Гоблени-55

• 56 371
  • 437
  •   1
Отговори
# 90
zhanka, какво точно имаш предвид под еднакви знаци за различни цветове  newsm78
ако дават номера от 10 до 15 че са един цвят е нормално. те така са ги разположили на разграничителя и затова така са отбелязани на схемата

# 91
Записвам се с едно етапче

Кой питаше за гобленов бод на А-14? Водата вдясно цялата е гобленов бод, с 2 или 3 нишки. Облаците, също. Добре покрива според мен.

# 92
Ето я и новата придобивка в нашия дом , готова рамкирана и осветена .http://www.snimka.bg/album.php?album_id=369020&pid=12156192

# 93
Дъмпер , аз на работа го свалих и разпечатих и напр. на цвят 368,369 ми е дало еднакви знаци, но сега го намерих в dump.ru, това маай е друг пренабор
http://dump.ru/file/2458762 ще го сравнявам утре.

# 94
много цветове в тоя пренабор  newsm78 по-добре си намери оригиналната схема според мен  Peace

# 95
Аз започнах днес това слончето симпатичното  - с 3 ката конец го правя...
А моята щерка  ме издебнала като отидох до тоалетната , и като си връщам - гледам я шие , задълбочено и старателно... #Crazy   hahaha Laughing Laughing "тропосала "  тук-там по някой бод надве-натри  hahaha hahaha
И ми казва : "Аз шия слонето"  Laughing Laughing Естествено , не й се скарах , а казах че много красиво е станало слончето  Whistling Blush , И тя :  newsm03   

Последна редакция: нд, 10 май 2009, 01:13 от Мимито & Светла

# 96
Добро утро,
заповядайте по чашка кафе Wink

Инка,много ме е яд,доста отдавна съм регистрирана в torents.ru даже вчера си издирих активационният имейл,но като искам да вляза ми дава неизвестен или неактивен потребител newsm78 #Cussing out,ще го мъча пак.
jenshen71,видях,че спешно ти трябва моделче за сватба,ето тук има един два,може пък да ти харесат,заповядай:
http://picasaweb.google.bg/dilqnav/VERVACOVariosI#
Хипатия,за схемата на "Нощната фея" съм се уговорила с момичето да се видим и да ми я даде да си я снимам още преди повече от месец,но аз все не мога да се организирам,когато го направя ще постарая да я сканирам и да ви я предоставя.
...на мен Васко май ми се разболява,след всичкото лудуване вчера навън,беше страшна жега,а коварният бургаски вятър подухваше от време на време и в резултат носа му е задръстен и цяла нощ не сме спали Tired,а смятах да го пускам на градина ooooh!
Мимито & Светла,и Васката все ми тропосва панамата Crazy
goody Hug Heart Eyes
Желая ви хубава неделя Heart Eyes

Последна редакция: нд, 10 май 2009, 08:39 от bella_

# 97
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
доволна съм

# 98
Ех, Белла, ти правиш най-хубавото кафе!!! Много се радвам, че пак го сервираш  Hug!

zhanka и на мен ми се е случвало, когато разпечатам екстрадиран в графичен вид ключа от ПМ, да ми излезе на мястото на някои знаци едни малки правоъгълничета, вместо знака.
Отварям ключа директно от бутона I и разпечатвам от там. Няма проблеми  Peace.

Последна редакция: нд, 10 май 2009, 08:53 от 3ори

# 99
zhanka,
 в схемата наистина знаците се повтарят.Там се ползва един цвят конец, но с различен брой нишки.
Може да се поправи директно в програмата. Аз имам и един друг файл- там знаците не се повтарят.
Виж този дето си свалила и , ако и в него с е повтарят ще ти дам моя

# 100
Добро утро, момичета!
Бела благодаря за кафето  Hug
Хепатия втория залез на Гобленсет ми хареса, но нещо не мога да  го отворя можеш ли да го направиш в .PDF формат

# 101
а схемата цветна да е или черно-бяла?
Под цветна имам предвид така както се вижда в Паттерн макер. С оцветени в съответния цвят квадратчета

# 102
Под цветна имам предвид така както се вижда в Паттерн макер. С оцветени в съответния цвят квадратчета
черно бяла, ако може

# 103
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
мам схемите на тези залези

ще мога да ги кача в мултито, когато си спомня паролата  Blush

# 104
черно бяла, ако може

http://dump.ru/file/2581970

Общи условия

Активация на акаунт