СЕПТЕМВРИйското детенце си мечтае вече за моренце

• 17 344
  • 288
  •   1
Отговори
# 45
За бабите имам и аз много да говоря.Изобщо не ме слушат и само ми пилят на главата,"ама защо кашля",'ама как така е без елече','ама завий я','ама ти малко я храниш" #CrazyЛуда ставам.И за това съм решила,че щом така и така не ме слушат като им говоря и своеволия проявяват поне да не съм с тях докато я гледат.Ми то се изприщвам от нерви.Разбира се после я заварвам преяла едва дишаща и облечена като за планина с 2 включени печки и естествено разнасяна с часове на ръце.Да се чудя що ми глезено детето аджеба #Cussing out #2gunfireи аз се наоплаках.Много помагат ама поне малко да ме слушаха цена нямаше да имат
Хайде да ни е лека ноща Hug

# 46
  • софия
Много помагат ама поне малко да ме слушаха цена нямаше да имат

даааа

newsm10 newsm10 newsm10 newsm10 newsm10 newsm10 newsm10 newsm10 newsm10 newsm10 newsm10 newsm10 newsm10 newsm10 newsm10 newsm10 newsm10 newsm10 newsm10 newsm10 newsm10 newsm10 newsm10 newsm10 newsm10 newsm10 newsm10

# 47
Здравейте и от мен в новата тема.
Нямам никакво време напоселдък, незнам защо така.
Искам да прегърна мамите на всички болни бебоци  Hug Моарейн, Стел. Цвети. Майн Неим Hug Дано бързо оъдравеят

Иначе и на нас днес ни изби първото зъбче долу в дясно. Май месец май ще донесе много бели зъбчета.
От 1-2 седмици Яна се е обринала ядски много, педи смята, че е от полените. Днес ходих в университетската кожна долница. Казаха, че е нещо атопично, ама какво точно не поясниха. Една сурия мазила за омазняване на кожата и едно с кортизон. И сега се чудя какво да правя с него. Понякога е супер зачервено, понякога утихва. Педиатърката също ми даде 2 крема. Вече се чудя с кое къде да мажа.
МИслех да ви пусна снимки, ама сега ме мързи.
Прегръщям ви всички. Много хубави снимки видях  Sunglasses

# 48
  • София
Ирина мерси за комплимента за Васко,но явно е бил за друг понеже не съм пускала аз снимки. Hug
Стефина, Бобо на Деска дефилира днес и за него беше комплиментът. А Васко си го харесвам много по принцип, нищо че днес не си му пускала снимки  Heart Eyes А на теб стискам и аз палци.
Спирам за днес, че както казах много съм уморена и явно спя и пиша.  Wink

# 49
Прекрасни снимки сте споделили  Hug

# 50
Добро утро, момичета!
Време е за кафенцето

# 51
Здравейте ,майчета!
Моарейн, много се радвам, че вече сте си у дома и дано наистина контролната снимка да е чиста и Дарийка да оздравява напълно! Дано вече никога да не преживявате такъв ужас!!! lovekiss
Страхотни са всички снимки и бебоците на тях!
Флу, много добре изглеждаш на аватара си! Simple Smile
Честито на всички,които са се сдобили с нови зъбки!
Ние още си нямаме нито едно!

# 52
  • София
Набързичко влизам, за да почерпя за 6-ия рожден ден на моето голямо вече момче.  Heart Eyes

Целувки и лек ден на всички.  Hug

# 53
  • София

Честит рожден ден на Павчо! Да ти носи много радост и по-малко притеснения, да расте здрав, усмихнат, и да има много успехи и късмет във всичко!
Heart Eyes

# 54
  • Пловдив
Добро утро,
Честит празник на Павчо-много усмивки и по-малко бели!!! Laughing
Честити осми месечинки на нашите астрални близначета  Монии Оги!!!!

# 55
Привет милички  Hug Страшно съм притеснена- от известно време Дани има черни влакна в акото. Обадих се на доки, каза да направим тест за окултни кръвоизливи. Сега го чакам да ака и да хукна към лабраторията, но до тогава ще се пръсна  ooooh!.Случвало ли се е това на някой ?

# 56
Павчеее

Май нейм
Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

dayana78 Hug

# 57
  • София
Привет милички  Hug Страшно съм притеснена- от известно време Дани има черни влакна в акото. Обадих се на доки, каза да направим тест за окултни кръвоизливи. Сега го чакам да ака и да хукна към лабраторията, но до тогава ще се пръсна  ooooh!.Случвало ли се е това на някой ?

Преди време няколко бебчета тук имаха черни нишки в акото, но се оказа реакция на определена храна. Дано да не е сериозно! Hug

# 58
[
Преди време няколко бебчета тук имаха черни нишки в акото, но се оказа реакция на определена храна. Дано да не е сериозно! Hug

Ох, дано искрено се надявам и при нас да е така....

# 59
Даяна, какво е ял малкият? От кога са тези влакна? По принцип е нормално да се появат след прием на суров банан.

Общи условия

Активация на акаунт