ПЛЕВЕН - 98

• 12 165
  • 290
  •   1
Отговори
# 135
Еееее,що не сте казали за "презентацията"? #Cussing out
И ние само да се наспи момата и ще излезем.
Да се похваля-имаме си дървено столче и кошара за игра,ама не са сефтосани още hahaha

# 136
Хайде и аз да се разпиша....))))

Ние се мотаем из къщи, след малко мислим да излезем. Че Калина реши да спи по никое време, ама преди малко хапна и ще изчезваме на разходка. ))

Константина, честити ви придобивки. ))) Със здраве да ги ползва момата. )

# 137
  • София
Мацки,я да ви покажа снимки на кухнята ми.С уговорката,че има още доста дреболии из нея,които ни чакат.Не е модерна,но за мен е най-прекрасната.
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=375581&pid=12173511

Дикси,как е татко ти?

# 138
Валенце,със здраве да си я ползвате,много хубави манджички и сладкиши да направиш и много приятни моменти да запомни Simple Smile
И ние да се похвалим,че видяхме Калинчо Simple Smile Дикси не ми се видя обаче много весела,а мен ме досрамя да питам за баща й  Embarassed Дано всичко е ОК  Praynig
И аз чакам разкази за цирка.
НА кукления театър ние се държахме много прилично,гледаха с инерес,по-скоро Здравко де Simple Smile Ивайла и тя гледа,но постоянно подскача насам натам.На едно място не може да седи това дете Simple Smile
Имаше доста форумски майки ,а също и деца от дом Детелина. Ей,жална работа,ама да ви кажа се замислих,че тъй като повечето са ромчета може би донякъде жвота им в дом е по-добър.Не си представям родителите им да биха ги завели там. Не знам кое е по-добре - да си в дом или да те изкарат на улицата да просиш  Confused Ей,много нещастни хора има на този свят  Cry

# 139
Валенце много ми хареса,много слънчева кухня.Честито да си я ползвате със здраве.
Аз пък днес се видях с Люси в шапката,после ни щрафосаха един след друг на тръгване-полицаите де ,въпреки ,че ни се разминахме.Люска фиш или акт писаха,да знам следващият път дали да спираме пак там  Joy Траяна я виждам за първи път на живо,но невероятно красиво дете,пу-пу,толкова е чаровничка и какви руси къдрички има,много сладка.
Яд ме е ,че не съм видяла Дикси и най-вече Калин,но това тепърва ще стане.
Константина честити ви придобивки,какво чакате,сефтосвайте

# 140
Вчера видях Дивиана,но тя май не ме позна..... newsm78 Grinning
Нищо чудно. Срам! Embarassed
А колко се оглеждах за някоя форумка...
Ако пак направя така, обади ми се, много ще ти се зарадвам! Hug
Валенце, честита кухня! Уютна е! Да си я ползваш със здраве!  Sunglasses
Честити придобивки на Константина на момата! Скоро да ги сефтосате. Simple Smile

# 141
Искам и аз да видя Калинчо   Heart Eyes
Валенце, да ви е честита. Не е важно да е модерно, а да ти е удобно  Peace
Пък да ви кажа как прелъгвам Божидар да яде-пасирам му супи и манджи,че не ще и ги слагам в бурканче от пюре  ooooh! 'Се едно е сукалче и не може да дъвче. Чудя се как си е изяждал всичко в яслата, а аз не успявам  Thinking
Някой ходи ли в градската сутрин, оклоло 9ч.?

Последна редакция: нд, 10 май 2009, 16:20 от Atrakcia

# 142
Валенце, много ми хареса кухнята. Много уютно изглежда. Има живот в нея. Аз обожавам мебели от светло дърво. И да има много контакти, че на мен ми е писнало да включвам и да изключвам постоянно уредите.
Би ли ми снимала картината в по-близък план, че не съм я виждала?

# 143
  • Плевен
Ако пак направя така, обади ми се, много ще ти се зарадвам! Hug

Да щях ,но си говореше с някаква мацка и ми стана неудобно.
Пред църквата "Св.Николай" ви видях,дъщеричката ти караше колело. Grinning

# 144
Дикси в такъв момент просто ми е абсурдно да пусна онова човече прегръщащото много ми е нахилено - при такива ядове просто знай, че те подкрепяме.

Аз съм ходила на Крушуна 3-4-5-6 пъти,много е красиво... Peace
Номадка,как е Кирил?Не се ли показаха най-накрая тия гадни зъби?Облекчава ли го кремчето?
Константина ние сме садисти Кирил си кара без зъбокремче Crazy Twisted Evil Shocked За момента се справя поносимо - сърби го та му се реве ама явно има висок праг на болка и държи фронта с четири разстящи зъба Shocked Проявява и характер - откак научи че има крака и могат да са боси, дърпа всичко което ги покрива. Отделно не иска да го люлям легнал да заспива. Мрънка си сам приспивна песен и стои прав докато замижи. Laughing Laughing LaughingИ други работи ама не ми се разправят, че падам от умора. Тая нощ съм спала 4 часа дали има - луната ми е@ава мамата от всякъде. Три часа пекох палачинки на моите щото дозата ми е литър и полвина готова смес. #Crazy После ено кафе и айде на Кио манджата да направя - спретнах му ориз с тиква кайсия и морков.  chef И като затвърждаване на знанията край печката сготвих и на нас едно агнешко-магданозлия. Егати маратона. А вънка такъв пек, най-накрая мога да си сваля ватираните чорапи. Laughing Laughing Laughing
От друга страна Константина - плашим ти се, ако ще се сродяваме кой ще мое ти тушира желанията - кат си навиеш нещо на пръста докато не стане.... Айде буболечката по-бързо да удари по един зъб и на двете придобивки Laughing Laughing Laughing
Валенце напрай ми едно кексче ве душо я ский кви сладки тапетки за пръски от миксер чакат Laughing Браво и на теб и на мъжО ти - уважавам хора дето си го могат. Peace

# 145
Циркът не е лош. Има точно 8 артиста, но програмата не им е бедна. Имат и колелото на смърта, не са от ранга на Балкански, и това изпълнение ми хареса  Peace  След малко и двете снимки които направих   Mr. Green

http://images.tinaniki.multiply.com/image/1/photos/5/600x600/5/P … mp;nmid=224061709
а на тези двамата, просто не удържах   Mr. Green

Последна редакция: нд, 10 май 2009, 18:30 от TINA

# 146
Tina тези двамата са просто неотразими  Joy Joy Joy ,но и ако пича вляво беше с гипс просто щяха да са както се казва the best

# 147
Тук съм, ама нямам муза за писане.
Днес излизах с Калин, Митко и майка ми, че сама с двамата не мога. Поне засега не се виждам.

Валенце, много ви е хубава кухнята! Вкусни гозби да произвеждаш там  Simple Smile
Какво е това дето е като пералня, ама няма стъкло на барабана? Това ли е сушилня? Аз не съм виждала досега такова нещо.

Благодаря ви за подкрепата, момичета  Hug
За кой ли път вече... Sad

# 148
Първото нещо което си помислих е ,че тия двамата в предните представления са били под колата те  Joy.

Тина ,става ли за 2 годишно дете или няма смисъл.

# 149
A, не знам за 2-год, особено пък момиче.   Rolling Eyes  Мисля че Никола на тази възраст не би се впечатлил, ама за друго дете   Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт