Отговори
# 30
  • София/Сливен
Не е Слави - той ще стане на 6 през юли... На зълва ми големия син

# 31
Добър вечер на всички, май последно време не ви се пише много , много, оф........аз направо се утрепах днес от работа из къщи, като ходех преди на работа , по-малко се изморявах сякаш, пък и тогава си живеех в апартамента и нямаше какво друго да се прави освен чистене, аз почти не готвех , а сега.. #Crazy, но пък иначе е приятна умора
Лека и спокойна вечер на всички Hug
Меги, а ти тези торти като ги правиш , ползваш ли някакви рецепти или си ги измисляш ти newsm78

# 32
  • София/Сливен
Не мисля да откривам топлата вода. Имам рецепти още от ученическите ми години, даже открих изрезка от вестник "Септемврийче" (които го помнят). Винаги съм събирала рецепти. А сега и форума... макар че в готварския не съм влизала повече от година. Снощи рових из руските готварски форуми до 1 и половина. А за картинките - в Интернет или някакви предмети, които са любими на децата (така стават уникални). Имам и много копия на други торти, но при тях не претендирам за оригиналност.

С времето започнах да правя и мои комбинации. Тортата Пират е всъщност тортата с рула, но крема не е от заквасена сметана и течен шоколад, а от течна сметана, крем сирене и течен шоколад. Вътре има повече редове бисквити и няма банани и стафиди (децата не ги ядат в торта). И всъщност тортата стана съвсем различна. А и рулата не са шоколадови, а бели. Остана само формата еднаква с оригиналната рецепта. Но с тази форма съм правила и друга торта, със съвсем различни продукти (калинката).

# 33
Утре се изнасяме в ново жилище... newsm44

От вчера събирам багажи и вече еуфорията от преместването бавно но сигурно се измества от огроооомен мързел.  Embarassed
Сигурно сте забелязали, че колкото работа има все по-интересни неща изникват. Ей на по-средата на купища торби и кашони са ми писали хора, които в друг момент не биха се сетили за мен и трябва да им отговоря....  Tired

Айде спирам с монолога и се залавям с увиването на чаши във вестници.  Crazy

# 34
Пъзелче, накъде ще се местите?
И ние ще правим същото след няколко месеца и от сега се чудя как ще изместим всички багажерии.

# 35
Кате, какво  правиш, как си??
Е кажи нещо де  Crossing Armsза себе си винаги нищо не казваш, много си потайна  Mr. Green Mr. Green
ОХ аз се изтормозих да  newsm39 вече мога да пийна една ракийка Laughing
Хаде , лека ви нощ на всички Heart Eyes

# 36
А, потайна съм аз. Хич даже  Laughing Ами кво да кажа, освен да се оплача малко. Главата ме боли от вчера. Нещо с очите не съм наред, за това поне почивните дни гледам да съм далеч от компютъра. Ходих на очен преди няколко дни, налягането в очите е завишено и сега слагам капки. В края на месеца пак трябва да ходя, че да видим как е положението. Хайде оплаках се.
А сега ви пожелавам хубав и слънчев ден.

# 37
Хубав ден и от мен! Hug
Чета аз, не пиша, ама чета. Mr. Green

# 38
Добро утро...  Hug

Пъзелче, накъде ще се местите?
И ние ще правим същото след няколко месеца и от сега се чудя как ще изместим всички багажерии.
Известно време си търсихме квартира, Дидка, Мира, Нели знаят колко разочарована бях като ни налъгаха от няколко места. Close
Но както всяко зло за добро, накрая ни писна да се занимаваме с разни идеоти и си взехме наше жилище с ОГРОМНАТА помощ на родата... Joy и така вече ще живеем в чисто ново апартаментче до градската градина в новата кооперация на Орлето.
Това е общо взето с нашето домочадие.  hahaha

Кате, това с изнасянето е ужасна хамалогия, но пък е супер за изчистване на натурии, които са събирани с години с идеята че "все за нещо ще потрябва" а то никога не се случва и само се трупат разни боклуци.  ooooh! Вчера като видях колко чувала с ненужни вещи събрах и ме втресе как съм могла да ги събирам.  #Crazy

След малко ще ми спрат компа да го товарим и него!
Чао, за сега...

Р.Р. Пеце, не страдай много за нас.  bouquet Най-шумното семейство във входа се изнася, от дом. съвета може да ударят едно рамо с багажите за да побързаме.  Joy

# 39
  • Под Сините камъни
Р.Р. Пеце, не страдай много за нас.  bouquet Най-шумното семейство във входа се изнася, от дом. съвета може да ударят едно рамо с багажите за да побързаме.  Joy
Ами как най шумното?Вие бяхте съседи за пример,никога не сме имали проблеми с вас и да знаеш че ще мие много мъчно.Ама поне на срещите ще се виждаме.И не на последно място ЧЕСТИТО ВИ ЖИЛИЩЕ!ДА СТЕ МНОГО ЩАСТЛИВИ В НЕГО.

# 40
Пъзелче, честито ви ново жилище тогава Simple Smile Само хубави моменти да имате в него.
И ние ще се местим до градската градина, ама от другата страна  Laughing

# 41
Добро утро

Пъзелче, хайде чакаме да се включиш вече от новия дом  Hug

Луне, защо само четеш  newsm78 опасна си  Crossing Arms

...и сега да ви попитам - кажете при кой гинеколог да отида - търся мнения все още и не мога да се спра на никой, а ми е "почти" спешно Rolling Eyes

Меги, поздравления за тортата, ама ти си знаеш  Wink

Ползотворна и слънчева, 6 дневна - поне за мен - седмица   bouquet

# 42
Диде, нямам нищо ново за споделяне, затуй само чета. Mr. Green Hug Heart Eyes
Пъзелче, честит ви нов дом! Hug Heart Eyes
За тортите мълча, че съм стресирана след като ги видях. Whistling
С мойте боб и леща само ще се пуля.... Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Лек ви ден, работни и разхождащи се майчета! Wink

# 43
  • София/Сливен
Добро утро!
Ей ме и мен!
Сърдечно благодаря за похвалите!

Ние пък вчера ходихме да видим Леденика. Оказа се, че Велина не знае какво е пещера. Мисля, че им хареса. Поне на Велина и хареса. Тошко не можеш да го разбереш какво мисли, дали е доволен или не. Но ми каза, че днес на занималнята ще пише съчинение за пещерата, значи му е направила впечатление.

# 44
Добро утро и от мен!
Диде, аз ти препоръчвам моята гинеколожка-д-р Гугова. Кабинета й е в трета поликлиника. Simple Smile
 Аз днес ще ходя на зъболекар.В събота си счупих част от зъба, но тази част не е паднала, а като че ли зъба е сцепен на две.Та днес ще отида да видя какво може да се направи по въпроса. ooooh!

Меги, много хубава разходка сте си направили.И на мен ми се ходи някъде...Ама мисля да почакам до догодина. Peace

Лек ден на всички!

Общи условия

Активация на акаунт