 и въпросът се решава. когато пла4еше много му давах вместо вода 4ай от мато4ина, 1 пакет4е запарено за 5 мин. в 100мл. вода, не пове4е за6тото става силен. и 4ая помогна! успех с коликите, при нас беше голяма драма! Simple Smile

# 98
  • София
 Laughing Добре дошла и на djudjanka_2808 !
Ако има още някой скрит- да не се притеснява- да заповяда  Wink
Точно снощи четох за лапането на ръцете в Спок, защото Мария ме побърква с това! Той казва, че точно около третия месец се появявало това и е заради нуждата на бебето да суче. Бебето не било задоволено, защото:- ако се храни от шише- биберона е вече мек и бързо си изпива млякото;- ако суче от гърда- трябва да суче по- дълго време и по- добре да не прави големи паузи между храненията. Аз си викам- един час сука от мен- още ли трябва, бе братче!!!! #Crazy
От хипатитната ваксина Мария има не само бучица, ами и е зачервена бая Thinking- при вас не е ли зачервено?
Направих нов албум за двумесечни бебета, че и Мимчето да се покаже каква пораснала Blush
Ама то суупер бавно работи качването на снимки- пуу- е**ти и сайта!!! 10 отговора са се появили тук докато ми ги обработи!!
dyMa, боядисвам се всеки месец. Последния път  си внуших,че нещо й стана в настроението на бебка, и отсега нататък мисля вечер да се провежда тази процедура и после да не я кърмя, ами да се изпомпам и в мивката.

Последна редакция: чт, 07 май 2009, 14:08 от oki4

# 99
мале мале много радостни новини,добре дошли на новите майчета welcome и техните бебоци

аз да се похваля,нали моя Теодор не иска да суче,по-точно май не знаеше как newsm78
оня ден бяхме с ортопедичен биберон (силикон),вчера бяхме с каучуков и днес вече сме на гърдата,сега сука от двете гърди,малко трудно захапва,но все пак ни е за първи път от доста време насам  newsm68 newsm44 много съм радостна,сега спинка и хич не ме интересува колко е изял,щом е спокоен и аз съм спокойна smile3521 а и виждам как самото дете е спокойно след сукане,явно сученето успокоява,вярно че 1 час папкахме,но имаме напредък newsm68 знаех си че ако се отбие с шише,после отново ще може да засуче от гърдата,разбира се трябва воля и търпение от страна на майката Peace аз ви оставям,че ще оправям у дома,а времето тук е гадно   umbrella духа и ще вали....

# 100
  • София
dyMa относно боядисването на мен ми казаха,че няма проблем( стига да не е с перхидрол),но било по добре с безамонячна...та аз ползвам новата на лореал...това фризьор ми го каза  Simple Smile

# 101
Благодаря БЕБА и glafira newsm51 . а това за вниманието е така.

# 102

dyMa, боядисвам се всеки месец. Последния път  си внуших,че нещо й стана в настроението на бебка, и отсега нататък мисля вечер да се провежда тази процедура и после да не я кърмя, ами да се изпомпам и в мивката.

Защо не ползваш безамонячна боя? А ако все пак правиш номера с изцеждането, можеш изцеденото мляко да го слагаш във водата за къпане (да не отива зян Wink ).

# 103
  • София
беба много благодаря със сигурност и това ще пробваме,че и при нас е драма  Simple Smile

# 104
  • София
baby_moni - браво, евала и какви ли не похвали още   bouquet
Това, което си направила е суупер - завръщането към кърменето, де
Успешно и продължително кърмене ви пожелавам!
Polly-Wolly - може във ваната -да- не се бях сещала. Ще ходиш ли на Мадона?- уф- то на аватара ти го пише, беее! smile3555
Суупер-завиждам ти- ние още нямаме билети, а много ми се иска и на мен  Sad

Общи условия

Активация на акаунт