Пъзели 8

• 20 899
  • 351
  •   1
Отговори
# 165
Шехина  Hug

# 166
  • UK
А моите? Simple Smile

# 167

И твоите утре, ама ми пусни едно напомнящо ЛС с адреса Hug

# 168
  • UK
Разбира се. Simple Smile

# 169
  • Пловдив
на това му се казва отчет )))))
страшна работа си Hug

# 170
  • Русе
Шехина   bouquetБлагодаря ти ще чакам пратката  Hug

# 171
А аз да се похваля  Mr. Green  най-накрая наредих моя трихилядник (Сан Франциско на Клементони). (И се извинявам за получилата се лаишка снимка, но заради размерите му го редих на единственото ми възможно място, където можеше да си стои в продължение на месец (ако не и повече  Laughing) необезпокоявано  Laughing
Сега започвам едни плодчета на Trefl, този път 1500, макар че 3000-ците ми представляват по-голяма тръпка, ама като размерът все пак има значение няма как Laughing поне за момента.
И няма как да не споделя сред "съмишленици"  Wink огромното ми задоволство от една моя находка - дървен пъзел.   Party В момента разработват историческа тематика пъзели, обаче можело пъзела да се персонализира и разработи по поръчка на клиента, от което смятам в най-скоро време да се възползвам.  Twisted Evil Grinning

# 172
Отчет Mr. Green - тази сутрин заминаха и пъзелите на Dragon's Bride и Малката Госпожица Мърморана Hug

# 173
  • UK
Няма начин да са пристигнали преди десет минути, нали? Щото преди малко някой звънна на вратата и докато отида го нямаше. Simple Smile

# 174
Никакъв Mr. Green Освен ако не предлагат телепортация, но може би ще ти излезе твърде скъпо Laughing

# 175
  • UK
Хахах, добре. Simple Smile

# 176
И сега останаха само на Евето, Banditka и моите, нали така? С Евето имаш ли някаква връзка?

# 177
Евето си взе нейните, занесох ги на неин приятел в Плевен Wink

# 178
  • София
чакам да ми ги донесат  Simple Smile

# 179
А не съм разбрала Simple Smile освен да мина да прибера довечера на Бандитка и моите и да те отървем от натрупани кутии Grinning

Общи условия

Активация на акаунт