ПЛЕВЕН - 98

• 12 087
  • 290
  •   1
Отговори
# 285
Ей,ама нямата изчитане,значи ooooh!
Джина,да ти е жив и здрав Преслав,и цялата рода покрай него.Бързо възстановяване на майка му Peace
Деси,кошарата е 120 на 60,изглежда стабилна за такава кошара,май 93лв и някви стотинки беше,има си с нея сгъваем матрак,твърдичък е,трябва да видя до колко кг я дават,ако пише някъде естествено.
Столчето я яко и много стабилно,като гледам Хриси как бие по табличката лошо ми става,кога ли ще й посинеят ръцете.Не се коригира нито височина на облегалката,нито на краката,само табличката може да се разделечи,готиното е,че като порасне може да си стане маса+столче,щот' масата сега повдига столчето...Оф,дано си ме разбрала.
Христо уж да ни прибере и ни заведе на кръчма,ядяли му се мезета,та ща не ща горката аз мийнах още една бира....Нека ми е зле после,прибрахме се,окъпахме звяра,който огласяше кръчмата с див хилеж,яде и сега кърти....но тя не е пила бира.... hahaha
За разходката днес-винаги ми е страшно приятно да се видя със съфорумки и съфорумеца Фталл,не мога да отреча че ВИНАГИ Е ВЕСЕЛО Peace

# 286
Джина, Честито    bouquet

Аз съм ги пробвала и двете, и честно казано със спиналната /епидорална/все ги бъркам,съм 100 пъти по-доволна.
Относно усещането-все едно те гъделичкат с перце,вече на лаважа може и да ти стане малко лошо,но напълно поносимо.На лампите не се вижда нищо,а относно говоренето-докторите толкова тихо си говорят,че не се разбира,а анестезиолога не млъква през цялото време,гледа все да ти ангажира вниманието си върху него,бъзици,сто пъти питане как си,пада ли ти кръвното ,вдига ли се,все неща от сорта.Моят дори си пусна едно касетофонче и ми танцуваше около мен.Единствената болка е при слагането на упойката,но тя е моментна

И аз съм доволна от тази упойка, голям смях се смяхме с анестезиолога. Не съм имала болка и при поставянето - само дискомфорт.

И я издайде къде се срещате да я пиете тази бира, че аз следобед минавам все през градската, ам не съм ви засякла. Утре ще ви  търся пак  Mr. Green 
в Маркизата ,в близост до количките и кончетата,заповядай,аз лично утре ще съм там по обяд

# 287
О, аз чак към 5, като взема детето от градина и на път за танците  Peace  Ама ще се огледам  Hug

# 288
Джинка, хайде и тук - едно голямо честито!  bouquet
Да ви е живо и здраво момчето, бързо възстановяване на сестра ти! Simple Smile

# 289
Джина, честит племенник и от мен. ))) Да е жив и здрав и майката бързо да се оправя. )))
А относно секциото, не мисля, че си права. От голямо значение е кой прави операцията, кой е анестезиолога и каква упойка ще ти сложи.
Аз нямам никакви проблеми, в момента в който ме изкараха от операционната бях будна и не съм изпитвала никакъв дискомфорт след това.(бях с пълна упойка). Дойдоха и ме вдигнаха на 2рият час след операцията, е не е кой знае колко приятно, но на другият ден вече си ходиш без проблем насам, натам.

Ние днес излязохме чак към 18ч, ако някой е видял една госпожица облечена като принцеса да пълзи насред центъра при фонтаните - бяхме ние. Точно след 20мин приличаше на прасе. Една жена даже мина и я вдигна, а тя и подари голяма усмивка. ) И след това пак се просна на земята.

# 290

Общи условия

Активация на акаунт