Гоблени-55

• 56 361
  • 437
  •   1
Отговори
# 120
Хипатия,много ти благодаря за схемите  bouquetА за ламето когато имаш възможност,аз не бързам,че имам два започнати и съм решила поне единия да ушия преди да започна нов.

Последна редакция: пн, 11 май 2009, 07:31 от zlatkaan

# 121
Добро утро,
сварила съм кафето,заповядайте по чашка:

poepie,разкошно е и наистина грее Hug
_Ели_,пак много красива почивка си правиш,да показваш...и благодаря за схемата Heart Eyes
venipuh,благодаря и на теб за почерпката  WinkHug
Anya_BG welcome

на мен ми предстои натоварен ден,дано за вас обаче да е хубав!
обичам ви момичета Heart Eyes

# 122
добро утро и от мен Hug
bella_, и на мен ми липсваха твоите кафета   bouquet
ние имахме тежък инцидент в петък - кучето ни изподра лицето и шията на сина ми, бърза помощ, с други думи - голям ужас беше Cry
споделям, защото ви чувствам близки
а сега ще помоля който има ключа на ето това да ми го даде Praynig и да ми кажете на 14 ли се шие

от сърце ви желая лек ден и честито на всички именници, сред които е и мъж ми

# 123
dianjeli3,виж тук:
http://picasaweb.google.bg/dilqnav/VERVACOVariosI#
вчера пуснах този линк за jenshen71,която търси сватбени гобленчета,но има и това което търсиш ти Grinning,малко са разбъркани обаче,огледай ги  Peace

# 124
  • из България
Еха Белла се върна,мерси за кафенцето страхотно е.Аз съм до никъде с моя гоблен,лек ден ви желая.

# 125
# 126
dianjeli3,
ето ти още един вариант на схемата

Anya_BG,
този ли гоблен търсиш?

# 127
  • Ямбол
Добро утро на всички. Unknown_lady много ти благодаря за схемата на лалетата.  Hug

# 128
Да покажа и аз напредъка от мойто гобленче. Много ме кефи  Flutter. За отмора и почивка си е направо супер.

# 129
здравейте момичета
много се радвам за красотите които създавате. аз още съм на облаците на буше ама се надявам скоро да приключа ама май преди това ще взема пак да раснообразя с друг гоблен 4е ми писна. утре ще се похвала с напредъка си.
а на jenshen71 изпратих ти на пощата един гоблен за сватба защото още съм боса и не се справям с качването на зипван файл за да го видят васи4ки има го в албума ми. дано ти хареса ето снимка
https://www.bg-mamma.com/assets/vessur/img/not_found.png
лек и спорен ден на вси4ки

# 130
  • гр.Добрич
dianjeli3, този гобелен го ших в оригинал на 14-ка бяла, така че смело го започвай.

# 131
Здравейте и от мен, момичета.

Ето и един линк за безплатни схеми.
Има доста интересни неща.
Може да си харесате нещичко.

http://www.gobleni.info/index.php?option=com_content&task=bl … d=2&Itemid=30

# 132

Пепи, много е хубаво, с риск да съм банална вече и аз, по кой ключ го шиеш "за твоя рожден ден"?

# 133
# 134
следващото, което ще шия е това

Снощи го купих от къде мислите?Simple Smile)

Мислех да почвам Бистрото и даже разпределих конците, което ми отне два дни, че са доста,
но ще го замразя и докато чакам да дойде морската дама
 ще шия пейзажа дето кетри още не е показала:)

А иначе ето как изглежда почти завършения ми пейзаж/ Като го снимах, забелязах, че съм забравила френския възел/
Не е рамкиран, временно го сложих в рамката, за да има приличен вид за снимката:))
Сниман на стайна и на дневна светлина:))

Общи условия

Активация на акаунт