СЕПТЕМВРИйското детенце си мечтае вече за моренце

• 17 344
  • 288
  •   1
Отговори
# 30
Цамбур и ние в новата темичка  bouquet
Моарейн било е наистина ужасно #Crazyмилите,какво ви е споходило.Дано няма повече болни бебенца PraynigА да те попитам,защо не и сложиха абокатче ами я боцкаха всеки път newsm78Като се замисля,добре,че имахме/нищо,че го сменяха често/че инче през 4-6 часа да я бодът и то по няколко пъти ooooh!
Асе х честити ви зъбчета.Бели и здрави да с всичките Heart Eyes
Ние още се мъчим с нашите и се чудя какво д давам вече.Мажа с Дентинокс /Флу Hug/и ми се струва,че много бързо действа,но за кратко.
По цял ден се "бабосваме"това дете освен Баба май друго не знае Joy
Хайде сега на снимките
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=373657 дано ви харесат Embarassed

# 31
Мире, Миреее - ако още веднъж кажеш, че си дебела, ще получиш два дружески шамара - един отляво и един отдясно!  Wink

Абе, дека са Жужата, Мариам...?!

# 32
  • София
Запис да не ви изпусна.
Май така ще сме известно време, ама нали е за хубаво.  Wink
Моарейнче, много целувки за вас, милички.  Heart Eyes
Стел, по принцип само АБ е кофти при шарка. Друго може да се дава, стига да е изписано правилно (но това е друга тема). Радвам се, че снахата е свалила температурата.  Hug
Асеее, бравос на детето. Като гъбки да растат другите.  Hug
Мире, много си ни хубава.
Ивката и Васко са сладури.  Heart Eyes
Сигурно пропускам много, но смирено моля за извинение.  Wink

# 33
Гардения, пораzходих се и аz иz албума ти и гледах едни снимки, оzаглавени "а бяхме млади". Къде сте там, че нещо не можах да zагрея  Embarassed ? Любопитна съм си, какво да направя  Blush  Иzглеждаш страхотно, комплименти искрени от мен  Hug
Благодаря, но да те поправя - изглеждах  Hug Това са последните ми слаби снимки ...и после забременях  Wink и съм на разходка из Беникасим и Портокала - Испания, област Кастейон  Hug
И аз съм любопитна и все гледам снимки из подписите ви. Толкова много бебеоци на куп само тук мога да видя   Heart Eyes  Hug И такива хубави мами  Hug  Hug Hug
Флу, мерси за комплимента  Hug , но вероятно само така изглежда, всъщност не съм "страшно слаба". А ти си като слънце на снимките - грееш. А твоята малка пуканка да я цункаш от мен  Heart Eyes
mai_mai, не ти  ли се иска да й захапеш бузките, на Ивка? Много сладки, бее...  Heart Eyes
Моарейн, дано никога повече не преживеете подобно нещо и малката принцеса да е много зрава. С толкова малко думи си описала нещо толкова разстройващо, че ми се насълзиха очите  Cry

ПП. Мира, много сте красиви и вие (особено ти  Grinning) и Созопол  Hug

# 34
ЕЕЕЕЕЕЕе свършиха почивните дни и има за четене ....и снимки направо супер!!! Laughing
Асе честити ви зъпчета,да не ги усетите кога ще пробият другите!!!
Моарейн  Hugдано всичко е зад гърба ви и вече само здраве на малката принцеса!!!
Мире много си готина!А ако знаеш мъжа ти как прилича на един приятел на моя #Crazy
Майче много сте хубави!!!
Вики днес не беше спала от 6 сутринта до 4 слетобяд и от тогава спи,направо не мога да повярвам,2 часа и половина   Пу пу пу ....

# 35
  • софия
ехоооооооооооооо къде сте всички бе, майчета... ??????????

никакви ви няма... навън ли скитате до толкова часа???

много много запустя тема Simple Smile

# 36
Моарейн  Hug Hug за теб и Дари  Hug

Асе имам такава помпичка на Чико.Бях забравила.Мерсиииииииии  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Бора дано и при нас стане така  Hug

# 37
Суити, мерси за милите думи. На снимките съм с майката и бабата на мъжа ми.
Параход, Гардения, и на вас Hug А моята пуканка днес се озъби Simple Smile Най-накрая и ние доживяхме това чудо Има си малък долен десен резец Simple Smile

Мирка, много го обичам този Созопол. И мисля сега да си сложа една линийка в подписа, която да отброява дните до първи август! Ох, нямам търпение вече!

# 38
Ааааааа, върнахте се значи, веднага си пролича. Много хубави мами видях, бравос!  Hug  bouquet

Лия днес е значително по-добре  Heart Eyes . След като вчера цяла сутрин рева, дра се - страшна работа  ooooh!, решихме че я болят ушите и посетихме спешния УНГ-кабинет на ИСУЛ. Изчакахме да минат всичките чакащи тетки и чичковци, без никой да ни пусне с бебето да влезем   Crossing Arms . Слава богу се оказа, че ушичките са здрави.
Чак когато се прибрахме установих защо реве детето. Оказа се, че дупето й е така зверски подсечено, че дори миенето на чешмата беше съпроводено с кански вой  Rolling Eyes . Направих й няколко бани с отвара от смрадлика и вече е по-добре. Дано това да е последното  ooooh!  Praynig .

Радвам се че тук отново се напълни с хора. Толкова беше пусто тия дни  Heart Eyes ...

# 39
  • жителство на место
Здравейте!!! newsm51 smile3525 newsm51 И нашето пътуване из страната свърши! За жалост и аз се прибрах с болно детенце.  Sad Sad Ивка лепна някакъв вирус, но засега нещата са овладяни и ми се иска да вярвам, че най- лошото мина Praynig
Много силна прегръдка за Дари Hug за малката принцеса Ния Hug и за Лия Hug
Всички, които бяха посетени от зъбената фея ЧЕСТИТО!!!  Joy Joy

Нашата разходка в Стара Загора беше чудесна. Ива пътува добре- смя се, говори ни, поспинка. Спирахме често. Ето една снимка от Несебър

Показвам ви и как малката ми кокона се приготвя за сватбеното тържество и се оглежда в огледалото

Ето ни и двете сватбарки Wink Много си харесвам тази снимка

Тук слагам целия албум ако ви се гледа. Аз нещо го пообърках, ама така е- техническа нация Embarassed http://snimka.bg/album.php?album_id=373832

Сватбеното тържество беше в приказен ресторант Crazy С бледо лилави полилеи с клонки от рози, по стените имаше кадифени драперии и картини на балерини. Масите бяха украсени с бледо виолетов тюл и бели цветя- беше приказна обстановка married
Не можах дълго да се насладя на картината. Постоянно мислех за Ива. През 5 минути си разглеждах снимките и ми се искаше да ги показвам на хората около мен. Мисля даже, че им досадих Confused  На  другият ден Ивка ме изненада с липса на апетит, по обед започна и повръщане и тук вече не ми се разказва Cry Ужасно е да държиш отпуснатото телце на детето си Outta Joint Tired Всичко мина Wink  Иначе Ива вече лази, изправя се, казва мама само като плаче, другите ги споменава, но мисля, че е неосъзнато. Новата й страст е да маха за здрасти. Маха на всички- познати, непознати, днес с голямо удоволствие поздравяваше Рич Форестър от екрана Joy Joy Хареса го детето Heart Eyes hahaha

# 40
  • София
Забравих да Ви кажа,че получихме доста подаръци за Васко от роднини и парички за едно столче за хранене на Бертони  например Heart EyesИмаме си барабанче и плюшена топка,на която много се смее и радва.
Честито зъбче на Ели на Флу. и  на Любчо на Асето-да са здрави като камък.
My name-много е хубава Ивето и ти също-коста ти много е пораснала.
Ирина мерси за комплимента за Васко,но явно е бил за друг понеже не съм пускала аз снимки. Hug

# 41
  • жителство на место
Стефина стискам палци Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed Дано да ти се случи каквото си желаеш! Избрахте ли баня?

# 42
Лека нощ, милички! Радвам се, че се завърнахте и тук отново се оживи!

# 43
  • Пловдив
Здравейте сладурки,тези дни беше скучно тук,но поне повечето от вас са прекарали добре,както виждам от снимките.
Асе,Бора,Флу да са ви здравички и белички първите зъбета,а и всички други!
Бора,на Депеш и аз няма да ходя,но на Мадона съм първа пушка  Wink Параход  Hug
Мире,много хубави снимки,а Монка как се е представила без теб няколко дена.В този ред на мисли-за бабите,де.....абе защо не слушат тези баби?!Моята майка е такъв"бетон",че си оставям детето без капчица съмнение и притеснение.Много е стриктна! Flutter
Стефина fingerscrossed fingerscrossed
Май нейм,много сте хубави с Ивка.Наистина много дълга коса си имала Laughing не бях забелязала.Бързо оправяне и за вас! Hug
Моарейн от сърце се радвам,че вече сте се прибрали от този ужас,и се възстановявате.  Heart Eyes
Цвети,сега пък дупето  ooooh! четох в последния брой на сп.Бебе,че намазването с белтък от яйце намалява дразненето,ако пък ти е съмнително пише че може и с кисело мляко или намачкано авокадо  Peaceне съм пробвала нито едно от трите. Thinking
Суит,хубава баничка бяхте спретнали всички дружно-сигурно много ви се е усладила.
При нас новото е,че започнахме глутена,добре се приема,но такъв интерес в това дете към различните храни от мляко,че.... Shocked абе не може нищо да хапнеш,крещи и вика докато не и се даде нещо.Инъче си е душичка,послушна и весела.Чакаме горните резци,страшно се е надул венеца.
Хайде,че ще ви досадя,утре пак  Wink
Флу лека нощ-върна ме в детството

# 44
  • софия
абе защо не слушат тези баби?!Моята майка е такъв"бетон",че си оставям детето без капчица съмнение и притеснение.Много е стриктна! Flutter

дарушка,
и аз така си мислех, докато сега не си я взех с малко пъпчици и понеже попитах какво е яла малката и се оказа, че е яла картофи със сирене... иначе нямаше да ми каже и като попитах защо? и тя каза: за нейно добро....  защото трябвало вече да яде манджи....

не вярвай сляпо...

лека нощ и от мен Simple Smile сладки и спокойни сънища пожелавам както на вас, така и на мен

Общи условия

Активация на акаунт