Февруарчета'07

• 1 556
  • 28
  •   1
Отговори
Ето новата анкета!

# 1
  • Пазарджик
Аз съм за-но да знаем от далече да се организираме.  costumed034

# 2
Гласувах за "Яев", почивни дни  Peace

# 3
и аз така..

# 4

И аз така  Laughing
Само да запитам за кога горе-долу се замисля мероприятието?

Последна редакция: ср, 06 май 2009, 15:43 от kristina_83

# 5
Ами за юни месец предполагам, освен ако не стане за края на май, но се съмнявам...

# 6
И аз гласувах... Wink за ЯЕВ, в почивни дни!

# 7
  • русе
Още един глас за Яев, за почивни дни! Само да знам отдалече, че работя на смени и трябва да си пусна отпуска!
И аз мисля, че юни е най-добре!

# 8
Аз пък обратно на всички гласувах Кедър работните дни. Почваме събото - неделен курс, и аз съм пас за почивните дни Sad

# 9
  • Popovo
И аз да се запиша.Гласувах за "Яев" и да е през почевните дни,че съм на работа през останалото време. Peace

# 10
  • София
И аз се записвам с гласуване за "Яев" и почивни дни. Даже предлагам и дати 19-21 юни или пък следващия уикенд 26-28.

# 11
Пуснах нова анкета за дати. Ако има други предложения - казвайте да добавям в анкетата. Може да дадете глас и за двете дати, ако можете и за двете.
Моля, гласувайте! Simple Smile

Последна редакция: вт, 12 май 2009, 12:43 от Maktub

# 12
  • София
Аз гласувах и за двата избора - дано всичко да е ок до тогава.

# 13
Дончо също ще идва с нас.. но за Депеш едва ли ще се включи.. виж ако някой мъж обича да говори за коли и компютри ще е добра компания...
за датата ще гласувам по късно, че малко ми е мътно толкова далече..

# 14
  • offshore & overseas
Дончо също ще идва с нас.. но за Депеш едва ли ще се включи.. виж ако някой мъж обича да говори за коли и компютри ще е добра компания...
за датата ще гласувам по късно, че малко ми е мътно толкова далече..
И на мен ми е мътно, но гласувах за втория уикенд. Като гледам, обаче, мнозинството е за първия.

Лъвю може да говори за компютри, донякъде и за коли (може също и за волейбол, тенис, футбол, жени, светска хроника, лингвистика, преводи, културология, рок от 60-те, черно фередже, нова генерация, но да не изброявам). Те двама души, ако си допаднат, ще си намерят общи теми.

Без него не тръгвам, щото ще ми дотегне да тичам след Халюша. Бездруго трябва да поеме малко и той от товара.  Twisted EvilА пък и кой ще ни закара, ако не той?! Joy

Общи условия

Активация на акаунт