ПЛЕВЕН - 98

• 12 087
  • 290
  •   1
Отговори
# 270
Деси, не се сърдя, само тренирам за свекърва и тъща едновременно.

# 271
Момичета,ВЕЧЕ СЪМ ЛЕЛЯЯЯЯЯ Simple Smile
Имаме си голямо момченце - 4080г. и 54 см. Казва се Преслав и засега е много добричък Simple Smile
Майката не е още много добре и кой каквото ще да си приказва нормалното раждане си е нормално,но все пак при нея нямаше начин. С  високо кръвно и отоци. Малко съм разочарована от Любомирова Sad Славов само като я видя и я накара да се качва за операция, а иначе си я гласяха за нормално,нищо че е с високо кръвно и на преглед я викаха на повече от месец.Е,как ще се забележат така отоците.
Добре че се оказа,че от БТК са ги застраховали в някакво дружество,коеот поема раждане в Авис и тя се нави да ходи там.И  за по-добро.И какво е само отношението на персонала  newsm10 Колкото и да ме убеждавате,във втора база са на светлинни години.Ако пак малко вероятно се навия пак да раждам със сигурност ще е там Simple Smile
А,освен това и ново двайсе - Здравко е с варицела  Shocked Направо ще откача. Толкова исках да се заразят и ето ти на,в най-неподходящия момент.  Confused

# 272
  • София
Честито,лельо!Да е жив и здрав Преслав!

Надявам се сестра ти утре да е добре вече.
Иначе за нормално и секцио Laughing,дай да не спорим.Всяко си има предимства и недостатъци и лекарите е редно да ги преценят.аз като раждала и по двата начина ако имам трето ще го родя пак секцио хич и без да се замисля.Нормално втори път не бих родила.

# 273
А,Валенце,това да те оставят 12 часа да се мъчиш преди да се сетят ,че си за секцио за мен не е нормално раждане,нито нормални доктори. Аз си говоря за случаи в които майки по желание си избират да родят секцио без да имат показания. Аз два пъти съм виждала родилка след секцио и съм още по-убедена,че е гадное,то това си важи за всяка операция с упойка де,но като има и друг начин не знам.Може и да е защото съм родила лесно ,ама много гадно това с упойката. Лежи като дрогирана и не знае къде е,бррррр
Важното е,че мина .Е,сега ще се възстановява и ще следят кръвното,но да се надяваме,че най-тежкото е минало.

# 274
Джина честит ти племенник HugДа ви е жив и здрав Преславчо

# 275
  • Плевен
Джина, честит племеник! За добро на сестра ти е било да я оперират. Кръвното не го мисли, ще е наред. След няколко часа ще живне, нормално е в първите часове да е като дрогирана.

# 276
Джина пусни снимчици,сигурно сте го снимали ,да го видим това голямо бебенце

# 277
  • Плевен
Джина,честит ти племенник. Да е жив и здрав! Hug  bouquet

# 278
Честито, лельо Джина! Да ти е жив и здрав племенника! Много радост да ви носи!
А докато се възстанови сестра ти, и на Здавко варицелата ще е минала. По-добре сега, отколкото след изписването на бебето.

# 279
Джина,честито!Да е жив и здрав Преслав,много радост да носи на мама и татко!

# 280
Честито , Джина! Жив и здрав да е Преслав!   bouquet    

Дали осъществиха контакт Здравко и Божидар оня ден? А, дано,че да я хване най-накрая  Crazy Да му минава леко и безтемпературно  Peace

# 281
Джина, честито на цялото ви семейство и бързо възстановяване на сестра ти!  Hug

# 282
Джина, Честито    bouquet

Аз съм ги пробвала и двете, и честно казано със спиналната /епидорална/все ги бъркам,съм 100 пъти по-доволна.
Относно усещането-все едно те гъделичкат с перце,вече на лаважа може и да ти стане малко лошо,но напълно поносимо.На лампите не се вижда нищо,а относно говоренето-докторите толкова тихо си говорят,че не се разбира,а анестезиолога не млъква през цялото време,гледа все да ти ангажира вниманието си върху него,бъзици,сто пъти питане как си,пада ли ти кръвното ,вдига ли се,все неща от сорта.Моят дори си пусна едно касетофонче и ми танцуваше около мен.Единствената болка е при слагането на упойката,но тя е моментна

И аз съм доволна от тази упойка, голям смях се смяхме с анестезиолога. Не съм имала болка и при поставянето - само дискомфорт.

И я издайде къде се срещате да я пиете тази бира, че аз следобед минавам все през градската, ам не съм ви засякла. Утре ще ви  търся пак  Mr. Green  

Последна редакция: вт, 12 май 2009, 21:11 от TINA

# 283
  • Плевен
  bouquetДжинка,честит племенник!  bouquet Да е жив и здрав!!! bouquet
Поздрави на цялото семейство.

# 284
Честит племенник, Джина! Да ви е жив и здрав!!! Бързо възстановяване на сестричката ти!

Общи условия

Активация на акаунт