Банята,10та тема

• 72 687
  • 527
  •   1
Отговори
# 450
  • В центъра на Вселената...
mecherali благодаря за отговора.
Много харесах моделите кабини от този сайт: http://www.kolo.click.bg/produkty_serii_kabiny_niven.html.  Искам точно такава семпла кабинка. Някой има ли от тази фирма да сподели впечатления. Харесват ми също, че коритата са нискички и има различни варианти на отваряна на вратата...

# 451
Ако ми позволиш пак ще се намеся с моя информация. Е, затова става дума newsm10 Когато избирах нашата кабина, се "влюбих" първо в тази.Видях я в DECOR CERAMIK, но бързо ме попари цената, нашия бюджет беше ограничен и не можехме да дадем ако не се лъжа 1700лв.(90 х 90 ). Но ако разполагаш със средства, това е кабината. Аз поне я видях на живо и много ми хареса.

# 452
Ооооооо, значи и аз ще си я гледам само на картинка...Жалко  Mr. Green

# 453
Ооооооо, значи и аз ще си я гледам само на картинка...Жалко  Mr. Green

А, пък тази ми беше втори избор - обаче с поръчка за средата на юли и 100 % предплащане за размер 80 х 80 (малка за нашата баня Sad ) общо май беше 900 лв. Но времето ни притискаше, а пък и в крайна сметка ни е малка.

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=387202&pid=13099768

# 454
mecherali  Grinning Май само ние с теб  пишем тук. Видях в албума ти снимката на душ кабината с лайсните отдолу и разбрах какво сте искали първоначално. Това беше и нашата идея. Да няма корито и вместо да издигаме праг да сложим някакви такива лайсни. Дали не може да се направят от някоя фирма, коята слага дограма? Или има значение материала? Защото имаме приятел, който се занимава с това и може да ни направи такова нещо, а ние да си поръчаме само вратите  newsm78 Ох, не знам... Благодаря все пак, че сте пълни с идеи   bouquet Все пак важно е да е направено така, че да не изтича вода...

# 455
mecherali  Grinning Май само ние с теб  пишем тук. Видях в албума ти снимката на душ кабината с лайсните отдолу и разбрах какво сте искали първоначално. Това беше и нашата идея. Да няма корито и вместо да издигаме праг да сложим някакви такива лайсни. Дали не може да се направят от някоя фирма, която слага дограма? Или има значение материала? Защото имаме приятел, който се занимава с това и може да ни направи такова нещо, а ние да си поръчаме само вратите  newsm78 Ох, не знам... Благодаря все пак, че сте пълни с идеи   bouquet Все пак важно е да е направено така, че да не изтича вода...

Laughing Май така се оказва, аз съм на работа и помежду другото размятам снимки от морето на приятели и следя форума  Wink Но би било хубаво да се включи  и някой дето има повече инфо. Някой тук във форума беше писал за тези лайсни - мисля че са направени от някакъв материал кореан ( кореанова лайсна) подобен на керамичен профил, но по-здрав.Има и такива отлети елементи от други материали, както и от истински камък по инфо на нашия майстор. Но нека наистина някой, който е на ясно да даде инфо. Ние вече сме готови, но поне при вас ако може да стане по първоначален замисъл  Wink

# 456
mecherali, от къде си купувала дъската за тоалетната чиния? в нашата баня фризът е с такива раковини.

# 457
Практикер, но май има и в Бриколаж! Виждала съм и в Метро подобни, но на друга фирма - нашата е немска. Wink

# 458
момичета, дали може да се поръча само преграда например от поликарбонат/ да не е напълно прозрачно, ами матирано нещо/.Вкъщи в банята имаме нещо като праг и бяхме със завеса, но не ми харесва и я махнахме-та затова ми трябва само преграда newsm78-дано разбирате какво питам

# 459
Здравейте момичета,
Съвсем наскоро си купих супер мебел от АМИК 94. Не го бъркайте с АМИК ИНТЕР. Много съм доволна. Наистина, както ми обясниха материала си е ПВЦ от всякъде и покритието е супер. В момента са направили 15% отстъпка от цените през интернет магазина им. 
Купих си и свещи и страхотни сапуни, изръсих се 50 лв. ... ужас дано не ме бият в къщи. Laughing

Niama da te biat maja ti e sobstwenik na firmata a brat mu e sobstwenik na drugata-AMIK-Inter, za tova ne ti pravi hest da piheh taka

# 460
Здравейте момичета,
Съвсем наскоро си купих супер мебел от АМИК 94. Не го бъркайте с АМИК ИНТЕР. Много съм доволна. Наистина, както ми обясниха материала си е ПВЦ от всякъде и покритието е супер. В момента са направили 15% отстъпка от цените през интернет магазина им. 
Купих си и свещи и страхотни сапуни, изръсих се 50 лв. ... ужас дано не ме бият в къщи. Laughing

Niama da te biat maja ti e sobstwenik na firmata a brat mu e sobstwenik na drugata-AMIK-Inter, za tova ne ti pravi hest da piheh taka  www.amik-inter.info poglednete i precenete dali mebelite sa hubavi

# 461
http://www.bgphoto.net/Photos.aspx?UserId=18703&AlbumId=92137.От къде мога да си намеря такава стъклена преграда за баня,някой знае ли?  newsm78

Поръчай си при някой майстор на алуминиева дограма. Те ги правят-кеф ти плъзгащи ,кеф ти -стоящи...
Много благодаря Winkне бях се сетила
Firma EMIR predlagat pregradi

# 462
Без реклами и на кирилица, моля   Peace

# 463
момичета, дали може да се поръча само преграда например от поликарбонат/ да не е напълно прозрачно, ами матирано нещо/.Вкъщи в банята имаме нещо като праг и бяхме със завеса, но не ми харесва и я махнахме-та затова ми трябва само преграда newsm78-дано разбирате какво питам
Opredeleno razbiram pregradi se predlagat v firma EMIR

# 464
Най-сетне да се включа и аз с недовършените си бани:

малката: http://www.snimka.bg/album.php?album_id=392559&pid=13102463,
и голямата: http://www.snimka.bg/album.php?album_id=392559&pid=13102473

Сега, ако някой ми каже къде мога да поръчам PVC шкафове с мивки по собствен проект и размер, ще съм безкрайно благодарна.

Общи условия

Активация на акаунт