Банята,10та тема

• 72 765
  • 527
  •   1
Отговори
# 225
Мушмуроче, в Сико са много скъпи тези работи. Аз си купих с кръгла пита, обаче, за около 120лв. Потърси в повече магазини.

# 226
  • София
Хи-хи-хиии, Mushmuroche, дай да видим резултата Simple Smile радвам се, че съм помогнала с идейка.

# 227
Момичета,помните ли чия беше банята със стъклените тухлички?Благодаря!

# 228
  • София

не сме я пробвали още, но тази седмица и това ще стане, тогава ще докладвам.
Да, параваните са поръчка.
ще чакам с нетърпение мерси  Hug
а параваните от къде поръчахте?

докладвам след първи душ снощи - ми излиза малко навън водата, въпреки, че видимо уплътнението се опира в пода. Излиза полукръг около ъгъла, който в най-високата си част е 15-ина см. Като се намали дебита на водата се оттича в канала.

# 229
Е, не е болка за умиране. Ако беше с готово корито, сигурно щеше да тече.

# 230
Момичета, ще ме извините ако тук не е мястото, но да попитам-харесах си капак за тоалетната чиния-едно сиренци представлява т.е. това е може би най-интересния вариант ,който съм виждала.Та въпроса ми е има ли някъде из виртуалното пространство сайт, където могат да се видят разни модели  newsm78

# 231
Мушмуроче, в Сико са много скъпи тези работи. Аз си купих с кръгла пита, обаче, за около 120лв. Потърси в повече магазини.
Дени, на коя фирма е твоят смесител и доволна ли си. Иначе, обикалянето сега започва.  Grinning Ако не се откажа от квадратния, едва ли ще намеря по-евтин, но пък плочките, които харесахме не са скъпи, така че може и да компенсират.

Колкото до проекта ми с Фотошоп (на който толкова се радвам), ако намеря начин да си спестя качването в сайтове за снимки  Simple Smile(нямам регистрация и става дълга процедурата) ще го покажа.

# 232
Mushmuroche , нашия душ е като този който си показала , но е китайски или тайвански, супер си е , даже е с една ръкохватка и има стационарен душ и душ слушалка . Взехме го от магазин на сточна гара (тези дето са за строителни материали наредени един до друг) за 250 лв с доста години (мисля че 5год.) гаранция , така че и скъп и евтин да е за това време все ще си изкара вложените пари  Thinking

# 233
Глупаво е да си призная, но ремонтът ни цикли месеци наред, защото не можем да изберем мивка и тоалетна чиния.  newsm78

Знам, че повечето тук са обикаляли и имат впечатления, затова моля, споделете, къде си струва да се ходи, къде има разнообразие и интересни предложения. Може би е важно да добавя, че не търсим нещо скъпо, но не и баналните модели на Видима и пр.

Освен това издирвам ъгли за баня, които да не са от метал или пластмаса. Виждала съм на картинка прозрачни - предполагам стъклени или някаква керамика - но търсенето ми по магазините не се увенча с успех.

Ще съм благодарна да споделите малко опит по тази част!  Hug

Последна редакция: чт, 28 май 2009, 01:53 от antena

# 234
Мушмуроче, още не сме влезли в жилището и не мога да дам отзиви за душа. Аз харесах питата, защото е позиционирана над главата и водата ще пада отгоре. Има и отделна слушалка. При товя вариант имаше ли? Защото слушалката се ползва повече. А за фирма не мога да ти кажа, защото съм махнала етикета, уж не е китайски, а от Италия. А магазинът е редови -а такива изделия.

# 235
  • София
Пак аз и пак с молба за помощ Simple Smile
Знаете ли къде другаде, освен в Бриколажа се продават фугиращите смеси на Терезит? Само там ги видях, но този цвят, който ми пасва най-добре на плочките беше свършил. Търсих по други магазини, но на Терезит не намерих. Ходих в Практикера, там имат само на Церезит. Гледах и гамата на Боро в магазина на околовръстното, но от тяхната гама нищо не ми пасва. А утре трябва да занеса фугина за коридора и кухнята, а още не съм го купила. Помагайтееееееееееее  Praynig

# 236
  • София
lo80, Simple Smile

# 237
  • София
Леле, нещо ми се случи с поста Embarassed Бях писала да првериш по магазините на Сточна гара, защото са добре заредени. Аз миналата седмица също като теб обикалях да търся определен цвят фугин, само че на Церезит. Само там намерих Peace

# 238
  • София
Dani_Frango, благодаря ти за бързия отговор!!! На мен толкова ми е изфирясал мозъка, че бях забравила за това място. Утре сутрин ще мина от там.
Благодаря ти, че ме подсети   Hug

# 239
  • София
Dani_Frango, ти като спомена, че търсиш фугин на Церезит, провери ли в Практикера и в Бриколажа? И на двете места предлагат фугините на Церезит, може да имат твоя цвят.

Общи условия

Активация на акаунт