Първото тримесечие мина вече, НОЕМВРИйки тръпнат да усетят малкото човече

• 12 554
  • 294
  •   1
Отговори
# 75
Здравейте и от мен!

yanichka_83, моят преглед при Димитрова също е за 30.06, за 16.30 часа, твоят за колко е? Може да се засечем там  Simple Smile

cve_teto просто ще тряббва да си почиваш повече през таи бременност и всичко ще бъде наред!!

Аз изобщо не бях получавала контракции, докато не се събудих една нощ със супер стегнат корем - доста силна контракция, не знам как се е получила, докато спя. На всичко отгоре не можах да си намеря но-шпа-то в чантата посред нощ, та изчаках да ми мине от само себе си. Засега не пия нищо, но ако ме почнат, ще почвам лекарствата и аз.

# 76
Здравейте и от мен!

yanichka_83, моят преглед при Димитрова също е за 30.06, за 16.30 часа, твоят за колко е? Може да се засечем там  Simple Smile

И моят е за тогава - за 16:30  newsm78 В понеделник ще звънна пак, да не е станала някаква грешка.

# 77
Ох, голям съм заплес, моят е за 16.00 сега си видях календара!!! Embarassed Значи със сигурност ще се запознаем Grinning Понеже отначало говорехме с рецепционистката им за 16.30, затова съм се объркала.

# 78
в 14 седмица съм,дано всичко това свърши и всичко да е наред Praynig

# 79
Момичета да ви питам нещо-дали е нормално в 12 г.с изведнъж да изчезне напрежението в гърдите?Сутринта като станах се чувствах мн.добре-нито гадене,нито нищо и аз взех,че се уплаших,че симптомите са изчезнали!Имам 2 спонтанни аборта и сега толкова ме е страх,че може пак да се случи!Лек ден на всички

# 80
svetla_nka8305, напрежение в гърдите съм имала само първата бременност и то изчезна още към 9 седмица при мен. Не се тревожи излишно, нали казват, че щом мине 12-тата седмица, най-рисковия период е отминал!

# 81
Лелеее,колко сте изписали,не смогвам с четенето изобщо,аз се поизплаших,защото имам някакви болки отвреме навреме и си нямам идея от какво са newsm12,пия но-шпа,дано да отминат newsm17,инъче времето днес е чудесно,жалко,че съм на работа Sad

# 82
Добре дошла на новата мама  Hug
Свет  Hug
Стейси, аз докато следвах, имах бременна колежка и по нея съдя, че когато бебчето се роди е пъти по-трудно да се подготвиш за изпити  Thinking Тя, милата, изнемогваше, добре че имаше кой да се грижи за детето. Ако можеш да разчиташ на баби и дядовци - можеш да презапишеш, щом не смогваш с работа и изпити сега  Heart Eyes
За имената - ако е момче и аз съм се спряла на Александър  Peace За момиче - ще трябва да помислим повечко, че таткото нещо не ми харесва имената  Thinking, но имам идеи (Василенка, моля като имаш време да ме пишеш с предчувствие за момиче   bouquet )
Нямам търпение да се стопли времето и да почне плажа, аз съм зиморничева и откривам сезона края на юни  Sunglasses

# 83
Момичета да ви питам нещо-дали е нормално в 12 г.с изведнъж да изчезне напрежението в гърдите?

И аз нямам напрежение в гърдите повече от седмица, но доколкото знам не е ненормално. През първата ми бременност ме боляха до края - егати ужаса. И аз се чувствам много добре, само отвреме навреме ми се стяга корема и то нощем или като поседя навън на някоя неудобна пейка.

# 84
Момичета да ви питам нещо-дали е нормално в 12 г.с изведнъж да изчезне напрежението в гърдите?
Aз от около месец почти нямам. Само са малко по-големи.
И нямам никакви симптмоми освен леко издутия корем (ее, и на бедра съм сложила малко  Wink )
Мария и Янечек аз всеки път питам доктора за храненето и той ми каза, че в никакъв случай не трябва да падна под 1500 калории на ден, оптималното сега било около 1800, но да се опитам от сладко и тестяно да са около 1/3.
Сега имам апетит, но преди когато нямах ядях малко насила. Сега сигурно ще има такива, които ще кажат, че не съм права, всеки си има неговите теории за бременност и хранене, аз му вярвам на доктора, пък и сега добре ми идва да си хапвам малко повече (даже имам чувството, че надвишавам 1800 калории в някои дни, но... няма сега да ги смятам я!)
Аиде стига сме писали, ние излизаме на разходка, възползвайте се и вие от хубавото време  Hug

# 85
Здравейте и от мен.
Леле колко сте изписали после ще ви чета.
И мен спряха да ме болят гърдите,а преди не можех да спя от болка,другото гадно ми е като зърната ми се докоснат до нещо я дреха я сутиена ги жулне отвратително ми е.Апетит никакъв само да помисля за храна и ми се гади.А за болките и стягането с първото имах така корема ми се стягаше много често до последно,не се плашете няма страшно.И за имената си говорите ми да кажа и аз първото го кръстихме както таткото искаше на него това ще е по мой избор за сега ако е момче ще е Мартин ако е момиче Мария.
Лек и слънчев ден от мен и много усмивки  Hug

# 86
Никога не съм смятала калории. При мен нещата са едни и същи - до 5 месец не вдигам грам, след това за 4-5 месеца - близо 20 кг. Ужас. А този път не трябва да надвишавам 15 кг, защото стартирам от повече. Иначе у нас се ядат много плодове и зеленчуци, просто без тях не сядаме на масата, така че се надявам оттам да поемам витамини.

Сега съм си нарочила една черно-бяла рокля, тясна, последно бях с нея на една сватба преди 2 години (когато бях наистина слаба) и съм се зарекла, че 8 месеца след раждането ще я нося  Grinning Това ми е цел номер 2 след успешното раждане на бебето  Mr. Green

# 87
Никога, никога не съм си пресмятала калориите, но подозирам, че не падам под 1500, защото не слабея  Laughing Има дни, в които никакъв хляб не ям, защото примерно има картофи или ориз, които го заместват. От тестените всъщност у дома се харесват спагетите, пицата (от домашно тесто) и палачинките. Други тестени не употребяваме. Утре ще има и торта де, защото ще имам рожден ден, довечера ще я направя.

# 88
Аз се възползвах от хубавото време вече - рано сутринта си направих готин летен педикюр - с цветенце за разкош, досега се пекох на терасата - да събирам витамин Д, и следобед съм планирала разходка по джапанки (най - сетне, но не само по тях разбира се  Joy)

На 17.06 съм при Марков на фетална - май в този период ще има много новини от всички ни.

Хайде чао за сега, отивам да се саморазхождам

# 89
  • home!sweet home!
Здравейте!
Моля тези от вас, които ходиха на ранна ФМ в МЦ ФЕМИНА да споделят колко парички им струваше! Аз си записах час за вторник при д-р Цолова и от регистратурата ми казаха 60 лв., но в нета чета и други суми - за това, за онова и към 100 лв  newsm78
Мерси предварително и хубав ден!!!!

Общи условия

Активация на акаунт