Банята,10та тема

• 72 724
  • 527
  •   1
Отговори
# 240
Момичета,ще се радвам ако споделите мнението си за проекта на новата ми баня.
Цветът не е точно същия,малко по-светло розово  и по-млечно е на живо!
Изглед отгоре   http://bg.fotoalbum.eu/viktori/a282661/00000001
http://bg.fotoalbum.eu/viktori/a282661/00000002
http://bg.fotoalbum.eu/viktori/a282661/00000004

Утре ще трябва да я поръчам.
Много ще се радвам ако ви  хареса.
Ако имате забележки-приемам ги.Да коригираме ако има недостатъци,за да не стане късно после.
Чакам ви  Hug

Последна редакция: пн, 01 юни 2009, 01:11 от viktori

# 241
На мен ми харесва! Само се чудя защо белите плочки от двете страни на кабината не са симетрични на нея? - в смисъл, че от едната страна (лявата) имаш май две колони, а от дясната - една  newsm78
И да не забравиш лампи над/около огледалото Simple Smile
А защо не направите кабината по-голяма - сякаш има място (или си е достатъчно голяма?)
Ама като гледам и др. си мисля - не може ли мивката да е срещу вратата, да те посреща огледалото така да се каже (лицевата страна на банята:)), а душа - вдясно от вратата на ъгъла.... извинявай, ама аз нали отдавна съм си признала, че нщ не съм добре и като видя баня и почвам да размествам Simple Smile

# 242
  • София
Изглежда супер!

Имам едно единствено предложение, или по-скоро питане. Ако е само баня, без тоалетна - защо не си преградите за голяма душ кабина цялата дължина на стената? Така ще ти се оформи значително по-голямо пространство за самото къпане, което го прави много приятно. Пък и ще можеш вътре в кабината да побираш корито за дете или теб и дете или дете и играчки...

То зависи и от стила ви на живот и навиците, де. Може да изкарвате време в по-дълги козметични процедури като намазване с неща извън душовото пространство.

Но на мен много ми допадна това решение. Душ-кабината ми е оформена от плочки с мъничко прагче и отгоре параван с плъзгаща се врата до тавана. Широка е 1,20 не около 1м и усещането е все едно си имаш душ-стая. Някак на воля се къпеш.. ама го обясних  Rolling Eyes

а, ето и мнението mamanin, която ме изпревари  е за по-голяма душ кабина.

Последна редакция: пн, 01 юни 2009, 00:31 от get_real

# 243
И аз ей тва точно си мислех за по-голяма душ-кабина Simple Smile Че като видя някой да няма тоалетна и веднага му завиждам за повечето място за къпане Simple Smile

# 244
Душ кабината ще е по-голяма и квадратна. Мивката няма да е такава а вградена в мебел и светлинки ще има непременно.
На мен ми харесва! Само се чудя защо белите плочки от двете страни на кабината не са симетрични на нея? - в смисъл, че от едната страна (лявата) имаш май две колони, а от дясната - една  newsm78
И да не забравиш лампи над/около огледалото Simple Smile
А защо не направите кабината по-голяма - сякаш има място (или си е достатъчно голяма?)
Ама като гледам и др. си мисля - не може ли мивката да е срещу вратата, да те посреща огледалото така да се каже (лицевата страна на банята:)), а душа - вдясно от вратата на ъгъла.... извинявай, ама аз нали отдавна съм си признала, че нщ не съм добре и като видя баня и почвам да размествам Simple Smile
И аз исках мивката да е там,но е технически невъзможно,заради ВИК, а срещу вратата има прозорец,но тези които са правили проекта не са го поставили.

# 245
Абе вярно бе,наистина,че не са симетрични фризовете от към кабината.Ще се коригира.Много благодаря Hug
Между другото приемам и други предложения за розови плочки  bouquet

# 246
А искаш ли още варианти за подреждане на плочките?

# 247
Абе вярно бе,наистина,че не са симетрични фризовете от към кабината.Ще се коригира.Много благодаря Hug
Между другото приемам и други предложения за розови плочки  bouquet
Мисля, че вариантът параван от стена до стена ще е  по-удобен. Иначе плочките са хубави. Мога ли да те попитам от къде са? А за проекта: не е лош, но на тази голяма баня мисля, че може да се измисли нещо по-интересно.  smile3521

# 248
  • София
Аз си намерих мечтания цвят фугин на Сточна гара. Dani_Frango, още веднъж благодаря  Hug

Eva_Beva, ако още надничаш в тази темичка, я кажи на коя марка ти е оранжевия фугин за банята? Аз не намерих нищо подходящо за оранжевите ми плочки. Всъщност съм гледала гамите на Церазид, Теразид и на Боро, но нищо подходящо в оранжево не видях.

viktori, много ми харесва проекта ти за баня.

# 249
viktori, как ти завидях за обширната баня  Hug
Плочките са много приятни, а другите забележчици момичетата преди мен вече са ги направили.

Дано да ти се получи красива банята, ще очаквам снимчици, когато е готова.  Peace

# 250
  • у дома
viktory, може ли да питам - душ кабината се продава в магазина или някой ти я изработва?
Страшно ми харесва проектът ти, цвета е чудесен

# 251
  • Под Сините камъни
viktory страшно ми харесва

# 252
viktory много е красиво Embarassed никога не съм харесвала розови плочки, ама ей на промених си мнението.  bouquet

# 253
Аз само да кажа, че има раздвиждане по моята баня, ама едно такова никакво....

Харесахме един майстор за плочките, утре мъжа ми има среща с още един и решаваме окончателно. Първия е обявил цена 22лв за стени, 25 лв за пода, 180лв за поставяне на душ, WC, мивка. Имаме само 2 лайсни, едва ли ще вземе много пари. Другите екстри като наизлязат ще го мислим. Може да почне до 2 седмици.

Но....., тук идва голямото НО - още не сме купили нищо освен плочките  #2gunfire  А и ВиК майстор ще ни трябва. Но с такъв мъж,  трае, трае и изведнъж като като каже юрушшшшшш, а аз съм пълната противоположност, мисля, премислям, разглеждам, чета и ще видим как ще се разберем. Виждате, че в момента не живеем в София и аз съм с едно малко смукало (да ми е живо и здраво, още го кърмя и сме като залепени) и обикалянето по магазините ми е почти невъзможно. Санитария сме харесали от http://ceramicagsg.it/, ще видим кога може да я доставят. Шкаф за мивката харесах, ама струва 3000 лв и бързо се отказах и сега търсим нови предложения.

Молбата ми е да ми препоръчате магазини, от които да изберем душ и плитко/ниско корито.

Благодаря!!!!

# 254
  • София
viktory много е красиво Embarassed никога не съм харесвала розови плочки, ама ей на промених си мнението.  bouquet
newsm10

Общи условия

Активация на акаунт