Отговори
http://bsstruma.bg/news/12433/Деветокласничка-ОТ-БЛАГОЕВГРАД-нахлупи-кошче-за-боклук-върху-учителка-по-химия
Какво е мнението ви по темата?

# 1
Една неправомерно написана двойка на ученичка в 9-и клас ли е най-важното нещо в държавата", троснато коментира зам.-директорката на училището Даниела Цветанова

Според мен това изявление е по-притеснително.
Зам. директорката не осъзнава, че "една неправомерно написана двойка", която е "неправомерно на- писана" не заради неточно оценяване, а ей така, на инат, отприщва неподозиран скандал.

Учителите нямат задръжки, които да ги спрат да не се заяждат на дребно с децата, учениците нямат задръжки, които да ги спрат да не реагират чрез хулиганщина, за зам. директорката "това ли е най-важното нещо". newsm78

# 2
  • София
Не оправдавам постъпката на момичето по никакъв начин,но пък и нивото на днешните учители (не всички,разбира се) е под всякаква критика! И,да очевидец съм на най различни случки,а не си го измислям! Свидетел съм на доста случай,когато дадена учителка просто не харесва (не й е симпатично) някое дете и отношението й към него е ужасно...от там нататък,каквото и да се направи това няма да се промени!
Младите учителки на по 25-30 години са супер изнервени,от какво питам аз?!Ами когато станат на по 40г.,ами докато станат?А,по-възрастните 50-60 годишни вече изкукват!
Не знам защо не могат да разберат,че уважението трябва да е двупосочно,за да бъдат нещата под контрол!

# 3
Има учители, на които и аз съм искала да им нахлупя кошче на главата, но съм се въздържала.
В случая обаче е закипяла горещата македонска кръв... Grinning

# 4
Има учители, на които и аз съм искала да им нахлупя кошче на главата, но съм се въздържала.
Позната история Peace Laughing

# 5
Мисля, че ще става все по-зле с годините. Младите нямат респект към по-възрастните. Вярно, че има и такива учители, които за нищо не стават, но не е това начина - кошче на главата.

# 6
  • софия
Синът ми,който е в трети клас неведнъж се е прибирал разстроен от учителката си по английски език,която си позволява да сипе обиди по мой адрес в присъствието на всички деца.Поводът е че й поисках обяснение защо ни събра пари за учебници,на които впоследствие видяхме,че пише,че за безплатни.Беше помолена за отчетност с документ,какъвто не се представи.Така и детето ми понася негативи.Не бих  поощрила  хулигански прояви от страна на детето в никакъв случай,но вярвайте ми,след няколко неуспешни разговора с нея,вече на мен ми идва да й стоваря кошчето върху главата!

# 7
  • Варна
Учителката сега няма да я коментирам, но не разбирам-часа е започнал, а девойката яде. Crazy Много ниска култура!

Сетих се в гимназията как обяснявах на учителката по физическо, че зъболекарят ми е казал да дъвча дъвки орбит колкото се може по-често. Joy Толкова се потресе от наглостта ми, че него ден номерът ми мина. Само тогава.

# 8
Мисля, че ще става все по-зле с годините. Младите нямат респект към по-възрастните. Вярно, че има и такива учители, които за нищо не стават, но не е това начина - кошче на главата.
Това мнение съвпада с моето, ще си дояжда закуската в час - вае пак е на у-ще , ще има нахалството да държи сметка на учителя защо я изпитва ... Хайде стига вече , много на сериозно се взеха тези ученици!

# 9
Пише, че е трябвало да яде.

# 10
Не е редно да яде в час и не е редно да задава въпрос на учителката защо я изпитва.
Въпросът е, това ли е правилният механизъм на санкциониране на нередно ученическо поведение- Слаб2!

Въпросът е защо зам. директорката така лежерно отрича наличието на проблем.

# 11
  • Варна
Пише, че е трябвало да яде.
Можела е да изчака до следващото междучасие!
Ако наистина, ама наистина е спешно да яде в момента, по-добре да закъснее за час или да помоли учителката да излезе за малко.

# 12
Хубаво де, нали е излязла и си е дояла навън.
Като ученичка също пиех лекарства, които взимах на точен час, а преди това задължително трябваше да изям нещо. Учителите знаеха за това и се съобразяваха.

# 13
  • София
Не виждам да е описана позицията на учителката и нейната версия за случката. Дори и учителката да се е заяждала и двойката да е неправомерно написана, това момиче трябва да бъде наказано. Не е това нормален начин за реакция. Просто е абсурдно.
По мое време, като имаш причина да закъснееш за час, да ядеш закуска след междучасието или каквото и да било друго, питаш учителя за разрешение. Когато реши да те изпита - изпитва те. Никой не си е позволявал да пита защо точно него ще изпитват. Децата в днешно време нямат абсолютно никакво уважение към авторитетите и просто не знам докъде ще стигне тоя свят. След години шефът ѝ може да се заяжда с нея. Тогава какво?

# 14
Хайде, хайде, всички знаем, че има учители, които си нарочват някое дете и се заяждат с него постоянно!
Обаче пък кофа за боклук?  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт