Банята,10та тема

• 72 767
  • 527
  •   1
Отговори
# 180
Оооо, миличка нова звезда, според мен бялото се поддържа много по-лесно от какъвто и да е друг цвят Simple Smile Доста теми се изписаха по въпроса  Laughing

# 181
Eva_Beva, благодаря ти, много! Hug

# 182
Хора, тъй като не знам кога ще бъде изчестена нашата баня, ви пускам снимки на мръсна, но затова пък завършена вече такава
- липсват само аксесоарите, за тях забивам голяма чуденка.

снимки
Гуш да те питам и за банята,как е с този сифон лентовидния? доволна ли си
излиза лити вода от вратата на кабината,а тя по поръчка ли ти е?
много добре е станало  Hug

# 183
  • София
Хора, тъй като не знам кога ще бъде изчестена нашата баня, ви пускам снимки на мръсна, но затова пък завършена вече такава
- липсват само аксесоарите, за тях забивам голяма чуденка.

снимки
Гуш да те питам и за банята,как е с този сифон лентовидния? доволна ли си
излиза лити вода от вратата на кабината,а тя по поръчка ли ти е?
много добре е станало  Hug

не сме я пробвали още, но тази седмица и това ще стане, тогава ще докладвам.
Да, параваните са поръчка.

# 184
  • София

А, дали някой може да ми каже къде могат да се намерят такива вани с душ кабина (като в презентацията на mamanin)?

# 185
Откривам набързо тук такива http://www.comfort.bg/bg/фирми/profile/дирекс-21-оод.html (http://www.direx21.com/)
 (ама нямам личен опит, та ако някой има - да казва)
ще потърся още...
ето и тези: http://jordy22.com/ishop.php?productID=979
и тук http://elis.ida.bg/vip_teuco_255_bg.php

Последна редакция: нд, 24 май 2009, 17:38 от mamanin

# 186
Бихте ли споделили как най-лесно се чистят лепенките по фаянса?
Пробвах да ги отлепя с дърпане, но не става и явно ще трябва друг метод..
А има таман 4-ри..  ooooh!
Циф, топла вода, ситна тел..???

# 187
  • София
Бихте ли споделили как най-лесно се чистят лепенките по фаянса?
Пробвах да ги отлепя с дърпане, но не става и явно ще трябва друг метод..
А има таман 4-ри..  ooooh!
Циф, топла вода, ситна тел..???

Пробвай с ацетон (има го в повечето лакочистители).

# 188
аз имам добър опит с лепенки (но не на фаянс, ама трябва да е все едно) с WD 40, а имаше подобна тема за махане на лепенки от стъкло и помня, че помагала биопаста на Дионис (аз не съм пробвала и не знам)

# 189
А, момичета, какво ще кажете за фирмите за мебели за баня? Има ли такива които "задължително" да избягвам? Аз ще трябва скоро да поръчвам и гледах, че Амик дават добри цени. Дали някой има опит с тях? Или някои други... Моля споделете!

Да, мога да ти кажа кои да избягваш, ако искаш да поръчаш по собствен размер - "Дейзи 13".
По проект, съгласуван със служителката в магизина на Дейзи 13, шкафчето в банята трябваше да изработят те. Когато залепихме плочките, викнахме ги за размери и някакъв техен дизЛайнер дойде, мери, чеса се по главата и каза: "Не става!" Отне ни сума ти време да го убеждаваме да каже, защо не става, но някакъв смислен аргумент не чухме. А цвета на залепените плочки, разположението им и модела на мивката и аксесоарите са съобразени с тяхното тъпо шкафче и всичко вече е купено. Направо  #2gunfire Голямо ходене по мъките беше, докато измислим кой и как да изработи въпросното шкафче. В крайна сметка ORT го направиха от фурнирован МДФ с плот от кориан. Верно, качеството е изключително, но ни излезе златно.

# 190
  • София
Мерси, mamanin. Както винаги си много бърза с отговорите  Simple Smile.

Аз търся вариант, при който да влизаш директно от пода в душкабината, а не от ваната. Мисля, че това което ти е в презентацията (стр. 9, първата снимка) е нещо такова. Ух, нещо не мога да я сложа тази снимка, за да ти покажа, коя имам предвид.

Нашата баня вече е в ход, но ще се заемам и с банята на баща ми докато съм набрала скорост  Simple Smile. Лошото е, че тя е много малка 200/150 см с вход 80 см по средата на широката страна. Ще гледам да пусна някоя схема скоро.

# 191
  • София
Брей! Пък аз тъкмо гледах в Практикер, че шкафчетата на Дейзи 13 са направени по-добре от тези на Амик  newsm78.

# 192
Брей! Пък аз тъкмо гледах в Практикер, че шкафчетата на Дейзи 13 са направени по-добре от тези на Амик  newsm78.

Политиката на Дейзи13 е да продава предимно готови продукти. Ако харесаш готово, мисля че няма да имаш проблем, но ако си решила да поръчваш - откажи се, за да не се забъркваш във филми като нас.

Моделите на Амик не звучат особено съвременно. Викард имат сполучливи неща, но не съм ползвала техни продукти. Останах с впечатление, че Дейзи 13 и Викард имат еднаква технология на производство.

# 193
Мерси, mamanin. Както винаги си много бърза с отговорите  Simple Smile.

Аз търся вариант, при който да влизаш директно от пода в душкабината, а не от ваната. Мисля, че това което ти е в презентацията (стр. 9, първата снимка) е нещо такова. Ух, нещо не мога да я сложа тази снимка, за да ти покажа, коя имам предвид.

Нашата баня вече е в ход, но ще се заемам и с банята на баща ми докато съм набрала скорост  Simple Smile. Лошото е, че тя е много малка 200/150 см с вход 80 см по средата на широката страна. Ще гледам да пусна някоя схема скоро.

Ааааа, разбрах Simple Smile Като това на Teuco http://interiorblog.com/aglova-vana-s-dush-ot-teuco.html, трябва да търсиш техни вносители напр. тези Дирекс имат и техни продукти, но и Елис Г също май, ма знам ли.... трябва да се пита.  А и нямам представа цените какви са... Просто много ми харесаха като решение за малка баня в случаите, когато искаме и вана, и душ и най-вече разширение на ваната в зоната на душа....

# 194

Общи условия

Активация на акаунт