Първото тримесечие мина вече, НОЕМВРИйки тръпнат да усетят малкото човече

• 12 533
  • 294
  •   1
Отговори
# 105
marieta8225  към коло часа си била в мц фемина може да сме се засекли  newsm12 smile3521

# 106
Василенче браво че  се престраши първа с коремчето - трябва и аз да се снимам ама още не мога да разбера дали си е коремчето от тлъстинки или бременелското.

Върнах се от разходка с приятели с 2 деца и се уредих със зимна количка. Първите спестени пари - образно казано. Доколкото схванах си има всичко необходимо, въпреки че е струвала само 160 лв. С много голям и широк кош за бебо и също такъв за багаж. В червено и синьо - така че 100 % ще свърши работа. Мисля лова на разни нещица от приятели да продължи .......... Mr. Green

Теоретичен въпрос - 3-тата ФМ в коя седмица се прави, за да запазваме часове от сега - очевидно е чакане за специалистите. Нали тогава се гледа по-подробно сърцето ?

# 107
Здравейте момичета. При мен всичко е наред. Благодаря ви за съветите за изгореното, вече не ме боли толкова. Днес си направихме голяма семейна разходка. Даже успях да мина и през Мола и влезнах в Теранова. Видях ленените поличка и панталони по 30лв. С голям мек ластик са отгоре. Много са хубави и удобни! Естественно купих си бяла пола и бял ленен паналон (имаше в черно, бяло и оранжево). Тук в Стара Загора има само един магазин за бременни и цените според мен са малко височки за боклуцте, които се предлагат. Да ви кажа в Теранова има и други неща като потничета, кото са перфектни за нас.

# 108
Radost, съжалявам за приятелката ти, дано скоро отново забременее успешно и да си родят здраво и хубаво бебче   bouquet

Василена, това със затъпяването е общо явление, от време на време имам проб;ясъци, но концентрацията ми е много трудна, помня 2 минути, а работата ми е сравнително отговорна и такива усилия падат да не забравя нещо, да не пропусна... Tired Хм, изкушаваш ме да покажа и аз корем ( айде, орезелих се и аз, искам да се оправдая, че правих снимката в бъдещата детска, която по настоящем е склад и затова цари такава неразбория  Blush ).. Laughing

40,00 лв за диск?!? Могат да си гледат работата....

Това, което усещам аз, е точно като пърхане, а едната вечер като че ли някой почука лекичко отвътре... Crazy

Мария, четох, че специално феталната ехокардиография се прави 28 - 32 г.с Честита ти количка, ние за жалост нямаме много обебени приятели, та не мога да разчитам на подаръци....на сестра ми количката я откраднаха, но от нея ще получа много други неща + столче за кола за бебе, може и стола за хранене да ми даде, ще пробвам да си го изпрося Mr. Green

Имам едно предложение, сигурно ще прозвучи като претенция, но може ли данните за албума да се дават на лични, имам предвид юзърнейм и парола...

Последна редакция: сб, 09 май 2009, 18:41 от комикс

# 109
Да си призная като говорите за фм все едно ми говорите на китайски,тука при нас такова животно нема  newsm78 чудно защо ли...относно количката Мария да ти е честита, аз си имам две сестри ( и двете с деца ),само едната купува количка,другата ползва нейната.Само че на мен ще ми е малко трудно да и я взема,нейния дребосък е на годинка и малко и още си се вози в камиончето и лятното и зимното.Не знам ще видим,може пък за мойто бебоче да му купя ново камионче  Hug

# 110
  • Варна
Докато се наканя да се впиша в новата тема и сте изписали 8 страници smile3529.

Аз тъкмо се връщам от дълга разходка и съм изплезила език newsm62. Но съм доволна - в това хубаво време - разходката беше истинско удоволствие... Сега се тръшкам за заслужена почивка !!!
Целувки на всички Ви newsm51

# 111
Здравейте, днес доста се изплаших сутринта защото получих болки ниско долу и откачих. Добре че МД ми е на близо и скоропостижно се изстрелях.
Прегледаха ме всичко беше наред с бебчо даже помаха с ръчичка, пораснал е и вече е 48,8 мм Laughing Оказа се че било от бъбреците, аз си имам известни проблеми, а и аз не пия много вода напоследък. Не го правя защото и без това пишкам през половин час.
Попитах за нухална.............../ извинявам се но така и не запомних думата/ правело се ако се види проблем и то на по хубав видеозон. Това ми е ясно и добре че имат 4D че ще ме прегледат, но ми стана много смешно когато го попитах"Докторе как различавате кое какво е?" Защото аз имах отлепване и той сега " Ами това е отлепването, не не е абе не го виждам. Ако мислиш че повечето много разбират, правят се че разбират и изглеждат умни." Направо щях да падна, проверява дали и кистата я има и нея не видя. Питам " Може ли да се редуцирала?" Можело. Сега се чудя да се радвам ли не знам.

# 112
Аз докато видя че има нова тема и тя ще е към края си  Laughing
Прочетох последните няколко поста и  искам да кажа че съм съгласна с комикс
за албумчето.Във Февруарската ни отчетна тема беше влизал някой,който ни изтри половината албуми  #2gunfire
Сега ще се върна да попрочета назад.
Хубава вечер на всички   bouquet

# 113
Wassilena,пиши ме за 5 Ноември-това са моите изчисления.Живея в Дубай.
Radost24,много прегръдки и кураж на приятелката ти.Мога да си представя как се чувства.
Момичета да попитам колко е вредно слънцето ( и най вече   хващането на тен) по време на бременност.?Навсякъде пише колко е полезно плуването за нас, и днес реших да се възползвам от хубавото време (тук температурите вече са към 35)и въпреки тоновете слънце-защитно мляко които използвах ,бях хванала такъв тен, че чак се изплаших.
Аским87, при кои лекар ходиш в родния Димитровград?Имам впечатление от няколко.И честно за твое  лично успокоение бих те посъветвала от време на време да отскачаш до Пловдив за някои преглед.
Бела ,радвам се е всичко е ок  с бебо.Преди няколко дни и аз имах същия проблем.Пиенето на много  течности помага , а и и също чай (сок) от Cranberry(извинявайте за англ дума ,но не съм сигурна дали  шипки  е точния превод.)
Лека и спокойна вечер!

# 114
bela при някои лекари наистина го има този момент - и те виждат колкото нас /т.е. нищо/, но дават вид, че всичко е под контрол  Wink
При първата ми бременност лекарката всеки месец /до началото на деветия?!?/ ми казваше, че ще имам момиче - аз виждах на ехографа просто силует и движенията на ръчичките и крачетата, но мислех, че тя вижда ясно останалото - накрая се оказа, че жената само си е предполагала, и в крайна сметка родих момче   Grinning
Бях свидетел и на един друг фрапиращ случай - последния месец ходех на запис на тонове в Шейново, където пускат и някои от стажантите да водят консултациите, пристига един техен колега от друга специалност с жена му, която си правила тестове - имала 10-ина дни закъснение, и момичето не беше сигурно още дали изобщо има бременност - онзи гледа ехографа, вижда точица, и вика "Това според мене е жена!"  Mr. Green имах чувството, че всички едва се сдържахме да не се изхилим - то едва се вижда точка, той и пола видя човека.. това е абсолютно несериозна работа за мен с тези предположения.
Този път обаче явно ехографа на лекаря е по-качествен - не го питах какъв е - но и аз самата съвсем ясно видях всичко, дори и пола, още преди той да ми го каже  Peace  а с първото дете и аз просто си гледах умно, и нищо не разбирах..

# 115
Мамчета има още един въпрос - боли ли ви кръстът , щото мене ме скъсва ! #Crazy #Crazy #Crazy
,yani4ka_83 , от кога взимаш лекарствата против контракциите ?

# 116
Мерси за съвета  newsm51
 С предната бременност аз имах контракции и пих лекарства от края на втория месец- Дуфастон, Магнерот и Нош-па.Дано съм полезна.

# 117
Пак сте изписали доста, днес на разходка не сте ли ходили?
Ние преди малко се върнахме.
Комикс, Василена браво на Вас, много сладки коремчета си имате  Hug
Лорен21 на плаж трябва (така пишат навсякъде) да се ходи до 10 - 10:30 или след 17:00 и задължително продължавай да се мажеш със слънцезащитен крем 50+
И аз така се замечтах за море..
Вие какво мислите за къпането в басейните? Аз за сега (и не знам до кога) едвам се въздържам  Sad

# 118
klem4e, И МЕН МН.ГАДНО МЕ БОЛИ КРЪСТА И НАЙ-ВЕЧЕ КАТО СЪМ ПОВЕЧЕ ВРЕМЕ НА КРАК ПОСЛЕ УМИРАМ ОТ БОЛКИ И НЕ ЗНАМ ТОВА НОРМАЛНО ЛИ Е Rolling Eyes

# 119
svetla_nka8305 , и аз не знам дали е нормално , затова питам момичетата от темата, все пак има мами и може да споделат.
bela, като чета и в други форуми , май да имаш контракции не е нормално , но често срещано явление.
la belle, аз лично бих се въздържала като теб , макар че доста обичам водата , но ми обясниха че има доста голям риск от инфекции , а и като се върна племенника ми от почивка / ползвал джакузи / и беше обринат целият- стана вече цял месец. Та не мисля , че сега е момента да се рискува.
Момичета , още един въпрос имате ли прескачания на сърцето , щото ми се случи около 10-тина пъти от началото на бремеността , ама забравих да кажа на докторката си вчера , май ще се наложи да отида пак. newsm78

Общи условия

Активация на акаунт