Отговори
# 30
Глупости на търкалета е обяснението със закуската на момичето.Какво е това заболяване, което налага да си дояждаш в час?!
Заболяването може и да не налага, но лекарствата да. От опит го казвам, но в подробности не искам да влизам Peace Това, че може и да не е истина е съвсем друг въпрос.

# 31
Хайде стига,приемането на кое лекарство налага да се яде точно на минутата WinkНещата са планирани, снимала е клип девойката дори.

# 32
Глупости на търкалета е обяснението със закуската на момичето.Какво е това заболяване, което налага да си дояждаш в час?!
Заболяването може и да не налага, но лекарствата да. От опит го казвам, но в подробности не искам да влизам Peace Това, че може и да не е истина е съвсем друг въпрос.

И да е истина - да си е изяла закуската навън, като предварително се извини и обясни на учителката.

А въпросът "защо точно мен", мисля, че трябва да се забрани от правилникът на училищата.

# 33
Хайде стига,приемането на кое лекарство налага да се яде точно на минутата WinkНещата са планирани, снимала е клип девойката дори.
Лекарството не налага да се яде, а се налага да яде, за да вземе лекарството. 2 години съм била на подобен режим, така че е напълно възможно.
Нещата са били планирани по време на часа, то това е ясно.

# 34
  • Costa Rica

И да е истина - да си е изяла закуската навън, като предварително се извини и обясни на учителката.

А въпросът "защо точно мен", мисля, че трябва да се забрани от правилникът на училищата.

Когато бях даскал, никога не съм имала проблем да разреша на дете с диабет да хапва по всяко време. Това се  договаря предварително, обяснява се на класа защо Иванчо може, а вие - не, край на драмата.

Тук не става въпрос за това. Имаме лигавЕ, което си мисли, че всичко му е позволено. Нито е първото, нито е последното. Просто е било достатъчно тъпичко да пусне клипче и нещата да се размиришат.

Разбира се, пак учителката ще го отнесе.

# 35
Добре, ясно, че едната ще го отнесе повече от другата, ама наистина ли е нормално да говориш за  нечия майка, че е луда?! Аз наистина съм малко чувствителна на тази тема, обаче не е ли и това признак на лошо възпитание, отношение, поведение? Че ученичката е постъпила вандалски се комнтира, ама нищо не се казва за думите на учителката. Даже и да е права, има ли право да говори така? Няма. Както ученичката няма право да яде в час и да обръща кошчета.

# 36
  • Майничка
Да кажем, че за това, какво казала едната, пък какво казала другата, можем да съдим само по преразказаното в публикацията. Единственият факт е наличното клипче.

# 37
  • Costa Rica
Добре, ясно, че едната ще го отнесе повече от другата, ама наистина ли е нормално да говориш за  нечия майка, че е луда?! 
А ти наистина ли вярваш на 100% на всичко, което може да роди една тийнейджърска глава?

# 38
Много е относително . Учителите някога са се смятали за светила , а сега са просто изнервени хорица на средна заплата . Много от моите учители са прекрачвали невъобразими  граници , някой от тях бяха дори толкова некомпетентни , че не знам какво беше мястото им в училището . Някога и аз стигах до  избухване , след като психоложката и част от учителите бяха решили да кажат на майка ми , че съм наркоманка - което беше пълна глупост и разстрои майка ми . И аз бях малко груба с тях , но не бяха коректни . Както бях груба и с друга моя преподавателка , която имаше навика да ме рита и да ме нарича курва . Но в този случаи мисля , че постъпката и е била неуместна . Аз може да съм била груба към моите учители , но никога не съм прибягвала до такива грозни неща . Моите съученици също . Въпреки , че не сме  уважавали преподавателите си , а и с право , знаехме мястото си и решавахме проблемите си вербално . Като цяло в училищата вече цари едно безхаберие и анархия , за което имат вина и учителите и учениците и техните родители . Има граници , които не трябва да се прекрачват и на времето всеки знаеше какви са задълженията му .

# 39
В случая е много лесно да се докаже кой е виновния .
Съучениците са свидетели на всичко .
Дали учителката е обиждала момичето , дали и е имала зъб или
става въпрос за невъзпитана ученичка .
Аз не се наемам да съдя .

# 40
Не на всичко, обаче аз съм видяла повече учители, които обиждат родителите на учениците си, отколкото ученици, които обръщат кошчета за боклук върху учителите си. Не искам да изглежда все едно оправдавам ученичката, далеч съм от тази мисъл. Интересно ще е да чуем версията на учителката, но дори и да я чуем пак не може да е сигурно, че и тя говори истината. Аз лично не бих се похвалила, че съм ръсила обиди без да мисля и едва ли много хора биха.

# 41
В случая е много лесно да се докаже кой е виновния .
Съучениците са свидетели на всичко .
Дали учителката е обиждала момичето , дали и е имала зъб или
става въпрос за невъзпитана ученичка .
Аз не се наемам да съдя .
Ако учениците не харесват учителката  , повярвай ми могат да измислят какви ли не истории само и само да изяде дървото .

# 42
Не на всичко, обаче аз съм видяла повече учители, които обиждат родителите на учениците си, отколкото ученици, които обръщат кошчета за боклук върху учителите си. Не искам да изглежда все едно оправдавам ученичката, далеч съм от тази мисъл. Интересно ще е да чуем версията на учителката, но дори и да я чуем пак не може да е сигурно, че и тя говори истината. Аз лично не бих се похвалила, че съм ръсила обиди без да мисля и едва ли много хора биха.

Публичното порицание на учителите не е от полза на никого.

Има си ред, по който се действа. Нито вярвам, нито не вярвам, че учителката е виновна.

Аз лично бях много предубедена спрямо едната учителка на дъщеря ми, но първо нито съм говорила пред детето, нито пред никого. И второ - оказа се, че детето на жената дето насоли учителката е "златно" и за него не се намери добра градина, нито учител.
Освен това говоря на детето, че ако има нещо трябва да споделя с мен. ВЕДНАГА. Много разговори водим на тая тема. Тормоз с месеци, да бе!

Делфина, "защо точно мен", имах предвид, че девойката е питала защо точно нея ще я изпитват  Peace

# 43
  • Варна
Във фейсбука си ученичката коментира, че причината не е писаната двойка, а:
" Просто това не е допустимо за един учител да говори такива нецензурирани думи и да говори глупости и да обижда учениците и родителите им!!!!"

# 44
Ами освен шапки да хвърляме, че не е взела огнестрелно оръжие да се разправи с учителката както московския ученик преди 10-ина дни. Че и един полицай застреля.

Фактът, че има клип, говори за предумишлено злодеяние. Доколкото ми е известно, наказателна отговорност се носи от 16 г., юристите да кажат. За сравнение в Шотландия тази възраст е 12, доскоро е била 8 г., в Англия и Уелс - 10 г.

А пък "аргументът" че, видите ли, трябвало да си хапне детето, не издържа, понеже това се знае предварително, любящата й майчица да й приготвя храна от вкъщи, със сигурност ще й стигне междучасието да си я изяде. Още един комплект родители, които са оставили някой друг да им свърши работата, имам предвид възпитанието на отроковицата.

Общи условия

Активация на акаунт