забременяване по време на бременност ?????

• 23 996
  • 153
  •   1
Отговори
# 75
И аз също съм  Shocked Shocked Shocked , но пък и яко се посмях:
Thinking

Значи има резон в лафа - малко бременна  Mr. Green
Ако е малко бременна - нормална бременност. Повече бременна значи пак е забременяла докато е бременна..  Mr. Green
  Peace
... макар, че на който му се случи може и да не му е много смешно, поне докато не си гушне две здрави бебчета на финала.

# 76
Възможно е, в много къси времеви рамки обаче след оплодяването на първата яйцеклетка, така че според мен е пресилено да се говори за забременяване по време на бременност, а по-скоро за двуплодна бременност.

Много точно казано Peace

# 77
   Лелеее, аз помислих че е поредната  пързалка.Много интересна тема.
Да, възможно е, но в първите 1-2 седмици, доколкото знам. Разликата между мен и сестра ми близнак е 10 дена.. тоест майка ми е забременяла втори път и така сме се родили близнаци... а в началото съм била само аз... но за кратко...  Mr. Green  Mr. Green

Каква е тази разлика от десет дни?Първо ти си се родила и след 10 дни сестра  ти ли Shocked #Shocked

# 78
Цитат
Разликата между мен и сестра ми близнак е 10 дена

И как се доказва в рамките на 10 дена колко ембриона има - 1 или 2. Аз като отидох на лекар за сефте след 2-те чертички, нищо не се виждаше на ехографа. След 1-2 седмици като отидох вече се виждаше ембрион. Е това значи ли, че съм забременяла през  това време?

# 79
Като паднала от Марс се чувствам.  Shocked

# 80
  • Варна
Възможно е, в много къси времеви рамки обаче след оплодяването на първата яйцеклетка, така че според мен е пресилено да се говори за забременяване по време на бременност, а по-скоро за двуплодна бременност.

Много точно казано Peace

Ами бързах да напиша темата за да разбера възможно ли е ... та затова ми се получи толкова куцо и заглавието и темата... ама ще ме извинявате   newsm53   и благодаря на всички за разяснението ... !

# 81
  • Шумен
Бях в болница, когато ми направиха първия ехограф за доказване на бременността видя се само едно плодно сакче. Две седмици по-късно вече при моята лекарка се видяха две. Лекарката ми обясни че е възможно втората яйцеклетка да е оплодена по-късно, и на мен ми беше странно в началото.И до сега едното от бебетата ми е с две седмици назад от другото.

# 82
Абе хора, докато жената е бременна няма овулация!!! Следователно, не е възможно да  забременеете докато носите вече едно дете!

# 83
Хм, чудесдата на природата!!!!! Според мен също  е възможно. И на филм даже съм гледала подобен случай, но там разликата между бебетата май беше поне около 1 месец Crazy

# 84
Знам, че темата по принцип не  е смешна. Но се сетих - в някакъв сериал, не помня кой, май Анатомията на Грей, бременната беше с близнаци. Уж. Оказа се, че едното е с около месец по-голямо от другото. И най-вече се оказа, че е от друг баща Laughing Така че вицът за блондинката, дето питала от кой ли може да е второто излизащо близначе, май не е толкова нереален Laughing
И за да не съм съвсем не по темата ще питам... А при цветна бременност - пак ли няма овулация в такъв случай?

# 85
А при цветна бременност - пак ли няма овулация в такъв случай?

Разбира се, че няма овулация! Цветната бременност може да се дължи на недостиг на хормоните, които са отговорни за запазването на бременността, както и на куп други причини, но не и на овулация!

# 86
  • България
Абе хора, докато жената е бременна няма овулация!!! Следователно, не е възможно да  забременеете докато носите вече едно дете!
И аз съм на това мнение Peace

# 87
  • Варна
На 01 януари тази година гледах филм на ВВС точно по тази тема. Напълно е възможно. Разбира се, шансът е много малък, но се случва. Възможно е до седмица, доколкото разбрах, като при това се отделя още една яйцеклетка. Даваха два случая - единия беше с англичанка, която беше бременна с еднояйчни близнаци и два дни след това си правят и трето. Много странно. Дотогава и аз само за кучетата бях чувала, че може да стане.Бяха и проследили бременността до раждането.

# 88
Направо ме разбихте, пък аз си мислех, че като една жена е бременна не може да стане по-бременна от това  ooooh!

# 89
Възможно е принципно. Не помня до колко време по- късно - очевидно става дума за седмица, примерно, след първото зачеване, най- много две - да бъде оплодена - от същата или от нова "партида" сперма - втора яйцеклетка, "преждевременно" узряла - което се случва понякога. Ако не се появят проблеми, се раждат близнаци. Изключително рядко, но все пак случващо се явление.

Има филмче, мисля ма "Нешънъл Джографик" - в колинка го има  при всички положения, което е конкретно за близнаците и обясняват как по този начин една майка може да роди близнаци от различни бащи  Peace

Общи условия

Активация на акаунт