Банята,10та тема

• 72 787
  • 527
  •   1
Отговори
# 210
  • София
get_real  благодаря  Hug

# 211
  • София
Обиколи още няколко магазина, не се хвърляй на първия. Примерно, плочките, които ние си взехме ги намерихме с десетина лева по-евтино от масово предлаганата цена за тях в магазините. Майката му е в обикалянето Simple Smile луди станахме покрай тази баня ей Simple Smile
И на нас до тук разходите за банята ни са към 3500-4000 лв., а не сме купили още всичко необходимо. Взели сме само плочките, смесителите, без душ панел, тоалетната чиния, казана за вграждане, мивката и шкафа. Не сме купили още аксесоари, сифони (2 бр.), вентилатор, паравана, който ще е около 1000 лв и той... и цената за труда. За крайната калкулация не ми се мисли просто!!!

# 212
  • София
Плочки има хубави във всяка ценова категория.

Нашата цел беше максимум 30 лв. на квадрат и намерихме много приятни, но рядко срещани
има ги снимани тук
http://picasaweb.google.com/pazaruvane/UDoma#
Но - много се колебах дали да не си взема едни много приятни на КАИ груп - български, няма ги на сайта им да съжаление - свежи ярки цветове и модерни, явно са нова колекция - за 19 лв. на квадрат.
Трябва да пообиколите и ще намерите каквото търсите и на добра цена - дори да отидете в големи магазини, определено не сте видяли всичко. Ако сте в София - обиколете по Симеоновско шосе магазините - много магазини с голяма площ на едно място

# 213
Finty, на мен също ми предстои ремонт на банята. Спряла съм се на плочки на KAI. От майстори чух, че били много качествени, дори по-добри от вносните, а цената е повече от приемлива. Би ли споделила къде си видяла плочки от новата им колекция. Става въпрос за София. Благодаря предварително.

# 214
  • София
Ще ти кажа, но мисля че няма да ти свърши работа, защото ги гледах през октомври, а преди няколко месеца май видях че са затворили магазина - той беше на симеоновско шосе номер 1

плочките бяха бели с червено и сиво ако не се лъжа - може да видиш при някой от дистрибуторите на КАИ за последни каталози.
Може и аз да греша, но съм почти сигурна че бяха на КАИ.

# 215
Finty, благодаря за отговора. Явно ще трябва обикаляне, а времето ми е много ограничено.

# 216
Finty, благодаря за отговора. Явно ще трябва обикаляне, а времето ми е много ограничено.

А какви цветове или още не знаеш?
А защо не видиш и в сайта им - имат каталог... или там не е всичко?

# 217
Прегледах сайта им, но предполагам, че не е обноваван наскоро. А за цвят - нещо, което да грабне окото, без да е много ярко.

# 218
  • Ямбол
Моммичета да ви питам, извинявам се ако сте  обсъждали вече Embarassed  има ли лира или нещо като радиатор за баня на ток и ако някой е позвал доволни ли сте?

# 219
Прегледах сайта им, но предполагам, че не е обноваван наскоро. А за цвят - нещо, което да грабне окото, без да е много ярко.
На мен тези ми се сториха малко по-различни от повечето им Simple Smile http://www.kai.bg/Files/MainPictures/Big/71469ceafa8566e91254a77416e96096.jpg

# 220
mamanin, тези ги видях и не са лоши. Но аз съм ограничена и от размера. Трябват ми плочки 20/30 см. Иначе ще падне голямо рязане.

# 221
  • Шумен
На мен тези ми се сториха малко по-различни от повечето им Simple Smile http://www.kai.bg/Files/MainPictures/Big/71469ceafa8566e91254a77416e96096.jpg

Аз тези ги заглеждам тук на един магазин отскоро. На живо са много хубави. Само фриза не съм виждала.
Иначе се бях спряла на лилавата Осака.
http://www.jessica.bg/bg/creators/KAI/seria/Osaka/
Ето тук са всички цветове на Осаката.

# 222
За КАИ ви пожелавам успех. От два-три вида плочки, въпреки че съм от Шумен и ходих и в завода, не можаха да ми осигурят. Нямат наличност, ако поръчаш не се знае ще има ли и трябвало да се заявят количества и пр. Та не можах от техните да си взема. А и нямат богат избор.
  ЗА пестеливостта в банята си позволих следното: за да не купувам фриз от 14 лв. за площта зад ваната, която няма да се вижда/ ги изрязахме от плочките.

# 223
Моммичета да ви питам, извинявам се ако сте  обсъждали вече Embarassed  има ли лира или нещо като радиатор за баня на ток и ако някой е позвал доволни ли сте?

Разбира се, че има. Зависи какво търсиш: нещо по-обикновено или нещо по-дизайнерско. Разбира се, че си е удобство да го имаш, дори и не само в банята а и в други помещения( спалня, хол, дори и за коридор).

# 224
Здравейте и от мен!
Откраднах си  Simple Smile идеята на lo80 за проект със Фотошоп. Благодаря ти lo80, не се бях сетила за този вариант. Та вече знам как ше изглежда моята баня.
Да попитам само, имате ли наблюдения върху качеството на китайските душ смесители. Влюбих се в тези с квадратната форма http://www.siko-s.com/product.php?sr=5&r=10&r1=35&p=620а другите (не китайски) варианти са двойно по-скъпи.

Общи условия

Активация на акаунт