Първото тримесечие мина вече, НОЕМВРИйки тръпнат да усетят малкото човече

• 12 539
  • 294
  •   1
Отговори
# 90
Сигурно 100 лева е със запис на диск (аз например диск няма да искам, защото едва ли ще седна да го гледам после)

# 91
  • home!sweet home!
Егати и за езин диск 40 лв. ли  ooooh!

# 92
Момичета как се сдобихте с часове при Марков и Димитрова? newsm78
Аз не успях да се класирам за първата ФМ при тях. Уж беше рано да мисля, а после се оказа късно.

От регистратурата на Фемина ми казаха, че със запис да диск прегледа излиза 100 лв. Но ако някой, който е ходил вече потвърди ще е чудесно.

Приятен и слънчев ден!   bouquet

# 93
Знам, че цената за диск беше изненадваща, но нека се изкажат другите момичета  Simple Smile

Cantariny, аз се обадих вчера във Фемина и ми предложиха час за 30.06 - ако искаш звънни в понеделник, сигурно има останали часове за Юни. Ние с теб в края на Юни сме точно за втора ФМ. А моята първа ФМ ще е сега на 14 Май, но при д-р Цолова.

# 94
  • home!sweet home!
Значи аз ще съм първа при нея, така ли?

# 95
Теss  Hug
Аз звънях преди празниците и нямаше часове.
Записах при Врагалева за 21.05. това беше по-добре от нищо, тогава ще съм в края на 12 г.с.

# 96
parvata fetalna koga se pravi?

# 97
fanta, да, предстои ми другия четвъртък прегледа. А кръв за БХС ще ми взимат тук в Плевен на 18 Май в Медицинския Университет, защото моят лекар държи той да ми организира всичко и аз се навих, за да не му скърша хатъра. Wink

# 98
Дивиана, да те вписвам ли в списъка?
wassilena, нямам нищо против, би ми било приятно, благодаря. Simple Smile
термин (според ПМ) 24 октомври, девойка.

fanta, във МЦ Фемина, при доц. Димитрова платих 60 лв. за ранен скрининг и 10 лв. за доплер.
Даде ми много снимки, без клипове. Гледа бебето на 2д, около 35-40 мин. (измерване на НТ, носна костица, гръбнак, коремна стена).

СРАМЕЖЛИВКА, първата фетална се прави между 11 и 13+6 г.с. Моята беше в 12+4 г.с.

# 99
Чудех се какво пропускам....

Дивиана, добре дошла при нас   bouquet

Аз първата си ФМ при Славкова я пропуснах, защото бях въдворена в кревата... Tired

Иначе, моя  доктор мери нухална траслуценция, гръбнак, размер на глава, носната костица гледа, сърчицето и т.н.

# 100
здравейте на всички.....аз вчера бях на фетална при др Цолова,
и мога да ви кажа,че принципно другите видях плащаха по 60 лв(за диск никой не искаше и не знам цената).Дугото е че аз не платих нищо,защото имам карта на Доверие(допълнително здравно осиг),ако някой има такава карта ,да я даде на регист. преди прегледа!!!! Все пак може да се спести някой лев  newsm10!!!
иначе сме доволни с мъжлето ми,той също се порадва на бебето  Heart Eyes,докито доста подробно разгледа бебчо,и добре обясни всичко,което ни интересуваше.Даже дадох и резултата от БХС,че нали bcg то ми беше малко по високо и бях притеснена.......но за щастие за сега няма за какво да се притеснявам!
Каза и пола,но не знам дали да вярвам,нали на много др мами все им бъркат....абе да са ни живи и здрави,др няма знач.

# 101
Значи общо взето аз досега само добри отзиви чета за д-р Цолова

# 102
  • Пловдив Белащица
Маймунски, в началото бебето се усеща само от вътре - като трептене (нещо като трептенето на окото), леко почукване, някои като пърхане го усещат, но не се усеща на ръката. Аз като си сложа ръката на корема си усещам единствено нещо като пулс - това е от засиленото кръвообращение.

А за ученето, много зависи от бебето и дали има кой да ви помага. Имаме мами студентки в другата отчетна, които не само че не прекъснаха, а взимат изпити непрекъснато - и бременни, и с малко бебе, и с прохождащо дете... записаха и магистратури.

комикс, точно фриз е думата, благодаря.
Ох, аз миналата бременност затъпях, после кърменето поддържаше тъпеенето и така и не успях да поумнея. Чак се плаша на моменти какви елементарни неща забравям.

Е, тези направо са луди, ако наистина взимат 40 лв заради записа на диск. Какво на ръка ли го рисуват или им отнема някакви усилия, или пък скъпи консумативи  ooooh!

П.п. Хайде да направя сефтето в албума с коремчетата http://www.noemvri2009.snimka.bg/album.php?album_id=347172&pid=12150378. Сега вие сте на ред

Последна редакция: сб, 09 май 2009, 15:46 от wassilena

# 103
Здравейте момичета,ето ме отново и мен тук! Hug
Бях малко не добре,но вече всичко е ОК! Peace
Вчера бях на ФМ във Фемина при др.Врагалева и съм горе долу доволна-само дето ме притесняват малко някой неща!Каза ми че имаме 1:4574 риск от хромозомни аномалии,но една приятелка ме успокои,че го казват на всички за да си правят БХС,демек за да точат пари от нас!Сега съм малко притеснена,защото Врагалева ми каза да си направя БХС-то още вчера,а аз не го направих!Моля се само всичко да е на ред с бебока,не се видя и пола,но пък каза че всичко друго ни е нормално! Praynig
Забравих да кажа,че за ФМ ми взеха 60 лв,но без диск!
Колкото до усещането,мисля че го усещам нашия бебок,но не съм съвсем сигурна дали е той......... или тя де!!! Rolling Eyes

Последна редакция: сб, 09 май 2009, 15:32 от marieta8225

# 104
  • В лудницата на 2-рия етаж.
Момичета,много ми е мъчно,една приятелка направи извънматочна бременност,днес ще я оперират,може всъщност вече всичко да е минало,страх ме е да звънна.Толкова се надяваха на бебе. Cry Cry Cry

Общи условия

Активация на акаунт