СЕПТЕМВРИйското детенце си мечтае вече за моренце

• 17 344
  • 288
  •   1
Отговори
# 75
адашко, зло да го забрави малкия батко!!! Да ти е жив и здрав, все така буен - защото хората, които системата не е пречупила, пречупват системата!!! Целувам ви!

# 76
Привет и от нас с Аида!  Hug Липсвахте ни, надяваме се и ние да сме ви липсвали  Heart Eyes Mr. Green

По празниците бяхме 5 дни в Плевен при роднините на мъжа ми. Изкарахме много приятно семейно. Времето беше невероятно, по цял ден бяхме на чист въздух на разходки. Хапвахме навън, сменяхме се даже навън. Малката малко се киселееше първите дни, но това беше понеже не ги беше виждала и обстановката й беше нова. Започна да се буди нощем, а досега 5 месеца не ми се е будила. Баба и дядо й се порадваха, а също чичи, стринка и кака..и куп непознати още.. Laughing

AniDani, съжалявам, че не можах да ти звънна да се видим, но програмата беше доста натоварена с дребен. За сметка на това те мернах един ден на главната с Дани и една приятелка, но беше далече да викам. Много си сладка.  Mr. Green Надявам се другия път да се реванширам и да изпием по едно кафенце.

Аида е малко нервна напоследък. Мрънка, реве без причинно. Снощи такава серенада ни спретна в 1 ч., че чак ми се дорева и на мен. С нищо не можех да я успокоя - ни вода, ни гърда, нищо..едва я приспах накрая.. Sad Не знам от какво може да е. Зъби ли, що ли..Долния й венец е като мексиканска вълна..белее, но зъб не виждам. Хайде да излизат вече, че не се живее..
Иначе по цял ден бърбори..мама, тати, баба, пищи, вика, ръмжи като мече..много е сладка  Laughing Heart Eyes Обръща се, седи, изправя се като я хванеш за ръце. Въведох глутена чрез овес и пшеница и прояде пуйка. Вече даже й харесва. Сега въвеждам боровинките. Сдобихме се и с прекрасен Слинджи преди празниците и вчера гордо я разнасях. Хората ни се радваха много. Иринии  Hug  bouquet Между другото да ти е жив и здрав мъжа и да му се повтаря името. Честит имен ден и на теб на патерица и честита придобивка за семейството.  Grinning

Много хубави снимки гледах да не споменавам всички. Болничките бебенца да оздравяват.

Иринче, честит ти рожденик. Да е жив и здрав и палав  hahaha

Флу, браво за резултатите от диетата ти. Възхищавам ти се. Ние от днес с мъжа ми сме на една много здравословна диета за ханш. Надявам се да издържим като теб. Правя и упражнения в къщи, но за късмет днес ми дойде, след 7 дни закъснение...

Мацки, а сега нещо много ВАЖНО!!!
Продаваме си семейната кола BMW 318 is, sedan '97 . Не искам да спамя темата, затова ако някой от вас го интересува нека ми пише на лични. Колата е поддържана перфектно,  Peace но си купуваме по голяма.

# 77
Здравейте, не съм писала отдавна.
Илина расте, да дам отчет. Имаме 1 зъбче, кърмим се и голям проблем с яденето... не иска това дете нищо освен цица. Ни вода, ни залъгалка, нито пюрета /плодови  зеленчукови/, нито сок. Абсурд е да заместя хранене. Изяжда на едното няколко лъжички плодово, и на второто няколко зеленчуково, но не повече от 20-30 грама и рев, не ще повече, стиска уста и върти глава. Тя и каката беше така, но поне се лъжеше да си отваря устата като гледа филмчета или и пробутвах царевични пръчки, а при Ина нищо не действа. Кажете ми какво да правя реве ми се. А кърмата ми вече намалява и не и стига.
Имам въпрос и за замразената кърма, понеже съм напълнила фризера, но вече минаха 6,5м и се чудя до кога е годна тази кърма или да я хвърлям вече?
Извинявам се, че се появявам така изневиделица и с куп въпроси, но нямам време за нищо  Embarassed и във форума не съм писала и чела не понмя от колко месеца 3-4 може би.

# 78
Adicted, за зъбите - ами и на малката нищо й нямаше на венците, докато не се появиха двете чертички. Но преди това - просто.....първо си мислех, че има колики, след това, че е запечена, след това, че не се адаптира от топлото време, след това, че я навличам, след това, че не обича топлото и слънцето изобщо, върнахме си нощното хранене, през деня не можем да се изхраним, а като почнем да се храним почват трагедии и истерии. Към три седмици отне да се появят чертичките на венците. С две думи - няма угодия - такава е ситуацията. След двете зъбчета, след има няма седмица почивка, пак се почнаха пустите невротии......"ъъъъ,ъъъ, ъъъъ"  #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 79
Пате, не сте само вие на тоя хал със захранването.
За кърмата - можеш да я ползваш за къпане или за бъркане на кашички, не те съветвам да я даваш за пиене.
При каква температура си я съхранявала?

# 80
Даяна, какво е ял малкият? От кога са тези влакна? По принцип е нормално да се появат след прием на суров банан.

Слагам му 1/2 намачкан с вилицата банан в кашата, защото отказва да яде каквито и да е било плодове. Ще спра да му давам да видим, дано да е от него  Praynig
Иначе още не сме акали, ще си свършим работата вечерта когато лабораториите няма да работят  #Cussing out

Сова, благодаря за милите думи  Hug. За количеството храна- много си зависи от детето. Дани яде 2-а пъти на ден каша ,изяжда си и пюрето наобяд 190мл. цока на поискване и пак сме под нормата.Вчера навършихме 9м. и сме с мерки 7.700 кг. 71 см. Ако малката си е в норма мисля, че няма за какво да се притесняваш. А, и още нещо- радвай се ,че сладураната яде. Покрай мен има много мами със злояди деца, да ти кажа това си е голям проблем.

# 81
Привет! Съвсем съм назад.

Честитки на патерици на всички празнуващи. Колкото разбрах всички са прекарали добре.

Моарейн, радвам се че сте изписани. Мислихме ви и дано да не ви се налага повече никога.

Деси, на мен не ми се струва много. Това са само пет храненета. Защо мислиш че са и много?

Дребчо започва да хапва повече тия дни. На ден не му се събира повече от...няколко лъжици, но му е по-интересно определено. Тази вечер му дадох от соса за паста, такъв със зеленчуци, месо и домати. Хареса му се. Но аз не се вълнувам по тази тема много много. Само предлагам, а той ще си реши кога и колко. Определено не се е погубил  Wink

А! Имаме си и четвърти зъб! Пак се чудя, за какво са му, но той не ще да слуша.

Чета ви повече отколкото отговарям, но съм наоколо. Цункайте диванетата и лека нощ.

# 82
Иринка честито ти рожденник да ти е жив и здрав и много да ви радва!!!
Моарейн много се радвам че нещата се подобряват!!!
Аз  днес съм излязла в 7 и 30 и се прибрах в 8 вечерта.Бях на изпит,който взех Laughing,после разходки,седянки, Laughingкафенца!!!ЕХ живот!!!
Лека вечер отивам да се трупясам!!! Hug

# 83
  • София
   Честити месечинки на Симона, Оги и Моника! Heart Eyes

моарейн, вероятно количеството захар във Фризокрема е минимално, но....ти си преценяваш.  Hug Аз много им харесвам кашите. Peace

Деси, нормално ми се вижда количеството ядене на Ана-Мария. Галина изяжда сходни количества:

7.00ч. - 210 мл мляко

10.00ч.- 180 мл

12.30-13.00ч. - 190-220 гр пюре /често и на нея не й стига бурканче от 190 гр/

16ч.- около 200 гр каша или 180 мл мляко

19.30- 210 мл мляко
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Последният месец беше наддала 400 гр, което е съвсем нормално за възрастта- т.е., не е много, следователно не се прехранва.  Peace

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Ради, възможно е първоначално обривите да се влошат, после да се подобрят. На твое място бих мазала още няколко дни с предписаната козметика.

От седмица насам и Галина е с едни лишейчета по крачетата Sad. Мажа я с Ексипиал липо-лосион / прекрасно нещо, между другото!/ и като че ли се поразнасят. Да чукам на дърво, не съм имала имала някакви големи проблеми с алергии при Косьо и Зори, но и двамата имат периодично проблем с овлажняването на кожата, особено през зимата /според педиатърката, студова алергия/.  Нещо не мога да свържа появата на лишейчетата с конкретна храна...... newsm78

От вчера ми се появи някакъв сърбеж в областта под очите. Поразтърках се малко повечко и си направих чудни торбички ooooh!. Дано да не се развие някакъв конюнктивит, че веднъж имах и беше кошмарно! Sick

# 84
Иринка да ти в живо и здраво средното момченце. Да расте обгърнто с много любов и детски смях.  newsm59
dayana78 щом си давала суров банан е със сигурност от него. Ням за какво да се притесняваш. Аз като и давам банан също имаше нишки, ама те ми се видях точно като жилките от банана и хич даааже и не съм се притеснила. Споко  Peace Hug

Ради и Яна така се е обринала. Казаха ни, че атипочeн dermatit. Тук ни предисаха Лонолфет, но не знам дали го има в БГ. Но има на Avene едино мазило, който е подходящо за такива неща. При Яна съшо в някой моменти е дски червено и чак малко подуто, в други е съвсем спокойно. ХУбвата кожичка на бебчето ми  Cry  

# 85
  • София
Здравейте и от мен. големи хаймани сме с дребосъчето и за малко се вясваме от време на време.
И аз да пожелая ЧРД на Павчо!

Иринка, много да те радва и много сълзи от щастие да запомниш!
Честито и на месечинките и на всички, който празнуваха тези дни.
Снимките, които сте пуснали са страхотни, много красиви мами и попораснали бебешори. Мирка, Май май, Май нейм, Деска, чудесни сте на снимките. Флу,   bouquet за аватара.
Моарейн, радваме се, че се оправяте Hug и другите болнички.

Да не пропусна влюбеният Шекспир, пардон, Хамлет Wink Heart Eyes
Миро също се храни много, суче често, май на около 3 часа newsm78 и не пропуска да си изпроси храна, ако види някого да яде. Аз каши досега не съм купувала, варя просо, овесени ядки, елда и комбинирам с някакъв плод, вече и с малко сирене може. дали пък готовите не са обогатени с повече неща newsm78.

А зъби никакви, но като гледам и по-големи от нас без зъби. Не разпознавам и аз признаците за зъбоникнене, той все си се лигави, лапа каквото докопа, а като търка нослето по-скоро е уморен и му се спи.
Даяна, и аз мисля, че от банана става така. Hug

# 86
Момичета влизам да пожелая лека нощ HugНещо много бавно върви тая темичка,ама е така в това чудно време.
Да се оплача преди да си легна-червена съм като маймунско дупе Blushръцете ми за изгорели и гърдите/д ме питате що са ми били на показ Joy/и лицето.Утре съм с млякото на детето или най-добре по бански hahahaвсичко що ми е било на пек гори #Crazy
Хайде оплаках се и лягам даси охкам като ми е празна тиквата.
Спокойна нощ  bouquet

# 87
Суити, по-скоро ми прилича да е алергия. Аз така страдах години наред - отключи се от АБ в млякото  Crazy
Вземи да се тестваш. Може да е от полените в момента.

# 88
Здравейте! Не съм чела темата, но първо аз бях болна, после и малкия!  Sad Той уж се пооправи,но не смея да се радвам още! Искам да ви питам-той имаше температура 38,3-4-5 и я поддържаше почти 20 часа, като от време на време я сваляхме с компреси, Панадол и Ефералган не помогнаха, педи каза ,че е вирус, но аз си мисля, че е зъбче, защото много го мъчат напоследък! Възможно ли е толкова висока температура да е от зъби?   Confused

Отивам да си лягам, милички, защото предната нощ не почти не съм спала! Hug

# 89
Зздравейте, милички!
Даяна, 100% е от банана. Не се тревожи изобщо. Това е нещо нормално. Ти не каза ли на педи, че му даваш суров банан? Наистина не се тревожи  Hug Всичко си му е наред на малия ти красавец!
Вечи, Елиас е страхотен! ПУ-ПУ!
Иринка, честит рожден ден на сладкия прекрасен Павчо! Да е здрав и много щастлив! Според мен е чудесно да си средно дете и хем да иамш батко, хем ти самият да си батко!  Hug

Стеф, надявам се, че всичко е минало добре!
Май Май, много си хубава на снимките! С мъжът ти сте страшно симпатични! Май Нейм, и твоите снимки много ми харесаха! С малката сватбарка сте страшно красиви! Да не чуе булката, ама сте по-хубави от нея!
Момичета, балгодаря ви още веднъж за комплиментите за аватара и диетата! Искам да ви кажа,че вие сте ми голям стимул. Толкова сте слаби и красиви на снимките, че искам и аз да съм като вас  Hug Не се шегувам! Наистина изглеждате страхотно - млади, красиви, секси майки!
Ани Дани, според мен не се тревожи - това си е точно температура за зъбчета. Не е висока. За съжаление сега още съм в Пловдив и записките са ми на комп-а в София, но Петка преди време беше пуснала точна схема за температурата - ти къде я мериш и тези стойности след като си извадила 0,5 градуса ли са?
Вики, браво за взетия изпит!
Ние днес също цял ден скитахме навън. Отидохме до хижа Здравец - в подножието на Родопите. Цял ден бяхме на пикник по полянките в гората. Малката поспа на чист въздух, а на мен ми изгоря лицето  Sunglasses

Общи условия

Активация на акаунт