Май дойде, а малкото ни февруарче си мечтае за море !

• 10 764
  • 306
  •   1
Отговори
# 300
  • Пловдив
фокси,утре съм на зъболекар от 2 часа и после козметик.В четвъртък плануваме да отидем до Варна.Евентуално за петък.

# 301
Карбо, определено си отиват, вървят ръка за ръка  Joy
Поздрав за снахата от свекитата  hahaha

# 302
  • Sofia
Ееее, ама Гери, какъв сладък бузанчо си имате!!! Пу пу! Много е готин, така доволен изглежда от живота  Joy

# 303
Момичета здравейте и от нас Hug
Аз тези дни се занимавам с градината в къщи и със садене на цветя Grinning та се мъча нещо красиво да създам..май успях Peace
За кредитите и ние сме в кюпа остават ни още 8 години да плащаме къщата,така че и аз ще се връщам на работа..бебко има място в  градина от септември 2010.
За ревността..ами няма от кого..сама съм тук и с мъжа ми Wink
Инче,мила ама не се връзвай много те мъжете са си такива..и моят макар че има вече трето дете понякога се държи като  все едно никога деца не е гледал..аз си казвам каквото ми тежи и така нещата са по ясни.
Момичета,забравих кой беше Embarassedно скоро някой бяха празнували годишнина май  или рожден ден в японският ресторант...можели по подробно че искам лятото като сме в Бг да заведа мъжа ми Peace
Още един въпрос,някой знае ли дали в болницата Токуда има спешно отделение..т.ст ако нещо стане с малкият като сме в България да мога там да го заведа.????
Гери,много го храниш Гошко,голям сладур HugЧестита му месечинка  party023  bigdance2
Вержи и тези твой те сладури да ги нацункаш от мен....надявам се лятото да ги видя Grinning
Май исках и друго да пиша..но на следващото включване Wink

# 304
Момичета, аз живея в Кичука и съм без кола, но ще помисля как мога да дойда... много ми се ще.

# 305
Мечи, пратката току що дойде, благодаря много, много  Hug кошът е супер, ей сега нареждам играчките на Гоги   Party

Сега видях и бележчицата, много мило ми стана, много целувки и на вас с Мишо  Hug Hug Hug

Ето го и коша, вече понапълнен:

Последна редакция: вт, 12 май 2009, 14:14 от geri_kkoleva

# 306
С малко закъснение НОВАТА ТЕМА

Нищо не е променяно...

Общи условия

Активация на акаунт